basler-beauty.nl

3.119 reviews in totaal   102 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

basler-beauty.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn positief over de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook wordt de kwaliteit van de producten meestal als goed ervaren en waarderen klanten dat de producten netjes en goed verpakt geleverd worden. Aan de andere kant ervaren veel klanten de communicatie over de status van bestellingen als onvoldoende en wordt er regelmatig geklaagd over trage levering. Daarnaast zijn de meningen over de klantenservice verdeeld, waarbij negatieve ervaringen vooral voorkomen bij het oplossen van problemen of klachten.

Reviewsbasler-beauty.nl

C P
Collette P.

Goede webshop, verzending kan wat sneller

Ik was op zoek naar een paar limited edition producten van L'Occitane die bij het merk zelf niet meer te krijgen waren. Basler Beauty had ze gelukkig nog. Ik kreeg er een mooie parfumsample bij en een toilettasje met samples van L'Occitane. Zeer tevreden! Je moet echter wel wat geduld hebben, want het duurt 4-5 dagen voor Basler je bestelling verstuurt en dat is wel lang. Ze versturen vanuit Duitsland en het duurt dan ook nog een paar dagen voor het in Nederland bezorgd wordt. Daarom 4 sterren i.p.v. 5.

Veel producten gekocht maar geen reactie op klacht

Ik heb verschillende haar producten gekocht en alles was perfect. Alleen gaf ik een e-mail over de scandinavian laboratories de serum bio philoxin. Die ik had besteld maar heb een allergische reactie van gekregen . Ik heb scandinavian laboratories geen e-mail gestuurd en ze vertelde. dat ik met jullie moest overleggen. Ik de k dat ze moesten verantwoorden voor het product maar ik heb van jullie geen reactie gekregen. Dat vind ik niet zo netjes.
Stuk goedkoper dan in NL. ik zie op trustpilot ook veel slechte recensies maar ik heb nu 3x producten van Marlies Moller besteld en alles ging goed, betalen en verzending. Levertijd is wel 3-4 dagen maar komt dan ook uit Duitsland.
Prima. Hoorde niets over verzending. Toen gegoogled en zag vele minder goede recensies. Dus een mailtje gestuurd en daarna ging alles heel soepel. Produkten goed en goed verpakt.
Producten in originele verpakking voor een lage prijs. Maar de mascara was misschien wat aan de oude kant, want voelt nu al uitgedroogd.

Bestellen bij Basler Beauty

Het hele bestelproces verliep niet moeiteloos, heb er een paar keer voor moeten gaan zitten, maar zodra het mandje gevuld was verliep alles vlot.
D K
D. K.

Scherp geprijsd

Verzending duurt iets langer maar is de moeite waard omdat artikelen zo scherp geprijsd zijn. Ik zou hier zeker vaker bestellen.
WARNING WARNUNG Basler-Beauty are criminals to me. Rude, No Service, No Responses to emails. The worst Online purchase ever made. Our order arrived damaged and Basler-Beauty takes no responsibility at all. Just solve it with the courier company is said. The fault may not lie with the Courier. Not even a Coulance solution. Forewarned is forearmed. Once and Never again. Basler-Beauty sind für mich Kriminelle. Unhöflich, kein Service, keine Antworten auf Emails. Der schlechteste Online-Kauf, den ich je gemacht habe. Unsere Bestellung kam beschädigt an und Basler-Beauty übernimmt überhaupt keine Verantwortung. Lösen Sie es einfach mit dem Kurier-Unternehmen wird gesagt. Der Fehler darf nicht beim Kurier liegen. Nicht einmal eine Coulance-Lösung. Vorgewarnt ist gewarnt. Einmal und nie wieder.

Antwoord van basler-beauty.nl

Thank you for your feedback - although we are very sorry that you were not satisfied with our service. We sincerely apologise that it took longer than expected to process your request. As previously advised, the case has been reviewed and a refund has already been made to your PayPal account as a gesture of goodwill. We understand your anger about the situation and take your feedback very seriously in order to further improve our service. If you have any further questions, please do not hesitate to contact our customer service team.
Had parfum besteld was voor cadeautje bedoelt, maar wil nu wel graag weten wanneer ik het kan verwachten. Jullie geven geen enkele informatie van wanneer ik het kan verwachten en hoe lang het nog duurt.

Antwoord van basler-beauty.nl

Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan bij ons centraal en klantenservice staat bij ons op de eerste plaats. We betreuren het dan ook ten zeerste dat we momenteel niet zo snel leveren als onze klanten van ons gewend zijn. Uw bestelling is al door onze verzendafdeling verwerkt en de factuur is opgesteld. Het pakket zal naar verwachting vandaag ons huis verlaten. U ontvangt een verzendbevestiging met het trackingnummer zodra het pakket aan de verzenddienst is overhandigd. Geloof ons, onze medewerkers van de verzendafdeling werken hard en doen er alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk naar onze klanten te verzenden. Blijf ons uw vertrouwen schenken, want wij hebben maar één doel: “U persoonlijk als tevreden klant”! Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij danken u hartelijk en wensen u nog een fijne dag!
De service nadat er iets mis was met mijn produkt Geen klachten voor de rest
Vertrouwd adres en je wordt op de hoogte gehouden over het moment van verzending van hetgeen je hebt besteld.
J D
Joyce D.
Fijne website met een ruim assortiment. Snelle levering
kwaliteit van producten is goed , prijs ook redelijk ok , allen opleveren nog lang tijd.
Keurig geleverd iets later dan verwacht maar toch. Iets beter communiceren
B T
Babette T.
Prima bedrijf wat vaak producten tegen lagere prijs verkoopt. De levering duurt een paar dagen. Ik ben tevreden.
Helemaal super heeft alleen een beetje vertraging gehad, waarom weet ik niet. Maar ben er weer blij mee.
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goede producten en prijs kwaliteit netjes

Snel voor scherpe prijs.

SNELLE EN ACCURATE LEVERING VOOR EEN GOEDE PRIJS!
E V
Els v.

Antwoord van basler-beauty.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. We kijken uit naar uw volgende bezoek aan ons. basler-beauty team

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.