Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.52/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 374 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.183 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
18-07-2019
All good.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
17-07-2019
Snelle levering ondanks dat er 2 en 5 dagen stond. Helaas waren de schoenen te klein. Maar terug geruild in de winkel. Was top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
Super snelle bezorging en leuke shirts
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Duidelijk en snelle service
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
Ik heb een slechte cijfer gegeven voor het product, niet vanwege de kwaliteit, maar doordat het xxl producten waren die meer als een L paste...
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
15-07-2019
to the point - no nonsense
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
13-07-2019
ik heb nog niets ontvangen en ik heb een mail ontvangen dat jullie een leveringsbewijs hebben. die wil ik graag per direct zien
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 14-07-2019
Volgens de track and trace code van PostNL, zou je pakket inderdaad geleverd moeten zijn op 27-6. Je kunt dit zien als je op je track and trace code klikt. Mocht je pakket nog steeds niet terecht zijn, horen wij dit graag van je via onlineservice-nl@snipes.com of via 0800-0930 930 zodat we een onderzoek bij PostNL kunnen opstarten. Sorry voor het ongemak.

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
13-07-2019
Ik kreeg een ander shirt geleverd dan ik had besteld.
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 14-07-2019
Wat vervelend om te horen Je kunt het shirt eventueel in één van onze stores ruilen, of deze gratis terugsturen waarna het bedrag op jouw rekening wordt teruggestort. Onze excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
13-07-2019
1e x besteld bij jullie, zeer leuke producten, goede prijzen en prima service We gaan vaker bestellen :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
13-07-2019
Snel en betrouwbare service
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
Missend kledingstuk bij bezorging
Onduidelijke procedure om je geld terug te krijgen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
09-07-2019
Schoenen waren precies zoals op de foto's van de website
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Super zoals altijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
07-07-2019
Bestelling netjes op tijd ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Love it
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Goed en snel geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
05-07-2019
Heb weinig communicatie ontvangen, ook over het ontvangen van mijn retournering en terug betaling (nog steeds niks na een week). Wel super kleding, helaas te groot.
3.33
Redelijk

SNIPES antwoordt: 08-07-2019
Je ontvangt bij ons een retourbevestiging zodra wij de artikelen als retour hebben verwerkt. Wij zien nog geen retourverwerking bij jouw bestelling. Graag ontvangen wij de track&trace code van de retourzending. zodat wij het verder voor je na kunnen gaan.

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Alles is gewoon correct de producten en de werking hoe het gaat
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
04-07-2019
PRIMA
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Geen problemen gehad, alles perfect zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
03-07-2019
Geen commentaar.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
03-07-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
het was snel aangekomen en het product was in top conditie ik ben heel erg blij met mij product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
01-07-2019
Ik ben helemaal blij met mijn bestellen. Een schoudertasje van Snipes. Kwaliteit is zoals verwacht en in goede staat binnen de verwachte tijd aangekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
01-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
30-06-2019
Levering duurt langer dan bij de meeste andere kledingketens, voor de rest is alles perfect
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
30-06-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
28-06-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
28-06-2019
Super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
26-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
24-06-2019
gewoon goed ....
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
24-06-2019
alles goed gegaan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Schoen heel erg mooie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Alles is goed gegaan. goede site en winkel.
Ik had 2 schoenen besteld. 1 terug gestuurd , terug betaling goed ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
02-11-2018
20-06-2019
I bought a pair of Timberlands, worth 150€, and the multiclean. When using the multiclean (which states that every material can be cleaned with it) the material of the shoes got damaged in a way, that they are not to wear anymore. When I went to the Snipes shop in Tilburg the manager assumed I was lying about where the damage was from. Expect Snipes to solve this problem. I lost 150€ with this.
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 21-06-2019
We've checked your account and saw that you have already been contacted by our customer service regarding your complaint. Our apologies for the inconvenience.

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
20-06-2019
Goeie kwaliteit Netjes optijd bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
16-06-2019
Beautiful clothes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
16-06-2019
Het bevalt me goed. goede service. Niks te klagen. Gewoon netjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
alles gewoon goed en de prijs kwaliteit is ok
4.00
Goed

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.