Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten en noemen de prijs vaak als gunstig en passend bij de verwachtingen. Ook zijn er veel positieve ervaringen met de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, en sommige klanten vinden de maten perfect. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde of niet ontvangen pakketten. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als traag of onbereikbaar ervaren, vooral bij het oplossen van problemen. Ook zijn de meningen over de maatvoering gemengd en wordt soms melding gemaakt van wisselende productkwaliteit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBoohooman.com/nl/
Prijs kwaliteit versturen
Snel levering en goed service
Alles goed beter
Maat komt echt totaal niet overeen met omschrijving en standaard maten.
Daarnaast ook nog eens lang wachten op de levering.
Ik heb mijn pakketje nog niet vanaf…augustus
Ik heb mijn pakketje nog niet vanaf augustus, ik heb daar vorige week (15 sept 2025) een mail over gestuurd en totaal geen reactie op gehad. Dus echt onbeschoft!
Service is goed.
Hoodies alltjid goede style.
Top kleding en enorm snel geleverd!
Snelle goed verpakte hoody prijs kwaliteit oke
Snelle levering, kwaliteit top
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.