Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 283 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 895 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
20-10-2018
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
20-10-2018
Alles top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
20-10-2018
geen verdere toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
18-10-2018
was zeer snel binnen en alles is goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
05-10-2018
15-10-2018
Verrrrrrrryyyyytg gooooooooood
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
12-10-2018
Snelle levering, goed product, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
11-10-2018
Doet gewoon wat ze beloven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
29-09-2018
08-10-2018
Te duur.
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 09-10-2018
Wat jammer dat je ons te duur vindt, omdat wij een wat exclusievere collectie bieden dan andere sneakerwinkels, kan het voorkomen dat een aantal artikelen inderdaad wat duurder zijn. Gelukkig hebben we ook een hoop betaalbaardere artikelen en hebben we ook voldoende aanbod in onze sale. Wie weet dat je daar wel kunt slagen.

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
06-10-2018
Meteen 1 dag na mijn bestelling te hebben geplaatst heb ik mijn order ontvangen(5 items). Ze waren in een goede staat(zoals omschreven op de site) en alles voldeed aan de verwachtingen. Ik ben erg tevreden met alle items als de service Het is zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
06-10-2018
Zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
06-10-2018
Topwinkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
05-10-2018
Verkeerde product geleverd, geen mogelijkheid tot ruilen
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 06-10-2018
Wat vervelend dat het verkeerde product is geleverd, onze excuses hiervoor Een ruiling kan alleen in één van onze stores, omdat ons magazijn in Duitsland is. Mocht dit geen optie voor je zijn, dan kan je het artikel kosteloos retour sturen. Wij betalen het aankoopbedrag ervan binnen enkele werkdagen terug.

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
05-10-2018
Prima levering, goeie prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
04-10-2018
The order was delivered faster than expected. I am very happy with the shoes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
31-08-2018
03-10-2018
Levering was goed,helaas was mijn sneaker te klein/te strak,dus retour gestuurd en binnen no-time stond mijn teruggave op mijn rekening...
Dus helemaal goed....
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
02-10-2018
alles word goed en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
01-10-2018
Perfecte service, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
30-09-2018
Gewoon Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
28-09-2018
Super snelle levering, goed contact, en super schoenen.
Je word van alles op de hoogte gehouden dus je weet precies waar je bestelling blijft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
28-09-2018
tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
24-09-2018
is verder allemaal goed afgewerkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
25-08-2018
23-09-2018
alles naar wens verlopen, erg leuke artikelenen aanbiedingen.
zeker voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
23-09-2018
Goede service en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Alles is perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
21-09-2018
Hoewel het bestelde artikel matig verpakt was, kan ik toch een ieder snipes aanraden. Het bestelde artikel is gelukkig onbeschadigd aangekomen en voldoet mij prima.
4.00
Goed

SNIPES antwoordt: 22-09-2018
Wat vervelend dat de bestelling niet netjes verpakt was Bedankt voor je feedback hierover, we zullen dit doorgeven aan ons magazijn in Duitsland zodat er op gelet kan worden. We wensen je veel plezier van je bestelling.

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
Snelle service, goede voorraad
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
18-09-2018
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Schoenen waren helaas te groot, hoop nu dat mijn geld snel teruggestort wordt. Verder alles helemaal prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Optijd aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
16-09-2018
Toppie
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
14-09-2018
volgende dag al in huis, ondanks dat 2-3 werkdagen stond. Dochter blij, ik blij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
12-09-2018
vind het echt een top winkel haal bijna al mijn kleren nu bij deze winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
03-09-2018
11-09-2018
Jammer dat er geen stickers of iets van kortingscode bij de 1e aankoop zat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
09-09-2018
Binnen 2 dagen was het uit het warenhuis in Duitsland bezorgd bij mij thuis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
08-09-2018
snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
07-09-2018
Goede en snelle levering. Verdient een dikke 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
06-09-2018
Tot nu toe geen klachten over Snipes. Makkelijk bestellen en betalen. Levering ook dikke prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
06-09-2018
Snelle en goede bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
28-08-2018
05-09-2018
Ik ontving snel mijn product.
4.00
Goed

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.