Drleenarts.com

1.767 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.524 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

CC
Chelly C.

Snelle bezorging en fijn product

Goede aanbieding, snelle bezorging. Kinderen zijn helemaal fan van droge huid zalf in pot. Zij vinden dit toch het fijnste voor hun zeer droge huid.
Hele fijne producten voor mij en mijn kinderen! De zonnebrandcrème, badolie, billencreme en droge huid zalf is favoriet

Goede handcrème!

Ik heb voor het eerst een goede crème gevonden voor zeer droge handen.
Het smeert lekker uit en trekt snel In de huid .Mijn huid voelt zacht aan ik ben er tevreden over
Het is een fijn product, alleen vond ik de prijs vrij hoog voor het aantal ml wat je krijgt.
Ik heb de bodycreme gebruikt en vindt Deze goed smeerbaar , trekt snel in en hydrateert goed

eenvoudig, doeltreffend!

eenvoudig, maar doeltreffend!! Dat is pas eerlijke huidverzorging :)

Geen jeuk! Groot fan

Bijna altijd jeuk of allergische reacties op welk merk dan ook. Maar tot nu toe geen klachten van de producten van drs. Leenarts. Groot fan!
Heel blij met de producten. Zuinig in gebruik en betaalbaar
Superfijne crème met zonnefactor , goed beschermd de zomer door zonder witte waas op je gezicht 🥴
Super fijne producten zonder parfum. Vaak zijn dit soort verzorgingsproducten nog veel duurder, en bij Dr Leenarts is dat te overzien. Ik wil voor mijn gezicht absoluut geen spullen waar parfum in zit, en deze zijn ontzettend fijn! Aanrader!

Zeer gevoelige huid

Mijn zeer gevoelige huid reageert op veel producten, en waar ik niet op reageer was altijd ontzettend duur. Dr. Leenarts producten zijn goed betaalbaar, en nog belangrijker mijn huid doet het goed op! Ik gebruik alleen nog deze producten voor lichaam, haar en gezicht.

Goede eerste indruk!

Ik had de dagcreme besteld en ik gebruik deze nu een paar dagen. Dit is te kort om iets over de lange termijn te zeggen, maar ik vind het een fijne creme in gebruik. Hij smeert goed uit en trekt mooi snel in. Ik heb last van eczeem (in het gezicht) en het lijkt alsof mijn huid gelijk wat rustiger is met gebruik van deze creme.

Heerlijke producten

Sinds augustus 2025 gebruik ik de dag- en nachtcreme, het voelt heerlijk aan. Tevens ook de foaming face wash om gezicht te reinigen. Bodycreme gebruik ik nu pas 5 dagen, wat een heerlijk creme.
Hele fijne produkten. Echt fan ook van de zonnebrand, het lijkt wel bodylotion en ruikt niet naar zonnebrand.

SuperFijne crèmes ,prettige neutrale geur .

Fijne crèmes ,prettige neutrale geur . Zowel gezicht body en voeten crème gekocht en ben er heel tevreden over ,makkelijk smeerbaar :-)

Zacht en mooi!

Wat een mooie lipbalsem: zacht, verzorgend èn meteen een mooie kleur op de lippen! Ook nog snel bezorgd. Jammer dat de verzendkosten bijna even hoog zijn als de prijs van deze Lip Care, dus zeker meebestellen met iets anders.
Het product smeert makkelijk, is ook voor mijn kleindochters fijn in gebruik.
GP
g p.
hele fijne dagcreme, die heel fijn strijkt, en lekker in de huid trekt, erg tevreden over.
Hele fijne producten. Altijd veel jeuk door eczeemklachten. Nu vele malen minder.