Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 382 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.126 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Snel en makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
18-05-2019
Goede en snelle levering En mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
pima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
16-05-2019
Altijd snelle bezorging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Alles super gegaan en heel tevreden over de schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
04-05-2019
Ik heb geen track en tracé ontvangen terwijl dat wel werd beloofd. Het pakje verscheen gewoon in eens na een paar dagen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
03-05-2019
Snel, kwaliteit en betrouwbaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
02-05-2019
Schoenen waren geleverd en heb er geen problemen mee gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
27-04-2019
Prima levering, mooie tas die voldoet aan mijn verwachting.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
27-04-2019
Everything was great from ordering to shipping to arriving on time.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
25-04-2019
Snelle verzending een goede spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
kapot leuke site enzo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
21-04-2019
Kwaliteit van schoenen is slecht hij is gebruikt of zo en het is heel moeilijke om terug te sturen
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 24-04-2019
Het retourlabel wordt geleverd bij je bestelling maar wij horen natuurlijk graag wat wij kunnen doen om retourneren makkelijker te maken

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
20-04-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
20-04-2019
Snipes heeft een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
19-04-2019
Al meerdere keren bij Snipes besteld, altijd probleemloos...snelle levering en mocht het een maatje anders moeten, retour sturen gaat vlot, geld staat ook weer snel op je rekening...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
18-04-2019
Snelle levering en duidelijke retour procedure indien het product retour zou moeten. Dat is een pluspunt. Verder kan je geld direct terug krijgen in de winkel dat is eveneens een pluspunt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
18-04-2019
Good
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
17-04-2019
nee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
17-04-2019
Super snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Levering kan sneller
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Abc.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
11-04-2019
Helemaal top kan iets sneller
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
11-04-2019
Maat van het product klopte niet (adidas Falcon all black) dus terug gestuurd, maar ik hoor er niks meer van...
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 12-04-2019
Wat vervelend dat de maat niet correct was, onze excuses hiervoor Ik zie dat jouw retour gisteren (11-04) is verwerkt. Het aankoopbedrag ontvang je hierdoor, binnen enkele werkdagen,terug op jouw bankrekening.

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
11-04-2019
Ben tevreden met jullie bedrijf en jullie service. Heb niks te klagen. Alles is gewoon snel netjes optijd. Wil bij deze toelichten of jullie meer het merk Karl Kani collecties kunnen bestellen en Timberland shirts. En ik zou graag meer korting willen krijgen op mijn pasje.

Met vriendelijke groet en Vast bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
11-04-2019
wat ik gekocht heb was weer top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
10-04-2019
Het duurt erg lang voordat jullie de telefoon opnemen bij de klantenservice. Ook is het retoeren van een pakketje erg slordig ik heb niks geen mail gekregen en mijn geld ook niet.
2.67
Redelijk

SNIPES antwoordt: 11-04-2019
Helaas is het extreem druk momenteel, waardoor het inderdaad langer duurt voor je iemand telefonisch te pakken krijgt. De retourverwerking neemt gemiddeld tot 14 dagen in beslag na datum van ontvangst. Na het verwerken van je retour, ontvang je hier automatisch bericht over.

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
10-04-2019
De levering was zeer vlot, Ook al moest het vanuit buiten Nederland komen. Zeer tevreden over.
Geleverde producten zijn van de kwaliteit die ze horen te zijn. dus helemaal goed.
Daarnaast had ik wat problemen met het vinden van de goede maat, maar daar hebben ze me heel goed mee geholpen, perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
09-04-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
06-04-2019
Prima transactie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Mooie kleding en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
04-04-2019
Duidelijke website, snelle levering en snel geld terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
01-04-2019
Love snipes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
29-03-2019
Snipes is de beste winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
29-03-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
26-03-2019
Snel en juiste product geleverd. Prima staat. Zeker aan te raden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
22-03-2019
Eerste aankoop. Heel goedkoop Nike schoenen gekocht. Het leek te mooi om waar te zijn dus eerst wat huiverig maar ze hebben alles perfect gedaan. Erg blij met aankoop snel geleverd gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
22-03-2019
Goede informatie ivm levering, snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.