Drleenarts.com

1.767 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.524 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Fijne creme

Het voelde fijn aan niet vettig en mijn huid nam het lekker snel op.
Ik heb aan mijn rechter gezichtshelft 1 melanoompje en 4 andere kwaadaardige tumortjes gehad. Gebriekte altijd Dermalogica en was ook bij een dermalogica schoonheidsspecialist en blijvend op controle in het AVL. Alles is nu goed en ik probeer om met Uw middelen nog beter mijn huid te beschermen. Vriendelijke groet Till Erkens

Top spul!

Ik heb het nu besteld op aanraden van de dermatoloog, bevalt erg goed!

Wat een fijne producten!

Mijn uitbreiding van producten wordt steeds groter! Wat een fijne producten, van gezicht, lipbalsum, zon en aftersun. Nu ook de handcrème, geweldig voor mijn handen! Als zorgmedewerker altijd droge handen, na 1 keer smeren merk je al verschil. Extra fijn vind ik dat er geen geur aan de producten zit maar wel zijn werk doet.
Snel bezorgd. Het product, sunspray 50, is precies wat het beloofd.
Geweldig mijn zoontje met eczeem gaat heel goed op deze zonnebrand.
Zonnebrandfluide voor je gezicht is geweldig. Trekt snel in en spf 50. Top
Ik ben sinds 7 weken begonnen met de producten van dokter leenarts. Omdat ik een vette huid heb.veel pukkels. Sinds ik dit gebruik is me huid gaaf en soepel. Ik ben zo blij met deze producten. Had ik dit maar eerder geweten. Ik raad het iedereen aan.top producten. Keurige site duidelijke omschrijving. Zeer maar dan ook zeer.tervreden.

Goede en betrouwbare producten

De producten van Drs. Leenarts zijn heel erg fijn. Mijn huid is goed gevoed en voelt niet meer droog aan. Mijn huid is niet meer geïrriteerd of rood. De schrale plekken verdwijnen als sneeuw voor de zon en komen niet meer terug. Je hebt maar een klein beetje van het product nodig waardoor je hier lang mee doet. Ik weet dat ik elk product van Drs. Leenarts kan gebruiken omdat er geen troep in zit. Omdat er geen troep in zit, gebruik ik de producten ook voor mijn dochtertje van 6 maanden. Echt een aanrader!
Blij met de tanning drops! Heel fijn om deze door de dag/nachtcrème te doen en een tintje te krijgen!

Fijne producten

Gebruik veel van dr leenarts. Dagcrème met 35 spf heel fijn in gebruik. Heb nu ook de lipverzorging met kleurtje. Geeft een subtiel kleurtje en zachte lippen. Tevens heb ik ook de douche crème. Heel fijn heb geen droge huid meer. Zomers de tanningdruppels voor een bruin kleurtje. Alles top ik ben fan.
Snelle verzending. Erg fijne producten.

Wisselend

Ik kreeg toch uitslag van de gezichtscreme. Van De eeltcreme Crème kijg echt heerlijke zachte voeten. Ik vind het wel jammer dat er microplastic in de zonnebrandcrème zit. De lip care stik heelde mijn lippen binnen een dag. Heel prettig
Snelle bezorging, Makkelijk te bestellen en echt fijne shampoo en conditioner heb geen last meer van mijn hoofdhuid die zo jeukt.
Super snelle levering van mijn favoriete dagcrème. Deze dagcrème met SPF smeert ontzettend fijn en voelt de hele dag verzorgend aan.
Fijne structuur van de dagcrème en bodycrème.Maar weinig nodig om lekker te smeren!
Shampoo : fijne shampoo voor de gevoelige huid . Zuinig in gebruik en bevat geen schadelijke stoffen,,

Zonnebrandcrème factor 30

De zonnebrand smeert fijn uit. Geen witte waas en trekt goed in.

Fijne producten!

Op zoektocht naar Nederlandse verzorgingsproducten die betaalbaar zijn dr.Leenarts gevonden. Ik had al een keer de zon lotion besteld die uitstekend bevalt. Alle producten bevallen heel goed. De shampoo en conditioner maken mijn droge krullende haar heerlijk zacht. De dag en nachtcrème is ook heel fijn. Ik ben fan. Wat ik nog mis is een lekker serum. Wie weet komt dat nog een keer.
Heel fijn in gebruik en trekt snel in