Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

De suncare voor de normale / gevoelige huid bevalt heel goed. De creme smeert lekker uit en voelt heerlijk op de huid. Ik ben nu op vakantie en smeer mijn regelmatig in, mijn huid blijft goed in de zon. Het enige nadeel; ik heb blanke lak op mijn nagels en deze worden nu geel!! Vraag, wat zit in de creme dat dit veroorzaakt?
Fijne producten zonder onnodige toevoegingen.
Heel erg tevreden over de producten of het nu de droge benencreme of de gezichtscreme is na 1 tube gebruik heel veel verbetering en veel minder droge huid en of schilfers
Ik merk zoveel verbetering sinds ik de cremes van Drs. Leenarts gebruik. Mijn huid is zoveel rustiger!
Ik had hele droge voeten en benen. Deze crème heeft het verholpen. Alles is zacht, fijne crème.
Fijne crème, goed uitsmeerbaar.
Fijne crème en shampoo, goede prijs kwaliteit verhouding

Ik struggle al erg lang met acne en ik heb nog nooit iets gevonden wat echt goed voor mijn huid werkt. Toen kreeg ik de tip om Dr. Leenarts te proberen en mijn huid is binnen een week zoveel rustiger geworden. Ik ben er super tevreden over!!!
Fijne structuur qua crème. Met SPF, dus heel blij mee
Fijn en prettig

Fijne tanningdrops!

Fijne tanningdrops. Mooie kleur, fijn dat je zelf de hoeveelheid en dus bruining kunt bepalen. En belangrijkste: mijn overgelvoeligw rosacea huid kan er prima tegen. Ik zou voor het hele lichaam wel graag een lotion hebben waarbij de druppels al zijn voorgemengd. Nu is dat een beetje een gedoetje.
Echt heel fijn spul.

Tevreden klant

Heel fijne producten en mijn huid knapt er echt van op.
De douchegel is heerlijk en mijn huid trekt niet.

Prettige parfum vrije producten.

Prettige parfum
Fijne lippenbalsem, verzorgd, hersteld en is heerlijk zacht.
Goeie, fijne produkten. Zou niet weten wat er beter kan.
Fijne douchegel voor mijn dochter met een zeer droge huid.