Heb product voor vette huid besteld. Huid lijkt wel nog vetter na een week gebruik.
Super fijne producten! Mijn zoon en ik hebben een droge en gevoelige huid. De zonnebrand is echt fijn! Nu ben ik ook overgestapt naar de dag/nachtcrème voor droge huid, top!
Alle producten die ik heb gekocht werken ECHT! Heel blij met mijn aankopen!
Dag Nachtcreme
Fijne creme en snelle levering!
De bruining-drops werken echt
De bruining-drops werken! Ik kreeg echt n mooie kleur en egaal.
Het merk wat ik gebruikte (magic drops Collistar) werkte niet.
Maar deze wel! Fijne dag !
Ik gebruik meerdere producten van Dr leenarts, zoals de dagcrème met spf 30 en de 2 in 1 reiniging en de aftersun in de zomer, allemaal even fijne producten.
Heb nu ook de suntan drops gekocht maar nog niet gebruikt, kan hier dus nog niet over oordelen.
Heerlijke producten !
Heerlijke producten voor mijn zeer gevoelige gezichtshuid met atopisch eczeem. Eindelijk een volle voedende dag-nachtcreme zonder parfum en andere irriterende stoffen. Zelfs het bruin zonder zon kan ik verdragen!! Heel bijzonder, en nog betaalbaar ook!!!
Ik bestelde de tanning drops en ben die meteen gaan gebruiken. Gemengd met je dagcrème gaat dit super goed. Ik was bang voor een vlekkerig resultaat maar dat is helemaal niet zo. Mijn gezicht krijgt een gezonde, bruine gloed, heel natuurlijk.
Fantastische producten voor een droge huid zonder nare parfums.
Lang leve de Jojoba olie!
Ik ben fan van de jojoba olie! Ik heb een heel gevoelige huid, droog en eczeem gevoelig maar ook af en toe acne. De Jojoba olie geeft rust aan mijn huid en geen irritatie.
Erg blij met de producten van Leenarts. Bij deze producten weet je zeker dat er alleen in zit wat echt nodig is. En ze werken ook nog eens heel goed. Dit blijf ik gebruiken!
Geweldige producten!
Pas geleden verschillende producten besteld voor de droge huid, en bevallen uitstekend!
Nooit zo'n goede verzorgingslijn gehad!
Heb inmiddels ook de shampoo en conditioner aangeschaft bij etos en ook daar heel blij mee.
De jojoba olie is ideaal voor alle make-up afhalen
De jojoba olie is ideaal voor alle make up afhalen. Het voedt mijn huid zonder pukkels te veroorzaken . Blij mee
Smeert soepel, en voelt plezierig aan.