Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Geweldige producten!

De dag- en nachtcrème en shampoo

De dag- en nachtcrème is heel fijn om aan te brengen. De shampoo is hartstikke goed. Eindelijk geen jeuk meer op mijn hoofd na het haar wassen.
Fijne producten en snelle levering
Heerlijk zachte dagcreme die goed in de huid trekt. Voelt lekker aan.
Smeert lekker
Heel tevreden over de producten. Fijn dat mijn huid er niet droog van wordt en de crème (body en hand) verzacht maar niet vet is!

Super dagcrème

Fijn dat het in een tube zit (ipv pot) en dat er een factor in zit. Het smeert lekker en het voelt heel voedend. Mijn huid reageert totaal niet op deze crème (zoals vaak bij andere producten reageert het geïrriteerd). Voor mij geen andere dagcrème meer.
Consumer profile image
Tamar v.
Zwijndrecht
Goede ingrediënten
Gebruik het nog maar pas, maar tot nu toe zeer tevreden

Shampoo,conditioner en facewash

Heb de shampoo en conditioner wat zou moeten helpen voor de jeuk. Het word wel wat minder maar ik gebruik het pas een paar dagen dus nog even afwachten. Haar is wel lekker zacht. Facewash is ook goed.
Top! Mijn kinderen hebben een gevoelige huid, de baby producten zijn top en worden hier veelvuldig gebruikt. Zelf gebruik ik de skincare producten, maar ook daar erg tevreden over. Erg fijn, geen geur en fijn smeerbaar