Drleenarts.com

1.767 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.524 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Zorgvuldige verzending, fijn product. We kochten het i.v.m. jeuk; erg goed smeerbaar en doseerbaar. Mooi indrogend. Evt. de client bij aankoop de keuze laten om er wel of geen aanstipkwastje bij te nemen (= dus verpakkingen zonder de swab). Dit i.v.m. milieu en extra onkosten als producent.
Smeert gemakkelijk uit en geen witte waas

Less is more!

Met ons hele gezin gebruiken wij een aantal verschillende producten van Drs Leenarts. Het zijn fijne producten die ingrediënten bevatten die ook echt iets voor de huid betekenen en geen overbodige en irriterende stoffen bevatten.
De producten bevatten zo min mogelijk toevoegingen. Mijn huid houd daarvan, ik merk dat het niet bijt, maar streelt!

Positief verrast

Ik heb het product nog maar net gebruikt maar ik merk nu al verschil. Zoveel verschillende producten geprobeerd tegen de mee eters op mijn neus en niks hielp. Maar met dit product kan ik meteen zien dat ze een stuk minder aanwezig zijn. Ik ben benieuwd wat het resultaat is als ik het wat langer gebruikt heb.
Altijd tevreden over de producten. Snel geleverd. En handig zowel voor mij als voor puber dochter
heel fijne producten. Helpen de huid weer soepel te krijgen, zonder irritatie
Smeert lekker en trekt snel in de huid
Fijne producten, goede communicatie en betrouwbaar
Lipcare stiften bevallen me goed
Goede producten en uitleg
De lippenbslsem is echt geweldig
Heb al jaren eczeem aan mijn handen. Hiervoor gebruik ik in heftige periode cultivate zalf en tussendoor vaselinecetomagrol. Maar de handen blijven vettig. Ik werk in de zorg, dat werkt dus niet. Heb nu de handcrème van de Leenarts gebruikt, deze trekt snel in je handen en er blijft geen vette laag achter. Heel fijn. Af en toe heb ik exeem op mijn bovenbenen daar gebruik ik pflegesalbe zalf. Het eczeem is na gebruik nagenoeg weg. Heel fijn. Kreeg dit advies van mijn dochter, haar dochter heeft om eczeem, ze kreeg dit advies van de dermatoloog.
De combinatie van dagcrème en tinning drops, (ik meng de crème met de drops) geven een prachtig mooi resultaat.
Fijne producten, binnen een paar dagen binnen.
MF
Miranda F.

Resultaat voel ik bij de eerste druppel, een verademing

Door mijn zorgverzekeraar heb ik hier de spf spray aangeschaft; een in de badkamer en de ander op de tafel in de woonkamer neergezet; niemand kan er meer omheen! Daarnaast heb ik voor mezelf de bruiningsdruppels en jojoba olie meebesteld om te proberen. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb voor mijn huid, wat een verschil, vooruitgang en verzorging. Maar ook een opluchting eindelijk iets fijn voor mijn huid, bedankt!

Luxe voor je huid!

Mijn favoriet is de dag/nachtcrème! Zo handig in 1 tube. Smeert heerlijk uit, niet vettig en snel opgenomen door de huid. Mijn huid voelt niet droog of trekkerig: pure verwennerij! Af en toe meng ik wat 'tanning-drops' door de crème smorgens en daardoor zie ik er 'gezonder' uit en vermindert de vermoeide uitstraling. Zonder dat ik een foundation hoef te gebruiken!
Ik bestelde een set voor de droge huid. Ondanks dat het een volle crème is, trekt deze snel in en laag geen vettige laag achter