Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Hele fijne crèmes. Van mij mag de dagcreme iets vetter zijn voor de gevoelige huid. Maar voor de rest fijne crèmes.. Gr nel

Top producten!!

Ons hele gezin gebruikt de producten van Dr Leenarts zowel voor gezichtsverzorging als lichaamsverzorging. Hele fijne producten die doen waar ze voor dienen, de huid verzorgen en verbeteren en dit met waardevolle ingrediënten en zonder onnodige vulmiddellen en parfum.
Sinds ik ben over gegaan op de gezichtsproducten van Leenarts is mijn huid zichtbaar verbeterd en heb ik zelden nog een pukkeltje.
Prima producten tegen een zeer redelijke prijs!
voldoet aan mijn verwachting en ben er blij mee
AD
Anca D.

Fijne producten voor een redelijke prijs.

Zowel de bodycrème met ureum als de lipverzorging met kleur zijn zeer prettig. De bodycrème houdt lang aan, smeert goed uit en de lipverzorging zorgt dat ik minder lippenstift gebruik.
RL
rene l.
Nog geen tijd gehad ivm inkopen kerstmis. Kom nog wel .ook fijne kerstdagen. Gr. Rene
Vlotte verzending en fijne huidproducten
AD
Angelique d.
De shampoo en conditioner zijn echt heel goed ze doen wat er beloofd wordt
Fijne producten voor mijn allergische huid. De dag- en nachtcreme voor zeer droge huid zou voor mij nog wat voller mogen. En de tinted lipcare droogt mijn lippen wat uit helaas.
Ik vind alles super

Heerlijke shampoo en douche schuim

De shampoo

Superfijne producten, prima prijs

De producten van Dr Leenarts zijn echt superfijn voor mijn droge huid en dat voor een prima prijs! Geen poespas, maar gewoon goed. Ik hou ervan!
Fijne voedende creme