Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en verwerking van hun bestellingen. De hoge en constante kwaliteit van koffie en thee wordt veelvuldig geprezen. Ook waarderen klanten de vriendelijke, persoonlijke en oplossingsgerichte service. Het brede en gevarieerde aanbod aan koffie- en theesoorten wordt als een groot pluspunt ervaren. De prijzen worden veelal als redelijk of goed ervaren. Daarnaast wordt het bestelproces via de website als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven. De verpakking wordt meestal als netjes en verzorgd ervaren. Er zijn incidentele opmerkingen over prijsstijgingen en enkele klachten over de zorgvuldigheid van de verpakking.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsde-pelikaan.nl
Fantastische koffie, die ook nog betaalbaar is. Super service en altijd snel verzonden. Even een belletje als ze een vraag hebben over de bestelling, zodat er niks mis gaat.
Betrouwbaar en erg lekker
De op internet bestelde thee wordt altijd zeer snel (en boven een bepaald bedrag gratis) afgeleverd. De assortiment is zeer uitgebreid en hoge kwaliteit is constant.
Top!
Bijzonder lekkere theesoorten (met name de Japanse en de sencha gember citroen, maar ook de lapsang, de oolong en de earl grey zijn erg goed), netjes verpakt en snel bezorgd.
Goede beschrijving op de website. Bestellingen komen snel en zonder problemen. Alleen jammer dat je in de winkel niet de verschillende soorten koffie kunt proeven, zodat je een juiste keuze kunt maken.
Yay, ze hebben nog Lapsang!
Snelle levering, alles helemaal op orde. Heb voor de komende tijd weer lekkere Lapsang. Die is nu bijna overal lastig te krijgen is, maar hier geen enkel probleem.
Meer dan 5 sterren waard
Altijd een snelle bezorging van die heerlijke koffie en thee. Minder belangrijk maar ook fijn: dat jullie de prijzen niet idioot verhogen.
Hoge kwaliteit en supersnelle levering. De fysieke winkel is nog fijner, maar als het even lukt naar Zutphen te gaan, dan is dit een prima alternatief!
Heerlijke koffie! Wij bestellen altijd online en het wordt altijd keurig netjes en vlot bezorgd.
Vaste klant
Ik bestel hier al twintig jaar bijzondere theesoorten en koffiebonen vanwege de hoge kwaliteit. Altijd mooi verpakt en goed geleverd.
Duidelijke site om te bestellen. Snelle bezorging en hele lekkere kaneel theebeschuit, die over uit het assortiment is.
Snelle service, goed verpakt en smaakvolle koffiebonen voor een lekker kopje koffie!
Antwoord van de-pelikaan.nl
Daar zijn wij blij om. Dank, Leo!
De bestelling was wat de pakken koffie betreft prima. Helaas was de bestelling van de bonbons verdeeld in 2 doosjes van 250 gr en slordig ingepakt en de Bussink gember blokjes (koek) daarvan was 1 verpakking open gemaakt en ontbrak er een koek. Degene die de bestellingen verzorgd is niet erg zorgvuldig met de producten. Jammer!
Groet Lydia Knol
Eerbeek
Super lekkere koffie!
Altijd de heerlijkste koffie en supersnelle verzending van de bestelde artikelen.
Antwoord van de-pelikaan.nl
Fijn, geniet er van Paul!
de koffie is heerlijk
N iks - de koffie is heerlijk, ik heb nog niet besteld of het pakket is al op de post - geen wensen verder!
Ik drink al jaren deze Heerlijke thee! Ben blij met de snelle verzending en gratis levering bij een grotere bestelling!
De bestelling gaat altijd soepeltjes en de levering snel ( en de thee is heerlijk )😊
wat goed beviel was dat de huisarts de tijd nam voor ons om te luisteren en ons serieus nam . en mee dacht.
De goede service!!
Ik had de verkeerde koffie besteld, maar kon het gelukkig ruilen voor de goede bonen.
Super fijn!
BESTE THEEWINKEL VAN NEDERLAND; bijzonder assortiment ,heerlijke melanges en prima service, ook bij bestellingen per post
Prima prijs-kwaliteits verhouding en altijd hele snelle levering 👍
Antwoord van de-pelikaan.nl
Goed om te lezen, dank Herman!