www.evaneos.nl

282 reviews in totaal   67 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het persoonlijke contact met medewerkers, waardoor zij een prettige en op maat gemaakte service ervaren. De snelle en vlotte communicatie, evenals de duidelijke en transparante manier van informeren, worden als grote pluspunten genoemd. Daarnaast wordt het deskundige advies en de doordachte suggesties van medewerkers zeer gewaardeerd. Ook de stipte organisatie en professionele opvolging dragen bij aan een positieve beleving. Op maat gemaakte reisvoorstellen en het inspelen op specifieke wensen worden sterk gewaardeerd.

Reviewswww.evaneos.nl

Zeer goede en betrokken communicatie.

Zeer goed contact met het reisbureau dat de reis ter plekke organiseert. Het programma wordt door Prateek in Nepal geheel naar mijn wensen uitgevoerd. Ook de meetings via beeldverbinding was uitgebreid en stond ook niet onder tijdsdruk. Nog nooit zo iets mee gemaakt.
Boeken reis Net geboekt dus weet ik nog niet of alles zal zijn zoals geboekt. Voorlopig tevreden over het contact met lokaal reisbureau. Snelle respons en denkt met je mee. Ze houden rekening met het budget dat je vooropstelt.
Persoonlijk, ze luisteren goed naar je wensen en vertalen dat naar een reisvoorstel dat je bij de gemiddelde reisorganisatie niet aantreft. Hun lokale kennis is echt een bonus. Verder een 'logische' website en korte lijnen bij verder contact! Een aanrader!
Persoonlijk contact reisbureau en op maat
Prettige ervaring
de lokale gids volgt ons dossier goed op

Fijnecsamenwerking met Maureen.

Samen met Maureen is een mooie reis samengesteld. We zijn zo benieuwd naar Costa Rica. Maureen reageert goed en snel op onze vragen, luistert goed en het contact loopt soepel. We kijken uit naar onze reis.

communicatie

Heel Vlotte communicatie en ondersteuning
Steeds goed contact, verder moeten wij onze reis nog maken, zodoende kunnen wij dit nog niet beoordelen

Armenië -Naira van Geenhuizen

Naira van Geenhuizen heeft ons uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze reis. Ze luisterde heel goed en hoeft onze wensen prima vertaald naar de reis. Daarnaast heeft ze veel ideeën en opties aangeraden. Uitstekend!
Correcte en snelle info op mijn vragen
Het persoonlijke contact met Maureen was erg fijn. Ze nam de tijd om onze wensen te horen en gaf goed advies. Ook reageerde ze altijd heel snel.
Persoonlijke benadering en communicatief heel prettig.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.