Klanten zijn positief over de snelheid en stiptheid van de levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de heldere communicatie rondom bestellingen en de nette, milieuvriendelijke verpakking. Er zijn echter enkele klachten over vertragingen bij de levering en soms ervaren klanten onduidelijkheid als er sprake is van vertraging of problemen met de voorraad.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbabycare.nl
Persoonlijke service
Ik had bij mijn aankoop als opmerking vermeld dat een snelle verzending fijn zou zijn, zodat ik mijn verjaardagscadeautje voor mijn nichtje op tijd zou hebben. Een paar uur later werd ik opgebeld met het voorstel om mijn aankopen als cadeautje te verpakken. Ik was oprecht verrast door zo'n persoonlijke service bij een webshop! Gewoonweg top! En het cadeautje kwam tijdig - en mooi ingepakt - toe dankzij het feit dat het dezelfde dag werd verzonden. Wat een positieve ervaring!
Snelle levering - wisselstukken pasten precies ! Bedankt voor de goede en snelle service!!!
Snelle levering en juiste artikelen.
Stipte levering, zonder lange wachttijd.
Uitstekende artikelen en snelle levering!
Correcte communicatie en planning
Prima product, zeer geschikt voor kind van 1-2 jaar
De snelheid van levering
Super winkel met top service
Top service! Vanwege drukte bij PostNL gekozen voor UPS. In eerste instantie was 1 deel geleverd (schuld van UPS), super fijn geholpen door Babycare en die hebben er snel voor gezorgd dat het pakket alsnog werd geleverd in de avond. Prijzen ook erg scherp dus aanrader deze winkel. Dank!
gewoon goed
gewenste uitvoering (kinderstoel) op voorraad; aantrekkelijke prijs; levering in drie werkdagen
Antwoord van babycare.nl
Hallo Henk,
Dankjewel voor je aankoop en voor je review.
Veel plezier met de kinderstoel!
Babycare.nl | Erwin de Raad