Reviews voor drleenarts.com
Het is heel prettige zonnebrandcrème die je makkelijk verspreid en geen witte strepen achterlaat. We vinden de crème heel fijn! We werken veel buiten dus goeie bescherming is heel belangrijk voor ons.
Jojoba olie
Veelzijdig product, haalt gemakkelijk waterproof mascara en foundation af, en zorgt voor een fijne verzorging in combinatie met de dag/nachtcreme. Enige ‘nadeel’ wanneer ik deze opdoe na het douchen en half uur of later pas een creme smeer ik alsnog een wat droge/trekkerige huid krijg, ik ben genoodzaakt er een ‘extra’ product ‘snel’ erover te doen
Eindelijk een fijn en goed product!
Wat een fijne producten dr. Leenarts! Jarenlang heb ik loeidure producten gebruikt met een matig resultaat. Ik ben toen overgegaan naar een goedkoper merk maar ook daarvan werd ik niet blij en bovendien rook het naar toiletverfrisser. Blêh...
En nu.. een stralende huid! De dagcrème trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en ruikt neutraal. Zonder troep, lekker basic, doet wat het moet doen, zoals het hoort. Ik heb het gezichtspakket aangeschaft en ben zó intens tevreden. Misschien gek maar voel me nu ook zo zelfverzekerd, top!
De nacht en dag crème voelt de hele dag goed aan. De body crème heel goed voor de droge, oudere huid. geen jeuk of schilfers meer!
Kortom, de hele lijn fijn voor het hele lichaam!
Heel tevreden over deze mooie produktlijn.
Ik gebruik al een aantal jaar de suncare en met name de suncare fluide SPF50 is erg fijn om in de handtas te hebben, fijn klein flesje en het smeert makkelijk uit.
Door mijn pigment gevoeligheid fijn om het bij zonnige dagen meerdere keren per dag te gebruiken.
Ook vind ik de tanning drop super, geeft net een mooi gezond tintje in de winter.
Ik ben zeer tevreden over de produkten.
Facewash, dag- en nachtcrème en jojoba-olie heerlijk
Facewash, moisturizer en jojobaolie zijn inderdaad de fijne producten waar ik op hoopte. De facewash droogt niet uit, maar voelt heerlijk verzorgend.
De dag- en nachtcrème gebruik ik ook extra tussendoor of bij wijze van serum onder een andere crème. Mijn SPF30 smeer ik er apart nog overheen 's morgens, vandaar moisturizer zónder factor, ook geschikt voor 's nachts.
De jojobaolie om mijn ogen te reinigen is heerlijk zacht en niet té vettig. Voelt ook heel verzorgend voor mijn ogen. Had nooit olie ervoor gebruikt maar voelt fijn en haalt de oogmake-up er goed mee af. Al met al supertevreden.
De zonnebrandcrème smeert heel lekker uit en eindelijk eens geen plakkerige handen na het insmeren!
Ik heb 1x huidkanker gehad en hoop het nu verder te gaan voorkomen met dit product.
Top! Nooit meer iets anders voor mij
Hele fijne producten die passen bij mijn huid! Na jaren van zoeken, proberen en frustratie eindelijk de juiste verzorging voor mijn (vette) huid gevonden. Ik ben helemaal om!
Super goed voor zoontje 14 maanden.
De producten van de leenarts zijn echt super goed. Na wat eczeem wangetjes en plekjes op het lichaam van onze 14 maanden zoontje deze producten aangeschaft. na een aantal dagen waren de eczeem wangetjes helemaal weg en de plekjes op zn lichaam al minder. We hebben nu alle verzorgingsproducten vervangen voor deze producten.
Prima crème (factor 30).
Deze crème (factor 30) trekt snel in en laat geen vettige laag achter. Dit vind ik vooral fijn voor mijn gezicht.
En natuurlijk het belangrijkste: hij werkt prima voor mij gevoelige huid,
Tanning drops zijn TOP
Ik word blij van de goede kwaliteit van de parfumloze producten zoals de body cream en de jojoba olie voor (oog-)make up verwijdering. De Tanning drops zijn fantastisch vanwege de natuurlijke kleur en is GEURLOOS!!
Echt goede producten zonder meuk
Superfijne producten die mijn huid voeden en kalmeren. Echt alles uit de productlijn is gewoon fijn. Ook de shampoo is een aanrader , mild en zacht zonder zwaar aan te voelen. En niet te vergeten heb ik geen last meer van een jeukende hoofdhuid.
Fijne producten
Al jaren gebruik ik dr Leenarts producten voor mijn vaste verzorgingsroutine. Ik heb al mijn vriendinnen ook de producten kado gedaan. Want ik heb er meer baat bij dan de dure geparfumeerde merkproducten met chemische stofjes die toch niet helpen. Dr Leenarts heeft zuivere en eerlijke producten. Die samengesteld zijn op basis van onderzoek. En het is nog betaalbaarder ook.
voedende droge handen crème die echt werkt
Droge handen crème voedt mijn handen na gebruik van de reinigende hand wash, trekt snel in, en maken mijn handen zacht en soepel en je hebt er maar weinig van nodig per keer
Superfijne producten
Ik kende al een product van doc Leenarts dagcrème met factor 30.En ervaar dat prettig in gebruik.Vandaar dat ik op de webshop ben gaan rondneuzen.Na een check stond voor mij vast om de dag en nachtcrème voor gecombineerde huid te bestellen.Het is een heerlijk product om te gebruiken en voel na een paar dagen al dat mijn huid fijn aanvoeld en er goed uitziet.Normaal kan ik niet overal tegen.Dit is ook anti allergisch.
Producten voor de zeer droge huid
Het is moeilijk om goede en redelijk geprijsde producten te vinden voor een zeer droge huid. Vaak moet ik twee crèmes over elkaar smeren om geen strakke huid te hebben. De Leenartsproducten voor de zeer droge huid die ik tot nu toe heb geprobeerd, vind ik erg goed, ook qua prijs. Alleen de dagcrème SPF30 voor de (zeer) droge huid zou voor mij nog wel ietsje vetter mogen omdat mijn huid met alleen die crème erop nog steeds strak aanvoelt.
De producten zijn geweldig. Ik vind alleen de verpakking super onhandig. Een draaidop voor de shampoo is onder de douche echt een gedoe. Als het kan graag de draaidop voor alle producten wijzigen in een flip dop
Fantastische zonbescherming voor overgevoelige huid
Prima product. Smeert fijn uit en laat geen witte waas en vette laag op de huid achter. Uitstekende bescherming factor 50 voor mijn zeer ( zon) gevoelige huid
Ik gebruik de produkten al een aantal jaren en ben er heel tevreden mee. Vorig jaar heb ik liter zonnebrand 30 gekocht. Met de zonnebrandcrème ben ik ook tevreden, maar ik zou graag een dergelijke fles met pompje van 500 ml gebruiken. Dit is een tip voor jullie.
Vooral de gezichtscrèmes met SPF 30 zijn voor mij fantastisch! Had altijd de gewone, maar heb nu de nieuwe, voor extra droge huid, besteld. Lijkt me geweldig.
Het leeg krijgen van de tubes is wel lastig vind ik. Er blijft zoveel achter, wat er moeilijk uit te krijgen is.
Vr. Groeten
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews