pup-store.nl

121 reviews in totaal   29 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling, die vaak als boven verwachting wordt ervaren. De verpakking wordt vaak als origineel, leuk en met zorg gedaan beschreven, wat het uitpakken tot een plezierige ervaring maakt. Klanten waarderen de kleine extraatjes zoals een kaartje of presentje voor huisdieren, wat het bestelproces persoonlijker maakt. De persoonlijke benadering, zoals een handgeschreven kaartje of meedenken, wordt zeer gewaardeerd en zorgt voor een positieve beleving. Klanten zijn blij met het diverse en leuke aanbod van producten dat aan hun verwachtingen voldoet.

Reviewspup-store.nl

Fijn om op deze manier zo attent te kunnen zijn!

Zo handig om rechtstreeks een fijn pakketje aan een collega te kunnen sturen. Voor deze service mag je best een bedrag rekenen wat mij betreft! En de hondenkoekjes waren 'de kers op de taart'. Veel dank!

Antwoord van pup-store.nl

Zo leuk om een bij de klant geopend pakketje te zien :)
Het lieve cadeautje voor mijn hondje. Zo attent
Leuk aanbod, snel Verzonden, super goed en leuk verpakt. Helemaal blij met mijn pakketje en er zat zelfs een extra verrassing bij voor onze honden. Kortom, perfect en dikke aanrader om hier te shoppen.

Wat fijn om te horen :)
Gewoon goed en snel geleverd. En goed geprijsd!

Antwoord van pup-store.nl

Zo leuk om te zien hoe deze toffe items een plek hebben gekregen!

Verrassend verpakt !

Verrassend verpakt in leuke, originele envelop, met klein vierkant kaartje er nog bij 🥰

Antwoord van pup-store.nl

Blij met deze lieve reactie :)

Thanx

Antwoord van pup-store.nl

Wat fijn om te horen, dank je!

Leuke kaart en een attentie!

Leuke kaart en een attentie voor onze katten, wat wil je nog meer:)

Antwoord van pup-store.nl

Fijn te horen dat Zorro, Knut en Woelie zich nu tot mijn fanbase scharen!

Leuke site!

Leuke producten, snelle levering en attent "bedankje" voor de hond erbij... Heel leuk!

Dank! :)
Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering

Antwoord van pup-store.nl

Dank je voor je mooie beoordeling
Snelle levering, mooi verpakt 😁

Antwoord van pup-store.nl

Daar worden we blij van zo'n beoordeling!

De snelle levering en geweldig assortiment!

De snelle levering en

Antwoord van pup-store.nl

Thanx voor je compliment!
Snelle levering en wij werden helemaal blij van de zorg en aandacht die besteed is aan het inpakken van het cadeautje.

Antwoord van pup-store.nl

Dank voor je waardering, leuk om te horen!
Ondanks de weersomstandigheden super snel verzonden. Heel blij mee!

Antwoord van pup-store.nl

Hond Freek is fan van de sneeuw, dus wandelschoenen aan en gaan met de pakketten :)
Leuke producten en snelle verzending. En altijd een extraatje voor je huisdier.

Antwoord van pup-store.nl

Wij zijn gek op huisdieren :)

Achtung bei diesem Shop !!!!!

Achtung, versenden falsche Ware und wenn man es beanstandet kommt eine uneinsichtige Antwort und man darf es auf eigene Kosten zurückschicken.

Antwoord van pup-store.nl

Het is vervelend als je het niet eens bent met ons beleid wat duidelijk op onze website staat vermeld. Retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening. Als kleine ondernemer is het niet op je te nemen deze kosten te vergoeden zeker niet in combinatie met de product range die wij verkopen. Daarmee stimuleren we om zo min mogelijk te retourneren om het milieu te besparen. Klanten denken daarom vaak goed na voor ze tot een aankoop overgaan. Een Retour komt bij ons zelden voor. Als wij een fout maken wat zeker wel eens voorkomt lossen wij dit over het algemeen op door de klant het product te laten houden en dan als dan wel of niet nog het juiste na te zenden of geld terug te storten.
Met aandacht verstuurd en leuk ingepakt! Het cadeautje was om te geven .. maar om te invangen ook leuk! Snelle levering.

Antwoord van pup-store.nl

Wat een lieve woorden, daar worden wij blij van!
Blij met het product. Had een mok besteld. Kwam snel binnen. Weet niet of de mok lang meegaat in de vaatwasser maar we zullen het zien.

Antwoord van pup-store.nl

Fijn te horen dat je blij bent met de mok
De persoonlijke benadering en het meedenken met de klant

Dank je