Bagageonline.nl

1.579 reviews in totaal   520 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 9 nov 2023

bagageonline.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al de volgende dag in huis zijn. Ook wordt het retourproces veelal als eenvoudig en vlot ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig beschouwd en de communicatie met de klantenservice wordt doorgaans positief beoordeeld door de snelle en behulpzame reacties. Daarnaast wordt de website geprezen om zijn duidelijkheid en informatiewaarde, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Klanten waarderen bovendien de correcte productinformatie. Er zijn echter enkele klachten over retourkosten of de snelheid van het retourproces. Sommige klanten ondervinden problemen met de vervoerder of het afhaalpunt tijdens de bezorging. Daarnaast is er kritiek wanneer productinformatie, zoals maat of specificaties, niet klopt en wensen enkele klanten verbetering in de communicatie met de klantenservice.

ReviewsBagageonline.nl

C O
Chantal O.

Snelle levering en fijne service

We bestelden hier een rugtas voor mijn zoon en zijn erg tevreden. De website is duidelijk en bestellen ging heel makkelijk. Wat vooral opviel was de snelle levering: de ene dag besteld en de volgende dag hadden we de tas al in huis. Onze eerste keuze bleek toch iets te klein, maar ook het retourneren daarvan ging heel eenvoudig en vlot. Daarna een andere tas besteld en ook die was weer razendsnel binnen. Fijne ervaring!

Super koffer Samsonite Lite-Shock Spinner 75 cm

Prijs was zeer goed ten opzichte van andere sites. Levering was super snel, want vandaag besteld is morgen leveren. Je kon al bij bestellen kiezen waar je pakket bezorgd wilde hebben. Bevestigingen/levering netjes via mail gecommuniceerd. We hadden al 2 koffers van Samsonite Lite-Shock Spinner 75 cm - 98.5 liter - 75x51.5x31 cm en wilde er graag nog 1-tje bij, zodat wij allen in ons gezin zo’n fijn en goed koffer hebben. Super zeker aanbeveling

Samsonite laptop tas van perfecte kwaliteit.

Hele mooie laptoptas besteld bij Bagage Online. Precies zoals omschreven stond op de website. In de avond besteld en de volgende dag in de avond geleverd. Het kan dus wel! Bagage online is eigenlijk al jaren Het bedrijf waar wij tassen en koffers bestellen en nooit teleur worden gesteld.
F B
Frans B.

Foute productinformatie + verkeerde belofte levertijd

Ik bestelde op donderdagavond 2 sling bags voor mijn kinderen die op zondag zouden vliegen. Ik was laat met bestellen. Een van de tassen was de Osprey Daylite waarbij op de site vermeld stond/staat dat de inhoud 10 liter is. De tas heeft echter een inhoud van 5 liter. Ik vind dat info moet kloppen, maar dit is wel een heel erg groot verschil. Ik kon voor het vertrek van de kinderen geen andere tas meer kopen. Enorm balen. Helaas kan ik de tas niet retourneren, omdat mijn gehandicapte zoon ook benieuwd was naar de tas, maar pindakaas aan zijn handen had. Jammer. Voor 23.00 uur besteld = morgen in huis is in mijn geval niet zo. Ik bestelde om 22.40 uur, maar ontving mijn bestelling niet de volgende dag. Sterker nog: ik bestelde een dag later een andere Sling bag bij Bagageonline.nl die nog eerder geleverd werd. Dat bedrijf is trouwens ook Travelbags. Ik sprak een boodschap over de productinformatie in, men beloofde terug te bellen, omdat het druk was, maar ik ben nog niet teruggebeld.

Antwoord van Bagageonline.nl

Bedankt dat u uw ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Wat ontzettend vervelend dat de bestelling niet op tijd is geleverd voor de vlucht van uw kinderen en dat de informatie over de inhoud van de Osprey Daylite Sling niet overeenkwam met wat u van ons mocht verwachten. We begrijpen heel goed dat dit extra teleurstellend is, zeker omdat u de tas speciaal voor uw kinderen had besteld. Ook de communicatie rondom uw terugbelverzoek had beter gemoeten. Dat u nog niet bent teruggebeld, terwijl dit wel aan u was toegezegd, is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor. We nemen uw opmerkingen over de productinformatie en de bezorgbelofte serieus en laten dit intern controleren. Vriendelijke groet Travelbags

Travelite Bolonia 2-Wiels Reistas

Snelle levering. Helaas was de reistas kleiner dan ik had gedacht, maar dat is mijn fout. Retour aanmelden ging prima en alles was snel geregeld. Na een paar dagen (vandaag) mail dat het geld terug gestort wordt, dus dat verwacht ik binnenkort op mijn rekening. Zal zeker hier opnieuw bestellen.

Mooie tas van Chesterfield

Mooie tas besteld van Chesterfield. Was snel geleverd. Ik wilde uiteindelijk toch liever een andere kleur. Retour sturen was geen probleem en ook het geld was snel teruggestort. De nieuwe tas werd snel geleverd dus die kon ik direct gebruiken. Prima service.

Makkelijk kiezen van de juiste rugzak voor zakelijk gebruik

Het kiezen van de juiste rugzak voor zakelijk gebruik was makkelijk. Tonen van hoe hij eruit ziet, hoe hij ingedeeld is handig; video van hoe je hem in kunt pakken is erg fijn bij het online kiezen van een rugzak.
Heb de koffer en rugtas nog niet gebruikt, gaat vrijdag gebeuren, maar ze zijn van mooi en stevig materiaal dus denk dat het heel goed gaat lukken met deze reis artikelen!! 👍
Prijs was grote pluspunt. Beetje verwarrend dat ik van vervoerder DHL te horen kreeg dat ik een pakje van Travelbag kreeg, terwijl ik daar niet besteld had. Ik ging twijvelen en moest voor zekerheid uitzoeken omdat ik best veel besteld hebt ivm vakantie.

De levering en service is top, koffer is niet goed

De levering en service is top! Echter hebben we nu de tweede koffer van Travelite ontvangen en wederom werkt deze ook niet goed. Daar kan bagageonline niets aan doen. Daarom wel de 5 sterren!

Top rugzak

Alles, een top rugzak, en vooral die opening, de binnenkant de bekleding ,dat je hem kan uitbreiden., fijn model, niet te klein en niet te groot.verrassing het zakje met Lavendel erin.
Bestellen en verzending verliepen vlot en naar tevredenheid. Mooie leren laptoptas ontvangen. Helaas vind ik de maat (17 inch ) te groot om mee te lopen. Dus teruggestuurd.
Snelle levering en met een kapotte tas tijdens een schoolweek met zware boeken is het heel fijn als er snel een nieuwe as geleverd kan worden 😁👍

Fijne webshop, goede service

Fijne webshop, snelle verzending en keurig verpakt. Bij de secret portemonnee nog zelfs een mooi origineel doosje gekregen.

Duidelijk en makkelijk

Makkelijk bestellen, snel geleverd en ook de mogelijkheid om bezorgmoment te kiezen. Duidelijke omschrijving, ook per luchtvaartmaatschappij.
Bestelde koffers ziet er gelikt uit. De aanbevolen aflevermethode was helaas minder. Het gewenste DHL afleverpunt had blijkbaar mijn pakket geweigerd, dus moest ik alsnog de auto in om mijn pakket aan de andere kant van de stad op te halen. Allemaal buiten de controle van Bagageonline; maar het is wel onderdeel van geleverde service...

Aanrader

De koffer ziet er goed uit. De prijs bevalt mij uitstekend. De koffer leek wat groot, maar ik heb m toch gehouden. Communicatie met klantenservice prima. Nu maar hopen dat ik lang met deze koffer kan gaan reizen.
Snelle levering, mooie tas. Veel keuze op de website en daarbij handige zoekmogelijkheden

Boodschappenkarretje aanschaffen? Een aanrader

Het boodschappenkarretje werd goed verzonden en netjes verpakt. Levertijd is supersnel. Vrijdag besteld en maandag al in huis. Kwaliteit is goed.
Ik vind het jammer dat ik 5,95 retourkosten moet betalen. De 2 rugzakken zaten gewoon in de koffer die ook retour ging zoals we ze ook ontvangen hebben. Ik heb vervolgbestelling bij bol gedaan omdat ik daar geen geen kans liep op weer verzend / retourkosten. Sowieso had ik 3,95 dan redelijker gevonden.

Antwoord van Bagageonline.nl

Beste Arlette, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je de retourkosten als onprettig heeft ervaren. De kosten van een retourzending staan vermeld in onze retourvoorwaarden op de website. Omdat elke retourzending apart wordt verwerkt en geadministreerd, hanteren we hiervoor vaste tarieven. Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Travelbags