Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Fijne producten.
Fijne producten.

Prima

Lekker smeerbaar
Ik was nooit van het smeren, crèmes voelden al snel te vet aan. De dag en nacht crème voor de normale huid en dagcrème voor de vette /onzuivere huid met SPF trekken snel in en zijn zeker een blijver in mijn routine. Ook de tanningdrops werken top.
Fijne producten, snelle verzending.

douchecreme

De douchecreme voelt na het douchen heerlijk aan op de huid. De reden dat ik geen vijf sterren heb gegeven komt doordat de douchecreme bij het aanbrengen op een washandje/spons of handen als het ware ‘verdwijnt’ en ik het gevoel heb steeds weer nieuw product te moeten pakken. Weet niet of dit op te lossen is maar voor mij nu een reden om het niet opnieuw te kopen. Dat is jammer aangezien het uiteindelijk wel prettig op de huid voelt.

Rustige huid

Ik gebruik het een aantal weken en merk dat mijn huid veel rustiger is geworden.
Fijne producten en snel geleverd
Help zeer goed
Heb zeer gevoelige huid, dit product totaal geen last van jeuk rode vlekken. Topproduct.

Betaalbare goede producten

Ik heb roscae. Bestelde eerst bij een veel duurder merk mijn verzorgingsproducten. Die waren zeker goed maar erg duur. Toen de lijn van de. Leenaerts gaan gebruiken. Helemaal top! Mijn huid reageert heel goed en ik ben veel goedkoper uit!
Het zijn hele fijne producten en plasticvrij, wat voor mij heel belangrijk is.
De dagcrème met factor 30 gebruik ik al een poosje. Voorheen was het factor 25 en bij de eerste tubes kwam er geen lucht bij de crème omdat de tube vacuüm trok. Dat was heel handig, want dan wist je ook wanneer de crème echt op was. Nu blijft er altijd product achter en dat is jammer.

Top producten

Goed verpakt, snelle verzending en gewoon top producten die ik al jaren gebruik.