Atlas For Men Nederland

57.346 reviews in totaal   5.604 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten en vinden de artikelen over het algemeen betaalbaar. Ook wordt de kwaliteit van de kleding meestal als goed ervaren. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven, vooral bij vragen of problemen rondom maat of retour. Retourzendingen verlopen doorgaans soepel. Klanten ervaren echter regelmatig problemen en vertragingen met de bezorging en missen vaak tijdige of duidelijke communicatie over de status van hun bestelling en levering. De maatvoering van kleding varieert sterk per product, wat tot verwarring of retourzendingen leidt. Hoewel de kwaliteit meestal goed wordt gevonden, zijn er opmerkingen over de duurzaamheid of het materiaal. Sommige klanten ondervinden problemen met retourlabels of trage verwerking van terugbetalingen.

ReviewsAtlas For Men Nederland

(2046)

Chaos met pakket zonder huisnummer

Het pakket was verstuurd en retour gegaan, bleek dat het huisnummer niet op het verzend bewijs stond. Helaas geen enkel bericht ontvangen , totdat je een mail verstuurd naar de klantenservice. Ik kreeg de vraag geld terug, of alsnog het pakket ontvangen. Stuur het pakket maar op gaf ik aan. Eerst kreeg ik het geld terug, toen het eerste pakket waar ze het huisnummer met pen hadden toegevoegd. 1 dag later 2 pakketjes met dezelfde bestelling. De laatste pakketten retour willen sturen met het retour etiket, werkt de code niet, of ik hem dan met een ander bezorgdienst wilde retourneren, ik gaf aan dat deze winkel hier niet voor werkte, of ik het dan voor wilde schieten, dan zou ik de verzendkosten betaald krijgen. Best veel moeite voor wel goede kleding.

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat u beschrijft is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Het spijt ons oprecht dat het oorspronkelijke pakket zonder huisnummer is verzonden, dat u hierover niet proactief bent geïnformeerd en dat het verdere verloop, inclusief de dubbele levering en problemen met het retourlabel, voor zoveel ongemak heeft gezorgd. Wij begrijpen dat dit voor u veel extra moeite heeft betekend, zeker omdat u zelf achter de oplossing aan moest gaan. Onze excuses hiervoor. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kleding – wij doen ons best om ook de service weer op het niveau te brengen dat u mag verwachten. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM

Teveel impulsgericht aanbod.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit doorlopende herhaling met een ander detail als aanvulling. Het komt over als impulsaankopen stimuleren. (Veel voor weinig),maar als ik al vier vesten heb, moet ik goede vesten weg gaan doen om aan de impuls gevolg te geven. Er is bijna geen ander aanbod dan deze wekelijkse/dagelijkse herhaling. Waardoor ik voor alle overige wensen toch weer naar de winkel of naar andere sites moet gaan. Wat niet mijn voorkeur heeft. De kwaliteit van de kleding is prima! De service is prettig. Redenen genoeg om als tevreden klant bij Atlas te blijven.

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Beste meneer Doeve, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke feedback. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en onze service. Tegelijkertijd begrijpen we uw punt over het aanbod en de doorlopende herhaling in ons assortiment. Wij proberen een breed scala aan producten aan te bieden, maar snappen dat dit soms kan aanvoelen als impulsaankopen en dat het lastig kan zijn als u al meerdere items heeft. Uw opmerkingen nemen we mee bij het verder ontwikkelen van ons assortiment. We hopen u in de toekomst een nog betere balans tussen nieuwe producten en uw wensen te kunnen bieden, zodat u zoveel mogelijk in één keer bij ons terecht kunt. Nogmaals dank voor uw loyaliteit en vertrouwen in Atlas. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM

Oei verkeerde maat wat nu!

Verdorie de broeken zijn toch te groot en 1 verkeerde maat verzonden nog nooit gebeurd verdorie wat nu . Gauw het telefoon nummer van Atlas gebeld een aardige dame vertelde me hoe te handelen en regelde gelijk dat ik de goede maat zou krijgen. Top geregeld geen gezeur met afrekenen na afloop helemaal goed.
De bestelde artikelen zijn prima van maat en kwaliteit voor een héél betaalbare prijs! De verzending via DHL-Parcel en de berichtgeving over de voortgang laat te wensen over. In de DHL-app is het pakket niet terug te vinden en er volgt ook verder geen mailbericht over de bezorging zoals wordt beloofd. Dat is eigenlijk het enige minpunt.

Ik ben/was altijd bijzonder tevreden…, maar nu niet meer

Ik ben/was altijd bijzonder tevreden over het assortiment en de snelheid van leveringen door AfM. Sinds DHL de bezorging heeft overgenomen, de laatste maanden bijv, is de levering door AfM nog steeds kort, maar plakt DHL er meestal nog een week of langer bij aan om te bezorgen. De totale levertijd wordt daardoor te lang.

Graag antwoordi

Wordt goed geleverd. Alleen bij maten rug bij xxxl ook graag langer onder kant 95 cm vermelden. 72 is echt tekort. Al paar keer aangegeven maar wordt niet op gereageerd. Anders bestelling groter en vaker. Ben lang en breed . Moeilijk aan kleding te komen. Graag antwoord.l

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat kleding goed past, zeker voor langere en bredere klanten. Uw opmerkingen over de lengte van de rug bij maat XXXL nemen wij serieus en geven wij door aan onze productafdeling ter evaluatie. Wij waarderen het dat u dit aangeeft, omdat dit ons helpt onze producten en service te verbeteren. Hopelijk kunnen wij in de toekomst beter tegemoetkomen aan uw wensen, zodat uw bestellingen precies passen zoals u dat nodig heeft. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM
Om eerlijk te zijn de prijzen. Wat wel jammer is dat je wat bezorgen betreft er geen pijl om kunt trekken. Dan weer na 7 dagen dan weer na 9 dagen. Ik heb laatst bijna 14 dagen op twee t shirtjes moeten wachten. Maar ja geduld is een schone zaak.

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Geachte heer Van Der Weg, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de levertijden voor uw bestelling niet consistent waren en dat u daardoor langer heeft moeten wachten dan verwacht. Wij begrijpen goed dat dit vervelend is, zeker wanneer u uitgaat van een snelle levering en dit vervolgens meerdere keren verschilt. Wij nemen uw feedback over de levertijden serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie en leverbetrouwbaarheid te verbeteren. Desondanks waarderen wij uw begrip en geduld zeer. Mocht u in de toekomst vragen hebben over een bestelling, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM

SUPER!

Diverse keren heb ik kleding etc. besteld. Elke keer keurig en snel bezorgd. Nooit gedoe met retourneren en (terug)betaling. Nooit meer in drukke winkels en nauwe pashokjes. Echt SUPER en GENIETEN van de mooie en zeer betaalbare spulletjes. Dank!
dat alle maten het zelfde zijn bijvoorbeeld ik besteld 4 de zelfde vlies truien diverse kleur stellingen ok maar 3 ervan passen perfect de 4e is ruim 3cm breder aan de boven kant schouder naad maar wel met de maten 5xl er in bij alle 4 dat is zo jammer toch. zijn inmiddels al retour gestuurd
Mooie prijs en kwaliteitsverhouding Alleen de 5xl overhemden en t shirts zouden iets meer comfort kunnen zijn...vallen wat krap uit...jaja,ik weet hetwel...,gewoon afvallen.... Maar ja.....
Goede kwaliteit T-shirt, maat is ook kloppend. Levering 9 a 10 dagen. Op zich redelijk vlot. Het op de hoogte houden van de verzending is wel verbeterpunt. Zaterdag 28-2 had ik nog update waar ik niet veel wijzer van werd. En opeens lag het zaterdag 7-3 voor mijn voordeur....

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de maat van het T-shirt. We vinden het jammer dat de communicatie over de verzending niet duidelijk genoeg was. Uw opmerking nemen we serieus; we zullen kijken hoe we onze updates beter en transparanter kunnen maken, zodat u in de toekomst precies weet waar uw bestelling zich bevindt. We hopen u bij een volgende bestelling een nog betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM
Ik ben heel tevreden over de kleding alleen heb ik somss moeite met het bepalen van de maat maar omdat het terug gestuurd kan worden is dat geen probleem. Ik zou zeggen ga zo door !!!👍🏻
Met de producten is niks mis, maar dat je niet op de hoogte wordt gehouden vind Ik wel erg nalatig. Nadat je een bestelbevestiging hebt gehad, krijg je nog 1 X een mail van Atlas dat het is meegegeven met de vervoerder (geen idee welke vervoerder), en zo gauw het in Nederland is aangekomen zou Ik dus bericht/Mail moeten ontvangen van de Pakketbezorger, en dat gebeurd dus niet, waardoor je dan niet weet waar en hoe of wanneer je het pakket er is en of afgehaald kan worden. Dit is alleen bij jullie Atlas, bij andere aankopen van willekeurige sites word Ik altijd netjes op de hoogte gehouden, dit vind ik dus echt wel een nadelig iets wat door jullie opgepakt moet worden, want jullie hebben tenslotte een contract met de vervoerders.

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Beste mevrouw Potjes, Hartelijk dank voor uw bericht en de feedback die u met ons heeft gedeeld. Wij begrijpen dat het vervelend is om niet goed geïnformeerd te worden over de status van uw bestelling en betreuren dat de communicatie rondom uw zending niet naar verwachting is verlopen. Wij willen u informeren dat uw zending op 7 november is bezorgd. Wij begrijpen dat u verwachtte op de hoogte gehouden te worden door de pakketbezorger, maar helaas heeft de communicatie vanuit de vervoerder in dit geval niet goed plaatsgevonden. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om te waarborgen dat dergelijke situaties in de toekomst beter worden gecommuniceerd. Wij stellen het op prijs dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en hopen dat u ondanks deze ervaring tevreden bent met de producten zelf. Met vriendelijke groet, Mara@AFM
Levering was eerst slecht, door een mailprobleem van mijn kant. Dit werd prima opgelost. Alsnog aan de deur afgeleverd. Communicatie rondom het probleem verliep verder vlot. De cadeautjes bij levering lijken leuk (dit keer mini radiootje), maar zijn totaal overbodig en zeker niet duurzaam. Stoppen daarmee. Product zelf was goed.

Fijne webshop voor ouderen

De aanbiedingen en cadeau als lid, electrons en gereedschappen kunnen soms wel goed uitkomen. Alleen jammer dat de jeans van vroeger hier niet meer verkocht wordt. Vaak miskoop gehad met broeken. Soms vallen de prijzen duurder dan ik verwacht had.
Kleding qua maat is prima. Kwaliteit is niet altijd super (maar dat kan ook haast niet voor die prijs) Zijn echt seizoen-dingetjes. Maar zo heb je regelmatig wel wat nieuws, en dat is leuk en ook weer makkelijk te betalen met zulke prijzen :-) Minder prettig is dat de levering altijd bij de buren plaatsvindt, omdat wij een X als toevoeging hebben aan ons huisnummer, en dat wordt niet goed door jullie om het adres etiket vermeld. Gelukkig kunnen we goed met onze buren....
Ik kon altijd van de maat opaan. Bij de laatste zending had ik 5 broeken, waarvan 4 maat 56 zoals besteld. Maar de 5e stond wel 56 in, maar is 58. Jammer, hoop dat u dit blijft controleren!

Slechte communicatie

Bij eerdere bestellingen ontving ik bericht wanneer het pakket bezorgd zou worden en ook bericht dat het pakket afgeleverd was. De vorige keer stond de bezorger voor de deur maar kreeg ik bericht dat het pakket niet worden afgeleverd omdat ik niet thuis was. Het pakket zou ik kunnen ophalen bij een afleverpunt, maar was toch bij de buren gebracht. Deze keer kwam de pakketbezorger volkomen onverwacht, gelukkig was ik thuis. Maar ook deze keer geen bericht dat het pakket afgeleverd was.

Antwoord van Atlas For Men Nederland

Beste meneer Morshuis, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat de bezorging van uw pakket niet is verlopen zoals u dat van eerdere bestellingen gewend was. Wij begrijpen goed dat het ontbreken van duidelijke bezorgmeldingen verwarrend en vervelend kan zijn. Helaas hebben wij zelf geen invloed op de exacte uitvoering van de bezorging en de communicatie daarover. Deze wordt volledig verzorgd door de pakketdienst. Dat neemt niet weg dat wij uw ervaring zeer serieus nemen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijk en betrouwbaar geïnformeerd worden over hun levering. Wij zullen uw klacht daarom doorzetten naar de betreffende bezorgdienst, zodat zij dit intern kunnen oppakken en hopelijk kunnen voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Mocht u verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Tialda@AFM
Kwaliteit en prijs zijn zeer naar mijn zin. Het enige is de goede maat te vinden met een paar miskopen maar dat geldt natuurlijk voor elk internet bedrijf.
De kleding die ik koop is goed. Ben tevreden over wat ik ontvang na ik de spullen via foto heb aangeschaft. Ik heb één keer spullen teruggestuurd omdat ik de maat verkeerd had genomen. Dat ging toen verg gemakkelijk.