delftsblaeu.nl

5 reviews in totaal   5 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsdelftsblaeu.nl

We hadden een heel net mailtje ontvangen dat de bestelling iets langer zou duren. Na een paar dagen een hele nette bestelling ontvangen. Hartelijk dank voor de goede service
goed en hoog kwaliteit materiaal
De gravure die ik van u heb ontvangen is in een A4 enveloppe gestopt zonder bescherming van de gravure. de enveloppe was behoorlijk gekreukt. Er zit nu een vouw in een hoek van de gravure .

Antwoord van delftsblaeu.nl

Het spijt mij dat te horen. Ik had geen betere envelop maar ik wilde het voor het weekend bij u hebben vandaar dat ik deze envelop gepakt heb. Tot nu toe nooit problemen gehad. Gelukkig zit de vouw naast de afbeelding dus als hij goed ingelijst wordt dan den ik dat je niets meer ziet .Je kan hem ook eerst een paar dagen tussen een stapel zware boeken leggen, dat helpt meestal ook wel. Als u hem niet meer wilt dan stel ik voor dat u hem terugstuurt en dan krijgt u uw geld terug. Met vriendelijke groet, Aad van Elsen/Delftsblaeu

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.