Fijne cremes
Ik gebruik al zeker 2 jaar huid- en haarproducten.
Ik heb een hele gevoelige huid en gebruikte in het verleden dure cremes.
Mijn huid reageert door dr. Leenarts’ producten prima.
De handcrème is fijnste die ik ooit heb gebruikt.
Ook de shampoo en conditioner zijn heel fijn.
Het is mijn productlijn.
Lippenbalsem werkt uitstekend. Binnen 3 dagen waren mijn pijnlijke gesprongen lippen weer zacht en pijnvrij. Boven verwachting.
Ik gebruik dr Leenarts nu een poosje en ben er zo tevreden over dat ik het bij mijn cliënten aanbeveelt. Ik ben wondverpleegkundige en zie veel cliënten met een extreem droge huid. Ik raad dan dokter leenarts aan. Dus ik ben zeer tevreden
Goede en superfijne producten! Snelle verzending!
Waar voor je geld
Fijne zachte kalmerende en verzorgende producten.
Prima handcrème, gebruik het routinematig na elk gebruik met water. Handen blijven dan op niveau om het maar zo te noemen!
Ben inmiddels ook al wel 74.
Mooie leeftijd om dan zulke goedwerkende te ervaren, prijstechnisch ook dik in orde!
Heerlijke producten zeker voor mijn droge huid.
De dag/ nachtcrème bevalt mij prima. De jojobaolie nog niet in gebruik. Wil eerst andere op maken die ik had, wil dit niet verspillen namelijk.
Met mijn gevoelige huid zijn de producten van leenarts echt perfect. Ze zijn zeer goed geprijst en werken echt. Verder is het gemakkelijk te bestellen en de klantenservice reageert vriendelijk en snel. Dikke aanrader!
zo nu en dan fijne aanbiedingen zodat ik mijn voorraad weer kan aanvullen
Verbetering acne huid in 2 maanden tijd!
De acne van mijn dochter werd afgelopen jaar heviger op wangen, kin en voorhoofd. Ze ging steeds meer crèmes en oliën uitproberen, maar de acne werd alleen maar roder en feller. Begin april stelde ik haar voor de productlijn voor acnehuid van Dr. Leenarts nog te proberen voor eventueel naar de huisarts te gaan. Het resultaat is werkelijk bizar. Haar huid is in 2 maanden tijd echt enorm verbeterd. Ze heeft inmiddels twee menstruatieperioden gehad en haar huid blijft rustig. Ze heeft uiteraard nog wat littekenachtige plekken en her en der een puistje, maar de huid ziet er zo rustig uit dat ze ook zonder make up naar buiten gaat en naar school zich niet meer helemaal vol smeert. Namens mijn dochter enorm bedankt, ze is helemaal gelukkig!