FixPart.nl

110.729 reviews in totaal   22.855 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

22.855 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2020

fixpart.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle levering, de overzichtelijke website, en het eenvoudig kunnen vinden van onderdelen. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook de duidelijke productinformatie, handleidingen en instructievideo's worden gewaardeerd. Het brede assortiment van originele en alternatieve onderdelen en de redelijke tot lage prijzen dragen bij aan de positieve ervaringen. Tegelijkertijd worden er regelmatig vertragingen of problemen met de bezorgdiensten gemeld. Sommige klanten vinden onderdelen lastig te vinden door onduidelijkheid op de website. Er zijn klachten over onduidelijke of trage communicatie met de klantenservice. Ook ontbreekt soms detail of volledigheid in de productinformatie, bijvoorbeeld over installatie of compatibiliteit. Verder wordt het gebruik van te grote of niet-duurzame verpakkingen voor kleine onderdelen als verspilling ervaren. Tot slot vinden sommige klanten het verzendtarief te hoog.

ReviewsFixPart.nl

Zeer tevreden over FixPart, niet tevreden over de gebruikte bezorgdienst

Een deurvak voor de vriezer nodig, makkelijk te vinden en te bestellen via de webshop. Helemaal tevreden. Pakket zou 2 dagen later bezorgd worden door de firma DPD, gezorgd dat ik thuis ben om vervolgens een bericht te krijgen dat ze me gemist hebben. Bericht in brievenbus. Brievenbus gecontroleerd, geen bericht in brievenbus. Twee dagen later zou pakket weer bezorgd worden, echter hetzelfde verhaal. Pakket dan maar bij afhaalpunt laten bezorgen en na 9 dagen in ontvangst mogen nemen. Lang verhaal kort, tevreden over FixPart, niet tevreden over de gebruikte bezorgdienst waar gebruik van wordt gemaakt.

Slecht garantie, perfect fixPart

Gelukkig kon ik dit rubberen onderdeel bij FixPart kopen. Ik weet niet hoe het defect is ontstaan; mijn wasmachine is pas twee maanden oud. Waarschijnlijk is het rubber beschadigd door een hard voorwerp tussen het wasgoed. Toen ik contact opnam met Samsung voor een reparatie, kreeg ik te horen dat dit niet onder de garantie viel. Ik moest €260 betalen voor een nieuw deurrubber en daarnaast €112 aan onderzoekskosten voor een monteur. Echt onbegrijpelijk. Dankzij FixPart kon ik het originele onderdeel bestellen. Ik ben zelf monteur, heb de duidelijke instructies gevolgd en de reparatie zelf uitgevoerd. Alles werkt nu weer perfect. Bedankt, FixPart!

De site is overzichtelijk en top service

De site is overzichtelijk, en binnen een dag had ik het product in huis motor van type 5697 braun en het past goed en de beschrijvingen van wat je wil hebben voor jouw apparaat of wat dan ook is heel goed beschreven. Je komt wijs uit en mooie site en je hoeft niet de hele dag thuis te blijven. En goede begeleiding wanneer pakket komt.
Eerst onduidelijkheid op uw site en dat staat er nog steeds op, betreft koolborstels voor Indesit wat. In de omschrijving staat 2 stuks, wat logisch is volgens mij, maar als je besteld krijg je er maar 1. Lijkt me niet handig en erg vervelend als je alles uit elkaar hebt gehaald en moet wachten op de andere koolborstel. Mijn advies zou zijn om deze onduidelijkheid op te lossen door er gewoon 2 op de site van te maken want 1 is echt zeer onpraktisch. De afhandeling na mijn klacht was snel en correct. Vandaar mijn 4 sterren. Vriendelijke groet, Machiel Duvigneau

Extra bestelling.

Hoewel jullie site me feilloos naar het juiste onderdeel wees, is het jammer dat jullie niet (kunnen) aangeven hoeveel van de door mij gezochte onderdelen in de wasmachine moesten. Daardoor moest ik na twee schokdempers besteld en ontvangen te hebben, nog los een derde bestellen. Uiteraard met nogmaals verzendkosten. Overigens realiseer ik me dat ik dat van tevoren had kunnen uitzoeken....... Tip: als jullie niet (kunnen) aangeven "hoeveel er in moet", geef de klant de tip dat eerst zelf uit te zoeken! Voor de rest: prima, ga zo door.

ik ben zeer tevreden over FixPart

ik ben zeer tevreden over mijn bestelde producten bij FixPart, kwaliteit is goed voor een redelijke prijs. De producten doen wat ze moeten doen, geheel volgens mijn verwachtingen. Top. Deze werden, volgens afspraak, de volgende werkdag geleverd, en ze waren degelijk verpakt en bezorgd door een betrouwbare bezorgdienst dpd. Top!
De bestelling werd snel en correct geleverd maar ik heb wel een puntje van kritiek. Ik bestelde een klein onderdeeltje dat gemakkelijk met een brievenbuspakje verzonden had kunnen worden. Dat zou goedkoper en beter voor het milieu geweest zijn. Toch verstuurden jullie het in een grote doos. Met vriendelijke groeten, Erik Hoitink

Vaatwasser weer als nieuw door nieuwe boven- en onderkorf

Korven van vaatwasser waren verroest. In de winkel willen ze niet helpen om nieuwe te bestellen, want dat is volgens hen niet rendabel met een oudere vaatwasser. Het is alleen mogelijk om een nieuwe vaatwasser te kopen. Dus toen gaan googlen en deze geweldige site ontdekt! Alles staat superoverzichtelijk aangegeven, je kunt onder andere zoeken op merk en typenummer. Je kunt ook kiezen voor het origineel of een gelijkwaardige, maar goedkopere versie. Levering de volgende dag is niet helemaal gelukt, maar dat komt door drukte bij DPD.

Snel en goed.

Een "OE"-storing aan onze 7 jaar oude LG-wasmachine. De afvoerpomp werkte niet goed meer. Geen moeilijke klus. Bleek dat het origineel gemonteerde type pomp niet in de lijst met onderdelen staat voor onze wasmachine. Je bent dan langer bezig met zoeken naar het juiste onderdeel dan met de reparatie. Uiteraard kunnen ze daar bij Fixpart niets aan doen. Heel prettig is de snelheid van bestellen en versturen bij Fixpart. De wasmachine kon de volgende dag weer onverstoorbaar verder.

Verwarmingselement Whirpool-Indesit (Hotpoint Ariston)

Wasdroger werkte niet meer error E007. Dit heeft te maken met verwarmingselement en/of temperatuur sensoren. De twee kliksons moeten oneindig ohms waarde geven, en de temperatuur sensor tussen 10 en 20 K ohm. Bij mij was deze TDC-tod defect. Dus complete vervanger C00277072 besteld van aftermarked. Enkel deze is imitatie en komt uit spanje. Hier ontbreekt de temperatuur sensor. Dan maar de originele besteld van €76 en droger is weer gerepareerd.
Snelle levering met in dit geval origineel vervangend onderdeel (Dyson V11 motor). Bleek zelfs met extra schroeven en benodigde gereedschap!!! Bij de levering stond 2 werkdagen - werd de volgende dag al geleverd!!! Prijs was goedkoop. Tot mijn verbazing kun je een hele Dyson V11 in onderdelen kopen en samenstellen tot een hele nieuwe stofzuiger, wat goedkoper is dan een nieuwe!

Snelle levering en alles past perfect!

Doordat er iets in de stofzuigerslang vast kwam te zitten, was de zuigkracht niet meer goed en zelfs kapot, waardoor ik telkens met het kopje moest bukken en stofzuigen. Niet te doen natuurlijk, dus toen kwam ik er achter dat ik de kapotte onderdelen los kon vervangen via de website hier, geweldig!! Ben zo blij met mijn aankoop, had bijna een nieuwe stofzuiger gekocht voor €100. Hier heb ik gelukkig mijn onderdelen kunnen vervangen voor 3 tientjes, en mijn stofzuiger is weer gloednieuw en werkt perfect! Het paste ook allemaal goed op elkaar. Had een kop besteld en zo’n telescopische buis. Echt een aanrader. Ben blij dat zulke mogelijkheden bestaan!

Bestellen en levering snel. Ploegen door type nummers lastig.

Bestellen ging snel en de volgende dag lag het al bij het PostNL punt. Goed dat deze optie direct ook wordt aangeboden. Het enige verbeter puntje ligt bij de specifieke onderdelen welke we bestelden. Het ging om een rubberen deurafdichting voor een Liebherr koelkast. Er zijn voor onze koelkast twee verschillende maten; voor het vries gedeelte en koelgedeelte. Nu hadden we beiden nodig, maar als we maar 1 van beiden nodig hadden was dat niet direct duidelijk geweest welke. Er worden enkel type nummers getoond in de beschrijving. Dat is kennelijk een meer voorkomend probleem bij veel merken en hun reserve onderdelen.

Communicatie kan beter.

Ik verbaasde mij over het feit dat ik eerste instantie van een vervoerder een in de Franse taal gestelde informatie kreeg over mijn bestelling. Later kwam ik er achter dat dat de DPG is. In de bestel info staat dat bezorgd wordt op maandag tm zaterdag. Er wordt gesproken over bezorging op de eerstvolgende werkdag. Het blijkt dat bezorging op zaterdag is, als de verzender hiervoor extra opdracht (betaald) heeft. Heel vervelend als er op de bezorging gewacht wordt omdat mijn apparaat defect was. Gelukkig is de bezorging op maandag na het weekend alsnog gedaan. Om deze reden slechts 3 sterren.
Via site had ik een snaar besteld voor mijn bosch wasdroger, had ik hem er om liggen dacht ik deze is niet goed er zit te veel spelling op een mail gestuurd kwam ik er achter dat het spanningsveld wiel niet goed zat, dit veranderd en toen liep hij weer als van oudsher. Dank voor de snelle levering en jullie duidelijk site. Martin

Het bezorgen van de bestelling duurde lang.

Het bezorgen van de bestelling (filters voor een wasdroger) heeft erg lang geduurd, een maand of twee, denk ik. Wel kreeg ik tussendoor telkens bericht dat het (weer) langer ging duren en dat ik mij bestelling kon afzeggen (maar ja, met dat laatste heb je nog geen alternatief). Dus maar afgewacht, maar dat werd wel wat spannender toen de termijn zou verlopen waarbinnen ik een beroep op trusted shops zou kunnen doen. Het risico toch maar genomen en de bezorging afgewacht en zowaar de filters een paar dagen geleden ontvangen. Wat beter kan, is op voorhand vermelden dat de spillen niet op voorraad zijn en nog besteld en ontvangen moeten worden en hoeveel tijd daarmee ongeveer gemoeid zal zijn.
Bestellingsproces is makkelijk Uitgebreid assortiment. Producten snel geleverd. Opmerking is; Het is niet duidelijk te zien dat er een product werd nageleverd. Hier door klantenservice onnodig belast ook extra transport kosten. Dit had gewoon als een pakket kunnen worden verzonden met een goede communicatie erbij.
Im.sorry im.not a Dutch speacker i use English as a second language (and thanks for understanding). So far my experience has been good its fast deliver you've sent an alert to when.the.product will be delivered. I still rate you 5 starts but there's just two things that you can improve. Since you have a big huge comunity of English speakers in the netherlands I would suggest that you could have or consider the possibility of having dual language Dutch and English. Other thing ive placed two otders because on the first order ive placed ive only wrote the model number there's also a serial number and a service number. I had to ask chat gpt for this. Also there's other companies like you but we would always prefer as you are in the Netherlands. Try to incentive the comnuty of DIY ( do it yourself)) repairers to load videos and forums. Most of of just cannot afford new devices this is why we are here and that will defenetly boost the rating of your website. Many thx Rui
C M
Carl M.

Snelle service

Snel een passend vervangingsonderdeel gekregen. Fixpart levert een prima service, daarentegen zou Bosch een exemplaar kunnen ontwerpen dat steviger is. Dit is namelijk de tweede keer dat dit flessenrek kapot gaat. En als je dan kijkt naar het kleine stukje plastic dat het gewicht van 5 grote flessen zou moeten kunnen dragen kun je op twee vingers natellen dat dit rek vroeger of later afbreekt.
Snelle levering van nieuwe scharnieren voor mijn 20 jaar oude Bauknecht koelkast. Punt ter verbetering: ik bestelde een Baukecht artikel en kreeg in de bevestiging van de levering een Indesit artikel getoond. Dat bracht verwarring bij mij, de klantenservice kon de connectie tussen deze twee artikelen niet maken. Uit de reviews begreep ik dat deze scharnieren universeel zijn. Alles werkt nu prima!

FixPart.nl

FixPart.nl is jouw vertrouwde online winkel voor onderdelen voor huishoudelijke apparaten. Met een uitgebreid assortiment van miljoenen onderdelen voor de bekendste merken maken wij het eenvoudig en b...