de-pelikaan.nl

1.937 reviews in totaal   570 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 jun 2024

de-pelikaan.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering; bestellingen komen vaak de volgende dag al binnen. De kwaliteit van koffie en thee wordt door vrijwel alle klanten geroemd en als uniek en constant hoog ervaren. Klanten waarderen de persoonlijke, behulpzame en klantvriendelijke service, inclusief snelle probleemoplossing. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment aan koffie en thee wordt als aantrekkelijk en onderscheidend ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en prijzen worden als eerlijk en concurrerend genoemd. De website wordt overwegend als duidelijk en makkelijk in gebruik ervaren, al zijn er enkele verbeterpunten genoemd.

Reviewsde-pelikaan.nl

Heerlijke koffie en goede service

Wij hadden per ongeluk de verkeerde 'graad' koffie besteld. Na telefonisch contact te hebben gehad hebben wij voor onze nieuwe bestelling korting gekregen. Ondanks dat het niet hun schuld was is het toch erg fijn om ons op deze manier tegemoet te komen. Daarnaast natuurlijk heerlijke koffie!

Snel verzonden, maar geen brand datum

Snel verzonden, en goede/fijne online winkel ervaring. Maar helaas kwam er geen koffie geur explosie uit de verpakking en er staat geen brand datum vermeld. Ik vermoed dan ook dat de bonen niet super vers waren.
Betsel hier al jaren me thee . Snelle levering en vriendelijke eigenaar . Hier verkopen ze de lekkerste thee

Snel en netjes verpakt

Mijn bestelling kwam snel en alles was keurig ingepakt! De doos rook bij openen heerlijk naar koffie, kreeg meteen trek :)
Heerlijke koffie vooral die uit Peru. Makkelijk besteld, goed en snel geleverd. Ze hebben ook een mooie afsluitbare koffiebus en andere heerlijke artikelen.

De Pelikaan raden we iedereen aan!

Al zo'n 20 jaar kopen we de koffie bij De Pelikaan. De diversiteit aan koffie is geweldig; bestellen en je kunt het zo ophalen en tegenwoordig ook laten bezorgen. Soms met nog een extra koffiemoment in de zaak. Altijd goed. Als je voor lekkere koffie gaat kan de Pelikaan niet ontbreken....
Heerlijke koffie! De winkel is heel leuk om te bezoeken! Aangezien ik niet meer in de buurt woon, bestel ik de koffie tegenwoordig via de website. De levering is altijd snel. Zo kan ik toch blijven genieten van de heerlijke koffie!
Keurige verzorging, prettig contact. Snelle levering (ook al ben je een beetje afhankelijk van een besteldienst).
Heerlijke koffie en thee. Veel keuzes... Fijne duidelijke website Snelle levering en goede communicatie.
De te kiezen thee's zijn verrukkelijk, maar de website laat te wensen over. De logica onder de thee soorten moet overzichtelijker worden. Ook de keuze voor de sortering werkt niet of niet goed.
Geen. De website is duidelijk. Maar het belangrijkste is, is dat de koffie heerlijk en smaakvol is.

De koffie bestel-site!

Op deze site vind je een aantal uitstekende koffiesoorten. Het bestellen is heel eenvoudig en wijst zichzelf. Het pakket met koffie wordt (totdusverre) de volgende dag al geleverd, als je het voor 16:00 besteld. Maar misschien ook nog wel later.
Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling. Gemalen koffie ipv bonen.. Erg dom natuurlijk! Maar gelukkig was het gauw opgelost en ontving ik de bonen. Snelle levering en fijne service. Top bedrijf!

Antwoord van de-pelikaan.nl

Goed om te lezen. Geniet van de koffie!

Heerlijke espressobonen, snel en eenvoudig besteld, op tijd in huis.

Ik bestel al geruime tijd espressobonen bij de Pelikaan, een hele goede blend, die altijd optijd geleverd wordt. De prijs is goed, de smaak is goed en bestellen via de website gaat ook altijd goed. Dus prima ervaring!
Eindelijk een winkel met grote verpakkingen losse thee. Ik bestel denk ik al 10jr mijn dagelijkse thee, geurthee 2 of 5
Levering op tijd, de producten waren al bij mij bekend,kocht ik al jaren in de winkel in Lochem.nu via de webshop, gaat ook prima.

Bedankt.

Duidelijke site en een snelle correcte verzending van de koffie. :)
Perfecte service en heerlijke bonen. Op dit moment is "pittig pelicaantje" onze absolute aanrader! Voor een heerlijk pittige koffie tegen een concurrerende prijs en met een super service. En dat al jarenlang
Tip top in orde Heerlijkste koffie en thee Levering zeer spoedig

Gedurende langere periode klant.

Gedurende langere periode klant bij de Pelikaan. Hebben een goede kwaliteit koffiebonen. Bestelling plaatsen is eenvoudig en de afwikkeling van de bestelling is precies zoals wij verwachten.

Antwoord van de-pelikaan.nl

Goed om te lezen, dank Karel!

de-pelikaan.nl

De Pelikaan, een koffiebranderij en theepakkerij gelegen in Zutphen. Een familiebedrijf dat inmiddels meer dan 200 jaar koffie brandt van hoge kwaliteit. Met trots wordt het predicaat Hofleverancieer ...