vloerxxl.nl

199 reviews in totaal   58 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn tevreden over de duidelijke en toegankelijke communicatie, het nakomen van afspraken en de professionele, behulpzame service. Het plannen van levering en installatie verloopt bij velen soepel en flexibel. Ook de kwaliteit van de vloer, het eindresultaat en de prijs-kwaliteitverhouding worden vaak als positief ervaren. Daarnaast wordt het persoonlijke advies en de begeleiding in de showroom gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om stalen mee te nemen en rustig te kiezen. Leveringen van materialen en vloeren gaan vaak volgens afspraak. Toch zijn er meerdere klachten over slechte bereikbaarheid, traag of gebrekkig contact en soms niet nagekomen afspraken. Enkele klanten ervaren een gebrek aan nazorg of slechte service bij klachten. Vertragingen en onduidelijkheid rond de planning, gebrekkige afwerking of fouten in het eindresultaat, alsook onvoorziene kosten of misleidende acties worden soms als negatief genoemd. Daarnaast ontstaat bij een aantal klanten ergernis door vertraagde of incomplete leveringen.

Reviewsvloerxxl.nl

Alles netjes gecommuniceerd

De communicatie per mail en WhatsApp was duidelijk. Geen open eindjes of verwarring, wat voor ons doorslaggevend is geweest. Uiteindelijk een Yarenza vloer PVC gekocht die er superstrak in zit. Bedankt!

Goede uitleg en heldere offerte

Wat ik waardeer, is dat VloerXXL heel transparant is. Je weet precies wat je koopt. Geen kleine lettertjes, alles duidelijk in de offerte. Dat schept vertrouwen — en dat hebben ze waargemaakt.

Kundige legploeg, strak resultaat

De legservice van VloerXXL verdient een compliment. De vloerleggers werkten vlot, netjes en waren communicatief sterk. Het resultaat: een perfect gelegde visgraatvloer met strakke afwerking.

Fijne showroomervaring

In de showroom nam men de tijd om alles uit te leggen. Ook kreeg ik gratis stalen mee naar huis om in daglicht te vergelijken. De keuze was snel gemaakt en het proces daarna liep soepel.

Topservice én scherpe prijs

De combinatie van lage prijzen en goede service maakte voor mij het verschil. Alles verliep volgens afspraak en de vloer was binnen 1 werkdag gelegd, inclusief ondervloer en plakplinten.

Goed geholpen bij last-minute wijziging

Vlak voor levering vroegen we nog iets te wijzigen. Ze reageerden snel en pasten alles direct aan. Vooral mijn complimenten aan Bryan die mij goed geholpen heeft in het hele proces.

Geen verrassingen achteraf

We hadden geen verrassingen. Alles stond zwart op wit en werd zo ook uitgevoerd. Geweldige service. Mijn complimenten ook naar mevlit dat hij ons overal doorheen heeft geholpen!

Makkelijk bestelproces en fijne communicatie

De offerte aanvragen via de website was snel gedaan. Binnen een uur kreeg ik antwoord via WhatsApp. Ook de definitieve afstemming van de legdatum verliep soepel. Goede service!

Alles keurig op voorraad geleverd

Alle materialen waren direct leverbaar. Binnen een paar dagen is de vloer + plinten bezorgd. Er was 1 klein plintje kapot, maar dit is direct ogpelost door het hoofdkantoor. Bedankt!

Goede prijs, goed advies

Ze werken met scherpe prijzen door slim in te kopen. Dat wordt ook eerlijk uitgelegd. Ik voelde geen druk, maar kreeg juist rustig advies in de showroom en via de mail. Fijn bedrijf.

Correcte facturatie en levering

De facturatie en betaling verliepen soepel. Alles klopte met wat vooraf besproken was. Als kers op de taart hebben wij zelf een gratis schoonloopmat ontvangen! Bedankt vloerxxl

Snel geregeld en vakkundig geplaatst

Binnen drie weken na de eerste aanvraag was alles geregeld: vloer gekozen, offerte ontvangen, en gelegd. En dat alles voor een nette prijs. De leggers werkten supernetjes.

Prachtige vloer en vriendelijke service

De communicatie via WhatsApp was soms wat traag, maar altijd vriendelijk en correct. De tegelvloer werd professioneel gelegd, en het eindresultaat is echt prachtig.

Alles netjes volgens afspraak

De afleverdatum en legdag werden in overleg afgestemd. De vloerleggers kwamen op tijd en ruimden ook netjes op. Erg blij met het resultaat én de service.

Personeel denkt echt met je mee

In de showroom dacht men écht met ons mee. Geen verkooppraatjes, gewoon goed advies. Meer woorden zijn ook niet nodig voor dit bedrijf! Topperss!
Privéprofiel
Wat een waardeloos bedrijf — nooit meer! Vanaf het allereerste contact ging het al mis: afspraken werden niet nagekomen, beloften niet nageleefd en communicatie was ronduit slecht. Uiteindelijk leek het even goed te komen en werd de vloer gelegd, maar zelfs dat is compleet verkeerd gedaan. De vloer komt overal omhoog en ziet er niet uit. We hebben talloze keren geprobeerd contact op te nemen, maar niemand reageert. Pas na lange tijd kregen we bericht dat ze “deze week zouden langskomen” — uiteraard is er niemand verschenen. Je betaalt een flink bedrag en blijft dan achter met een slechte vloer en nul service. Onprofessioneel, onbetrouwbaar en totaal geen verantwoordelijkheid. Bespaart jezelf de frustratie en kies alsjeblieft een ander bedrijf.

Perfecte match met mijn interieur

We vonden een vloer die precies paste bij onze meubels. De showroom is ruim en overzichtelijk. Niet teveel keuze maar precies juist.

Heldere communicatie via WhatsApp

Via WhatsApp werd alles besproken, van legrichting tot plintkeuze. Alles werd bevestigd per mail en uitgevoerd zoals besproken. Ideaal.

Flexibele planning en meedenkend team

Doordat de planning flexibel was, konden we toch op korte termijn starten. Zelfs last-minute wijzigingen werden netjes verwerkt.

Keurige afwerking en strakke planning

Onze vloer werd in één dag gelegd, inclusief egaliseren en plinten. Alles volgens planning en zeer professioneel afgewerkt.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.