Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsevolar
Vreselijke webshop en zeer slechte klantenservice. Ik heb €779 betaald voor een bestelling die ik nooit heb ontvangen. De vervoerder heeft bevestigd dat het pakket niet aan mij is geleverd en is teruggestuurd naar de afzender.
Ondanks meerdere e-mails, berichten en pogingen om contact op te nemen, krijg ik geen duidelijke oplossing en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Er is een ticket aangemaakt, maar ik krijg geen concrete informatie over de status.
Ik vind het onacceptabel dat een klant achter zijn eigen geld aan moet voor een product dat nooit is ontvangen. Zeer teleurstellende ervaring. Ik raad deze webshop absoluut niet aan.
de chat op de website gaat heelgoed, tot je een defect het, dan heb je de slechte dienst ooit
de chat op de website gaat heelgoed , ze helpen je mee je toestel op te starten .Maar in het begin had ik al een foutcode van de timer/timing die vast kwam te zitten of blokkerde. Heb het toestel nooit kunnen gebruiken tot ik het wou terug sturen daar liep alles in het honderd,Vele e-mails geschreven in mijn proefperide, maar kreeg NOOIT een antwoord terug.Dus kun je denken hoe krijg ik dan mijn retourlabel, als ze niet antwoorden ook telefonisch niet .Geen retour ,,hoe zit het dan met mijn geld dat ik betaald heb !!! Je moet al ineens een consumentendienst raadplegen voor deze problemen op te lossen .Ik NOEM dit gewoon ERG .Zelf zou ik geen 1 ster geven beter -10 verdienen die .
Bedrijf heeft een defect apparaat geleverd. Klantenservice op alle mogelijke manieren proberen te bereiken zonder resultaat. Ik heb zelfs 4 uur telefonisch in de wacht gestaan en toen ik de eerste in de wachtrij was werd er gewoon niet opgenomen. Op mijn gestuurde emails krijg ik telkens dezelfde irrelevante antwoorden. Er is geen constructieve communicatie mogelijk.
Bestelling was op voorraad maar helaas en enorme slechte communicatie
Bestelling was op voorraad, besteld en tot op heden en veel mailtjes, communicatie met de AI robot totaal geen of nauwelijks reactie.
Geef in ieder geval de status door, het is heel triest en heel frustrerend hoe Evolar te werk gaat, kan niet door de beugel.
Waardeloze service, komen niet na wat ze beloven. Als je dan in contact wil komen geven ze gewoon geen gehoor.
Slechte communicatie mogelijkheden. Ze leveren de goederen niet
Kapot product ontvangen, onbereikbaar per telefoon, op meermaals e-mail geen reactie. Vetpakking bestelling zeer slecht!