Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht. Ook de duidelijke, snelle en proactieve communicatie rondom bestellingen en eventuele problemen wordt gewaardeerd. Fouten en leveringsproblemen worden doorgaans snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant. Daarnaast worden het ruime aanbod, de beschikbaarheid van (specialistische) producten, het deskundige en persoonlijke advies, en de scherpe en eerlijke prijzen vaak als pluspunten genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsJoostenwatersport.nl
Snelle levering en hoezen zijn inmiddels al om de fenders geplaatst
Professionele watersport winkel waar je ook gedegen advies kunt krijgen. Als je speciefieke vragen kan je het beste mailen of vroeg komen gezien het gedurende de dag het erg druk kan zijn.
goede service
De snelheid waarmee de bestelling opgehaald kon worden was heel goed.. Alleen het parkeren bij de winkel viel tegen, want het display bij de paarkeerboom bij het uitrijden reageerde niet.
Antwoord van Joostenwatersport.nl
Hartelijk dank voor de mooie recensie. De parkeerplaats en de slagboom is in beheer bij de haven. Hier hebben wij helaas geen zeggenschap over.
Prima service
Door een menselijk foutje iets te weinig geleverd gekregen. Maar prima opgelost door het missende gratis na te zenden. Maw prima service!
Mooie site schappelijke prijzen en prima service.
Snel geleverd en goed telefonisch advies achteraf.
Snelle reactie op een vraag over het product en vervolgens na bestelling snel ontvangen.
Oplossing gericht, vriendelijk, normale prijzen,
Vlotte service, gekregen wat ik wilde, na tel overleg volgende dag bezorgd. Helemaal prima
Goede website, alles op voorraad en direct verzonden en dus de volgende dag in huis!
Snelle levering en de beste prijs
Het is jammer dat de 5 ltr bus Unipro 225
Alweer is beschadigd. MN de onderkant.
Mijn bestelling werd snel geleverd
Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling
Dat is telefonisch opgelost zonder verdere kosten en vertraging
Guter Preis , alles bestens 👍
Snel geleverd
Zoals altijd snel en correct geleverd
Zeer klant gericht, goede communicatie
Snel geleverd
bestelling geplaats netjes volgens afspraak geleverd
Heeft alles, snel Verzonden, fysieke winkel
Prima verpakt en ontvangen glas voor olielamp. Niks op aan te merken.
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.