Zindelijkheidsbox.nl

94 reviews in totaal   49 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Zindelijkheidsbox.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Veel klanten waarderen dat hun kind binnen korte tijd zindelijk werd en noemen de stap-voor-stap aanpak en structuur als prettig houvast. De uitleg van het programma wordt veelal als duidelijk, overzichtelijk en behulpzaam ervaren. Ook wordt het gebruik van stickers, kaarten en kleine cadeautjes door veel ouders als effectieve motivatie en plezierig voor het kind genoemd. Enkele klanten vinden de uitleg te algemeen of overlappend met online informatie. De aanpak wordt soms als te intensief of te weinig flexibel ervaren voor elk kind. Daarnaast geven ouders aan dat de geboden support of extra hulp vaak onvoldoende is, vooral bij afwijkende situaties of als het traject niet vlot verloopt. Klanten merken op dat het programma niet altijd aansluit bij elk kind of elke situatie en dat sommige kinderen een andere benadering nodig hebben.

ReviewsZindelijkheidsbox.nl

Zinderlijk binnen week …

Omdat mijn zoontje dankzij de sticker vellen met 3 dagen zinderlijk was en binnen week ook vd nacht
Makkelijke uitspraken die je houvast geven bij het zindelijk maken waardoor je het op een positieve manier blijft benaderen.

Geweldig!

Al 2x gebruik gemaakt van de box. Onze dochter was binnen 2 dagen zindelijk en onze zoon binnen 5 dagen. Een groot succes!

Vooral voor jonge kindjes heel zinvol

Ons dochtertje van 3 jaar had vooral angst om de luier uit te doen. De aanpak van de box geeft aan de luier direct uit te doen en duidelijk te zijn in wat er verwacht wordt. Voor ons dochtertje was dit directe paniek. Stickers zijn wel leuk!
Opzich is het leuk bedacht Maar achteraf voor 40, kon ik ook stickers kopen en kaarten maken. Het stimuleert wel de stickers. En als je een vraag hebt, of advies nodig hebt, wordt je vraag netjes beantwoord via de mail. Dat is erg fijn.
Alles goed bevallen! Misschien verschillende stickervellen..
Veel eigenaarschap voor het kind, vertrouwen geven.
Mijn dochter was binnen 4 dagen zindelijk
Ons zoontje is in een week zindelijk geworden.
Duidelijk, maar de extra hulpgroep valt goed tegen. Systeem werkt blijkblaar ook niet voor alle kindjes.....

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.