Boonman Bedden- Logo - Beoordelingen

Boonman Bedden
Beoordelingen:

105 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.363 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Boonman Bedden voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel met deskundige verkopers. Geen verkooppraatjes voor allemaal gimmicks, maar volledig gericht op hetgene dat er écht toe doet: goed slapen. Als je op een bed gaat liggen weet de verkoper precies te wijzen of jij goed ligt of niet, en biedt je advies totdat je bij de juiste combinatie uitkomt die wél bij je past.

de meest kritische beoordeling

2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De verkoopster die ons geholpen heeft mag wel een cursus klantvriendelijkheid ondergaan. We wonen in de buurt van de Boonman winkel in onze woonplaats en ze weet zo uit het niets te vertellen, voordat we ook maar iets besteld hebben, dat het als niet zo,n goede buurt bekend is. Ik wilde eigenlijk meteen rechtsomkeer maken maar nadat we toch 2 matrassen besteld hadden wist ze niet hoe ze bij onze naam de trema op de e moest typen. Ik heb het voor haar gedaan en gezegd hoe ze dat op het toetsenbord moet doen. Als haar leidinggevende haar nu nog eens leert om de puntjes op de i te zetten wat klantvriendelijkheid betreft, dan komt ze er misschien nog wel. Sorry maar bovenstaande moet me echt even van het hart. Denk niet dat we nog eens naar Boonman gaan en door zo,n gans te woord willen staan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Boonman Bedden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Vlot en correct geleverd, en oude matrassen kosteloos meegenomen. Top!
Beoordeling melden
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijk verhaal

De informatievoorziening in de winkel is mij zeer goed bevallen. Zowel bij de oriëntatie als bij de daadwerkelijk koop. Een proefmatras aanbieden. Dus de boxspring leveren met een tweetal testmatrassen in verschillende hardheid, zodat er thuis enkele weken/maanden getest kan worden, voordat de definitieve matrassen besteld/geleverd worden. De boxspring slaapt beter dan mijn oude bed, maar niet zoals ik verwacht had (misschien waren mijn verwachtingen ook wel te hoog) en ik vind de kosten/risico te groot om nu de matrassen om te laten wisselen.
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes geholpen in de winkel. Levertijd duurde heel lang. Het zou fijner zijn als je wat extra tijd inplant als reserve. Nu moesten we 6 weken langer wachten dan verwacht.
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vooral de verkoopster met het vermogen om het juiste matras,topper en kussen aan te meten, echt TOP En ook de aflevering is naar volle tevredenheid
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bed is geweldig, ligt goed, we zijn zo goed geholpen. Mooiste was de heerlijke verrassing die ik thuisgestuurd kreeg
Beoordeling melden
SK
sjef K.
Nuenen
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkoop was prima, de aflevering kon beter, met een wat langzamere uitleg en een schriftelijke beschrijving.
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede wijn behoeft geen krans
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en attente verkoper, goed advies. Mogelijk beter kan: als je komt met een vraagje of iets wel helemaal goed is, dan krijg je het mailadres van de servicedienst. In plaats daarvan zou men ook even serieus op het mogelijk bestaande probleem kunnen ingaan. Was overigens een andere verkoper dan de eerder genoemde.
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service en goede begeleiding via de mail over het bestelde artikel. Hele nette bezorging. Top.
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retteketet vlug naar Boonman voor een prima bed!!

Contact met verkoper uitstekend. Retteketet zeker naar Boonman voor een prima bed!!
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwam voor matras werd goed en deskusdig geholpen. Ik kom er zeker weer terug
Beoordeling melden
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk en deskundig advies. Bovendien slaapt het bed heerlijk!
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies Ik ben al zeker 40 jaar klant Dus dat zegt genoeg
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professionaliteit
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer klantvriendelijk

Mooi bed door vriendelijk en professioneel personeel die het bed netjes in elkaar afgevoerd hebben
Beoordeling melden
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Verkoper prima. Monteur prima werk geleverd en opgeruimd ondanks dat hij alleen was.
Beoordeling melden
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitsekend

Goede service tot nu toe, goede communicatie, professioneel en aardig personeel.
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wij zijn zeer deskundig geholpen bij het zoeken naar het perfecte bed voor ons

Wij zijn zeer deskundig geholpen bij Boonman bedden. Goed en passend advies.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede persoonlijke voorlichting en correcte afwikkeling van de levering.
Beoordeling melden
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Volgens verwachting netjes geholpen in de winkel en vlotte levering.
Beoordeling melden