Reviews voor drleenarts.com
Heel tevreden, na lange tijd van erg droge huid die niet prettig aanvoelde nu blij met Leenarts
Factor 50 kleeft niet voelt goed andere producten die kleven.
Goede producten, fijn voor de huid.
Trekt snel in en is heel verzorgend
Gladde en gezondere huid!
Had zeer droge plekken in gezicht, rond ogen etc ! Een paar dagen gebruikt en de huid is zacht en glad !
Gelijk een crème besteld voor extra droge huid op de onder benen !
Ben zeer enthousiast !!!
Snel geleverd. De zonnecrème smeert goed uit ! En fijne kippers!
Dag en nachtcrème en lipbalm cherry
Heb de dag en nachtcrème nu een paar dagen in gebruik. Ben heel tevreden.
De crème smeert geweldig goed uit en mijn huid voelt heerlijk aan.
Tevens de nieuwe lipbalm cherry ge slijk mee besteld. Die is fantastisch!
Voor mij de 1e kennismaking met de producten van drs Leenarts.
Maar nu al een blijvertje voor mij!!
Een hele fijne dagcrème met SPF. Smeert gemakkelijk uit en voelt licht aan op de huid.
Wat een fijn spul! Ben zo blij met de producten van Dr. Leenarts! Toppie👍👍
Hele fijne producten voor mijn huid. Vooral de douche creme is goed. Wel beetje vreemd omdat het niet schuimt maar echt top. Ook de droge huid zalf is zeer goed bij een droge huid die weinig verdraagt. En ondanks dat er geen geur aan zit ruiken ze niet naar
Ben tevreden over de respons na de bestelling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de zending. Hoe de producten bevallen weet ik niet omdat het een cadeautje voor iemand anders is. Één klein puntje, als iets als setje wordt aangeboden dit gezamenlijk in een doosje te verpakken, is leuker geven dan losse items.
G. Nagel
Goede dagcreme met spf voor vette huid o.a. besteld. Smeert goed, trekt snel in, geen vette laag. Krijg er geen puistjes van.
Tanning drops al na 1 keer gebruik verschil te zien. Mooie subtiele gloed
Gewoon goede producten!
Wat fijn om eindelijk een shampoo en conditioner te hebben gevonden waar ik niet allergisch voor ben en die gewoon doen wat ze moeten doen! Ok, het is even wennen om geen parfum meer in de producten te hebben maar mijn hoofdhuid reageert er zo fijn op! Ook het bestellen ging heel makkelijk en binnen 2 dagen had ik de producten in huis. Ben je op zoek naar producten die doen wat ze zeggen, vooral producten van Drs. Leenarts kopen!
Voor mij persoonlijk hoeft er niks te veranderen. Vind het de producten die ik gebruik super.
Geweldige producten voor mijn eczeemgevoelige huid.
De huidproblemen die ik had zijn na gebruik van producten van dr Leenarts helemaal verdwenen.
Geen sterk ruikende crèmes maar heel prettige geur en heel prettig te smeren.
Aan te bevelen!
Positiev🫶👌
Ik ben er erg blij mee. Mijn oude huid ,78 jr,
heeft dit hard nodig.
Heb een erg!droge huid (fam.kwaal) en heel blij met de zalf voor de benen/voeten!
Zeer te vreden en blij met de shampoo conditioner, de douchecreme,en dag en nachtcrème.
De dagcreme is heerlijk zacht smeert goed uit en voelt goed op mijn huid
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews