Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Top producten

Goed verpakt, snelle verzending en gewoon top producten die ik al jaren gebruik.

Effectief en rekeninghoudend met milieu ( o.a. zonder microplastics)

Mijn man klaagt niet meer over droge benen dankzij de bodycreme. Duidelijke instructies en dezelfde producten voor mijn man en mij.

Fijne barrierecrème die goed beschermd

Al eerder gebruikte ik de fijne barrierecrème van dr. Leenarts. Ik vroeg me af, hoe deze tubes met klikdop door de brievenbus zouden kunnen. Nu zat er een platte draaidop op. Nog afwachten hoe dat gaat bevallen.
Makkelijk bestelproces, overzichtelijke website, goed omschrijvingen en bovenal... De voetcreme is herrlijk! Maakt de (winter)voeten zachte, zonder dat je de hele dag het gevoel hebt, dat je voeten nat zijn!
Ik ben het nog aan t ondekken,eerlijk gezegd. Ik heb last van veel jeuk op me hoofd en hoop dat dit werkt heb al veel geprobeerd

Salicylzuur 2% gel.

Het valt mij op dat de salicylzuur 2% gel erg gaat rullen en pillen als ik er moisturizer overheen doe. Misschien gebruik ik teveel? Ik moet nog even kijken hoe dit het beste kan gaan. Verder zeer tevreden over m'n producten tot nu toe. Gebruik het nog niet zo lang dus afwachten of mijn acne/ onrustige huid vermindert en beter word.
Hele fijne producten, mijn dochter heeft een erg gevoelige eczeemhuid. Heel veel verschillende soorten creme en zalfjes al geprobeerd, maar de producten van dr leenarts is toch echt wel het beste hiervoor!
Heerlijke shampoo en conditioner. Ik heb geen vet haar meer en mn haar voelt heel licht en luchtig aan. M'n droge hoofdhuid wordt al na een week een stuk minder.

Fijne producten en snelle levering

Fijne producten voor een ernstige eczeem huid. Ik ben vooral heel erg blij met de Body Cream voor de zeer droge huid. Snelle levering ondanks de feestdagen
Eindelijk een crème die niet de hele dag vettig aanvoelde heerlijk
Alle producten zijn zacht voor de huid. Ook de Body Cream. Het enige jammere is dat deze wat minder fijn uitsmeert.
Goede producten, schappelijke prijs, snelle levering! 5op

Tanning drops

Door chemotherapie ben ik vorige week al mijn haar verloren. Mijn hoofdhuid was spierwit en tekende fors af bij mijn gebruinde gezicht. Na 3 dagen gebruik van 6 druppels gemengd met drs Leenarts suncare was het verschil tussen mijn hoofdhuid en gezicht al acceptabel. Ik heb het mengels met mijn blote handen aangebracht en daarna gewassen. De geur is neutraal. Ik ben blij dat ik dit kan gebruiken tijdens de chemotherapie en dat mijn huid geen overgevoeligheidsreactie heeft gegeven.