28 dec 2023
Deskundig advies en uitgekomen bij een Avek boxspring, levering na 6 weken conform afspraak. We hebben 140 km enkele reis moeten overbruggen, maar was het zeker waard !
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan.
We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel.
Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart.
Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Beoordelingen voor Boonman Bedden
14 okt 2024
Uitstekend en eerlijk advies in een rustige prettige sfeer.
Op deze wijze kun je op je gemak uitproberen wat voor jouw de beste matras en oplossing advies.
Het deskundige advies helpt hierbij enorm om je ervaringen goed te kunnen plaatsen
Een fijne zaak met goede werknemers die weten waar ze over praten .
En prima prijzen en vergeet vooral de service niet .
Zoals wij net hebben meegemaakt.
Twee matrassen van M-Line gekocht. Keurig voorgelicht en vriendelijk ontvangen.
Levering volgens afspraak en keurig de oude matrassen meegenomen.
Fijne winkelervaring. Verkoper met verstand van zaken die alle tijd voor ons heeft genomen.
Bestelling, levering zoals afgesproken.
Very good experience!
Very good experience. From the first step into the shop until delivery & assembly. I can highly recommend Boonman Bedden.
9 uur geleden
Goed advies,vriendelijke verkoper en mooi op tijd geleverd door keurige en vriendelijke medewerkers
10 okt 2024
Gewoon een superadvies, scherpe prijs en snelle levering
Goede service wordt netjes bezorgd
2 okt 2024
Service
17 okt 2024
7 okt 2024
4 okt 2024
3 okt 2024
30 sep 2024
Ik had het hele onderzoek naar mijn ideale matras al elders gedaan en hoefde enkel te zeggen "Doe me die maar". Ik kan dus weinig zeggen over het advies aangaande matras-keuze. De afhandeling verder was prima.
13 sep 2024
Betere communicatie bij klachten.
Na meerdere telefoontjes echter perfect opgepakt, waarvoor complimenten.
30 sep 2024
Fijne winkel
Duidelijke, deskundige en vriendelijke informatie.
Goed assortiment.
Service netjes
20 sep 2024
Rustig aan de matrassen kunnen testen en bij het juiste uit gekomen
16 sep 2024
Het advies van de verkoper. En ook de vrij snelle levering.👌👌👌👌👌👌👌