Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 445 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 666 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
20-01-2018
Keurige website, zeer overzichtelijk, bestelproces uitstekend ingericht. Pakje snel ontvangen, middels tussentijdse updates prima te volgen. Tot nu toe beter dan menig ander website. Het verpakken ging alleen niet goed, de autolockdoos was verkeerd uitgevouwen waardoor deel artikelen voor het grijpen lagen. Artikelen verder prima in orde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
14-01-2018
19-01-2018
prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
14-01-2018
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
14-01-2018
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
11-01-2018
Prima gegaan met bestelling, netjes op tijd geleverd. Pakket kunnen volgen online, gewoon een tevreden klant..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
11-01-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2018
Besteldatum
23-12-2017
06-01-2018
Mooie schoenen waren overal uitverkocht maar niet bij snipes
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
30-12-2017
04-01-2018
Verzenden duurt lang
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
28-12-2017
04-01-2018
Fijn product, goede service, slechts de track and trace was een beetje onduidelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-12-2017
Besteldatum
13-12-2017
24-12-2017
Wij zijn super geholpen. Zeker ook de klantenservice. Snel en correct. Ook de pakjes op tijd binnen. Beter dan de andere online winkel(VANS) waar ik een trui op black Friday heb besteld en nu 24-12-2017 nog steeds niet binnen heb. 5x gebeld met de gemiddelde wachttijd van 30 min. Slechte k.s. zeer botte mensen. Heb nog steeds het pakje nog geen geld retour. Dit was al de 2e keer. Nooit meer VANS
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2017
Besteldatum
17-12-2017
23-12-2017
Om te huilen Schoenen besteld en na 6 dagen hebben ze het magazijn in Duitsland nog niet verlaten. Ik ga ze retourneren en nooit meer iets bestellen bij snipes
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 28-12-2017
Wat vervelend dat je schoenen nog steeds niet zijn geleverd! Ik heb je een persoonlijke e-mail gestuurd met wat meer uitleg. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst namens Snipes.

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
15-12-2017
20-12-2017
Goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-12-2017
Besteldatum
11-12-2017
16-12-2017
Helemaal top
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-12-2017
Besteldatum
07-12-2017
13-12-2017
Snel geregeld en perfect afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2017
Besteldatum
08-12-2017
13-12-2017
levering lang geduurd door de sneeuw
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-12-2017
Besteldatum
07-12-2017
13-12-2017
Ok fast
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
19-11-2017
12-12-2017
Alles was goed,

behalve de levering duurde te lang
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2017
Besteldatum
20-11-2017
12-12-2017
Alles was goed,

behalve de levering duurde te lang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2017
Besteldatum
05-12-2017
11-12-2017
Nog niet ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
01-12-2017
06-12-2017
3 dag nu :(
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
29-11-2017
04-12-2017
Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
02-12-2017
Spullen worden erg laat verstuurd.
De service is erg vriendelijk maar kan je vaak niet verder helpen omdat ze het ook niet weten.
2.33
Matig

Datum van publicatie
01-12-2017
Besteldatum
26-11-2017
01-12-2017
Kan geen beoordeling geven, omdat ik de bestelling nog niet ontvangen heb
Beetje jammer.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
29-11-2017
Snelle levering , mooie prijs, goede kwaliteit. Helemaal Top Snipes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
28-11-2017
Snelle levering super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2017
Besteldatum
22-11-2017
27-11-2017
Snelle levering. En goed product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2017
Besteldatum
17-11-2017
22-11-2017
Goede produkten, juiste maat en snelle levering.
Wellicht een tip : toon de lengte en het gewicht van het model ( bijv. 1,80 meter en 75 kg) dat het artikel draagt. Plus de maat van het produkt (broek etc) die het model op de foto draagt. Dank
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
14-11-2017
20-11-2017
goede kwaliteit en service
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2017
Besteldatum
13-11-2017
19-11-2017
ik had schoenen besteld, alleen wordt er niet bij vermeld dat ze kleiner uitvallen, waardoor ik nu pech heb omdat ze overal zijn uitverkocht
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-11-2017
Besteldatum
12-11-2017
18-11-2017
Gewoon een goed bedrijf ,leveren keurig volgens afspraak ..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2017
Besteldatum
10-11-2017
16-11-2017
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
09-11-2017
15-11-2017
Ik ga hier persoonlijk vaker kleding halen
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2017
Besteldatum
08-11-2017
14-11-2017
Levering goed maar duurt best lang (tov een Nederlandse firma) ivm zending uit buitenland.
Verder mooie producten en duidelijke website.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2017
Besteldatum
08-11-2017
14-11-2017
5 Star it isssssssssss.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
07-11-2017
13-11-2017
Trage levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-11-2017
Besteldatum
20-10-2017
13-11-2017
Alleen levering vind ik minder omdat mocht ik niet thuis zijn dan nemen jullie het bestelling weer mee. Niet dat jullie het afgeven bij een dichtstbijzijnde sigarenboer of postkantoor zodat ik het anders daar kan ophalen na werk. Ik moet vrij nemen van werk omdat ik thuis moet wachten voor mijn bestelling omdat jullie mijn niet precies kunnen zeggen hoelaat jullie komen, bel mij desnoods.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2017
Besteldatum
06-11-2017
11-11-2017
Levering verliep perfect. De schoenen kwamen uit Duitsland, maar we hadden ze met 3 dagen al in huis. Mooie schoen, perfecte pasvorm. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2017
Besteldatum
04-11-2017
10-11-2017
Vlot, keurig, prijs/kwaliteit verhouding goed,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2017
Besteldatum
02-11-2017
08-11-2017
Het was anders dan verwacht
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-11-2017
Besteldatum
26-10-2017
04-11-2017
Goed, alleen jammer dat het vanuit duitsland moet komen, wil het altijd zo snel in huis hebben
4.00
Goed

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES

Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.