allesinwonderland.nl

1.425 reviews in totaal   756 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de zorgvuldige, nette en vaak duurzame verpakking van hun bestellingen, waarbij het hergebruik van verpakkingsmateriaal en andere duurzame initiatieven bijzonder worden gewaardeerd. De snelle en stipte levering wordt als zeer positief ervaren, evenals de duidelijke, vriendelijke en persoonlijke communicatie, vooral wanneer er extra uitleg nodig is of er iets misgaat. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht, met een snelle en adequate afhandeling van problemen. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de kwaliteit en het uiterlijk van de producten, die vaak overeenkomen met de afbeeldingen en verwachtingen. Het ruime, originele en kleurrijke assortiment wordt als aantrekkelijk en onderscheidend beschouwd. Hoewel de levering over het algemeen snel is, zijn er enkele vermeldingen van vertragingen. Deze vertragingen werden echter goed gecommuniceerd, waardoor de impact hiervan beperkt bleef.

Reviewsallesinwonderland.nl

Bestelling soepel verlopen. Duidelijke communicatie.
Snel en netjes geleverd
K K
Koop K.

Ongeschikt voor cadeautjes

Twee dingen er zitten prijsstickers op de doosjes en maakt het ongeschikt als cadeau. Hilarisch dat er ook verschillende prijsstickers over elkaar zijn gemaakt. Tweede is dat ik dacht dat ik een nieuw product had gekocht en betaald, maar het zat weliswaar in het oorspronkelijke doosje vast maar dan wel met sluitstrippen voor boterhamzakjes!, verroest, en omdat die niet sterk zijn is het ding gaan bewegen en heeft een gat gemaakt in de doos.

Antwoord van allesinwonderland.nl

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de staat van de verpakking. De Critters uit ons assortiment zijn nieuwe producten. Sommige exemplaren hebben echter langere tijd in onze winkel gestaan. In de tussentijd heeft de fabrikant de verpakking aangepast, waardoor verschillende verpakkingsvarianten in omloop zijn. De metalen sluitstripjes die u noemt maken onderdeel uit van de originele verpakking zoals deze door de fabrikant is aangebracht. Wat betreft de prijsstickers: het klopt dat er soms een nieuwe prijssticker over een oude wordt geplakt. Wanneer een sticker lastig te verwijderen is zonder de verpakking te beschadigen, kiezen wij er soms voor om een nieuwe sticker over de bestaande heen te plaatsen. In onze fysieke winkel verwijderen of bedekken wij zichtbare prijsinformatie normaal gesproken wanneer een artikel als cadeau wordt gekocht. Omdat wij bij een online bestelling niet weten of een product als cadeau bedoeld is, is dit in uw geval helaas over het hoofd gezien. Onze excuses daarvoor. Uw opmerkingen over de verpakking nemen wij mee. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om dit onder onze aandacht te brengen. Met vriendelijke groet, Team Alles in Wonderland

Top!

De communicatie was bijzonder fijn. Behulpzaam en meedenkend. Pakketje was verkeerd bezorgd, maar gelukkig snel terecht. In de tussentijd heeft de eigenaresse eenzelfde van de gekochte kerstbal apart gelegd, mocht het pakket niet optijd gevonden worden, zodat ik de bal alsnog kon komen halen in de winkel. Top!!!

Antwoord van allesinwonderland.nl

Graag gedaan. Fijn dat de kerstbal toch nog terecht is gekomen.
supersnelle levering, bedankt!
ik was prive in de winkel geweest. vind het heel leuk en ook hoe jullie de webwinkel doen.
2 hele mooie hangers gekocht. Waren precies zoals op het plaatje. Heel goed verpakt en netjes op tijd binnen gekregen.
Bestelling vlot en goed afgehandeld. Kwaliteit aardig ik had haakjes verwacht voor ophangen van artikelen.

Leuke dingen

Ontzettend veel leuke spullen hebben ze
Netjes verpakt
het persoonlijk klinkend e-mailverkeer, de vlotte ontvangst en de correcte, stipte en verzorgde bezorging; ook de producten zijn wat je verwacht na het zien van het product op de site, en dat is wel het meest belangrijke; dank je wel
Snelle service. Waar nodig goed contact en alles goed en veilig verpakt. Topper
Keurig verpakt en artikelen zagen er net zo uitvalt op de foto’s

Fijne webshop

Twee keer iets besteld en erg tevreden over het artikel en de mate waarop je op de hoogte gehouden wordt over de bezorging

stokjes voor mijn paddestoeltjes

Nieuwe stokjes besteld voor mijn paddestoeltjes. Werden suppersnel geleverd,en stevig verpakt! Fijne winkel met leuke dingetjes.

Antwoord van allesinwonderland.nl

Dank je wel voor je positieve feedback

Alles ging prima, precies wat ik zocht

De bestelling was snel bezorgd en precies waar ik al lang naar op zoek was. Helemaal perfect, hier bestellen we in de toekomst weer opnieuw.
Heel goed contact gehad. En er is een mooie oplossing gevonden voor een niet te leveren artikel. En een supersnelle levering. Dank!
Perfect afgeleverd