www.alpha-shop.nl

578 reviews in totaal   345 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Klanten waarderen het snelle en effectieve oplossen van fouten, defecten en misverstanden. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed beoordeeld en de scherpe prijzen worden geprezen voor producten van goede kwaliteit. De goede bereikbaarheid per telefoon en e-mail, evenals het snel beantwoorden van vragen, wordt gewaardeerd. Geleverde producten worden doorgaans als van goede kwaliteit, netjes verpakt en conform de verwachting ervaren. Daarnaast geven klanten aan dat de communicatie duidelijk, transparant en prettig verloopt, zowel via mail als telefoon.

Reviewswww.alpha-shop.nl

Niet origineel, wel bruikbaar.

Om wat ruimte te besparen heb ik een standaard besteld voor mijn hp prodesk, die als servertje dienst doet. Ik was in de veronderstelling dat het ging om een origineel artikel, maar het blijkt een 3d print te zijn. Past redelijk goed (niet perfect) en doet wat het moet doen, maar wellicht was het goed geweest om hier opener over te zijn? Verzending en verpakking prima.
Ik had een vraag over een grafische kaart ben goed te wordt staan en bestelling is goed opgevolgd. De bestelling is nog gecontroleerd op fouten, ik had iets niet goed besteld maar door de hulp van de medewerkers had ik na twee dagen een perfecte computer voor een scherpe prijs. Zeer tevreden en volgende computer gaat weer via Alfa. Ingesproken bericht daarom taalfouten.

Perfecte support

Had een probleem[je met het in gebruik nemen van het artikel. Kreeg per e-mail wat korte vragen waarmee het probleem kon worden geïsoleerd. Kreeg vervolgens een ver vangend artikel.
Snel contact en verzending, denken ook mee in mogelijkheden om programma's vooraf te installeren. Super handig!
Was wat mis in de bestelling onderdeel vergeten (mijn fout) maar werd zonder problemen opgelost heel fijn

Snelle reactie en oplossing gericht meedenken

Volgens specificatie was de computer niet juist ingericht. Na een paar telefoontjes en meedenken van de medewerker is alles prima opgelost.
Laptop is prima. Het enige is dat hij bloedheet wordt zodat ik een koeler heb moeten aanschaffen om eronder te zetten

Goede service

Hele fijne hulp aan de lijn toen ik een onderdeel was vergeten. Heel snel geleverd!
De bestelling online was zó geplaatst. De keuze mogelijkheden zijn groot. De levering kon niet beter, super snel en reuze goed afgewerkt.
Alle afspraken perfect nagekomen en uitstekende service nadat ik probleem had met installeren .

Laptop is prima

Het refurbished model van de laptop is wat ouder maar voldoet prima, snel en zonder noemenswaardige beschadigingen. Keurig ge"installeerd met W11/pro! Ben heel tevreden
Het geleverde beeldscherm was helaas stuk gegaan. Binnen 1 dag was er een vervangend exemplaar verzonden.
Heel goede ervaring. Alles is toegekomen zoals het hoort. Top service 👍👌

Laptop, duidelijke omschrijving

Duidelijke omschrijving Originele oplader. Kan alles aanpassen en binnen 1 dag klaar
Foldoed aan de vraag en prijs . En snel geleverd.

snelle service

ik had een laptop besteld. Snelle service, en prima aparaat.
Vriendelijke en snelle service Erg tevreden met mijn thin client
goede service nadat ik een defect levering heb gekregen. Per mail goed opgelost. nieuwe levering gekrgene met retour label.
snelle levering alles correct geleverd
Voeding was niet goed. Alpha-shop heeft snel een nieuwe voeding opgestuurd die wel goed werkt.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.