Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Met de facewash en dagcreme spf 30 voelt je huid lekker zacht aan
Fijne lichte creams die snel intrekken en de wascreme is prettig fris. Ook de lippenbalsem is erg prettig. Geen synthetische smaakjes en hij doet wat ie moet doen
Fijne producten voor het hele gezin.
Fijne produkten voor heel het gezin! Het zou heel fijn zijn als er navulverpakkingen zouden komen, zo heb je minder afval, beter voor onze planeet!
Fijne eerlijke procducten met een goede uitleg hoe je ze het beste kunt gebruiken. Na een paar dagen wordt mijn huid al rustiger.

Producten drs Leenarts

Ik vind de producten van drs Leenarts ronduit FANTASTISCH. Sinds ik de producten gebruik, of het nu shampoo is of de huidcreme of de dagcrème SPF 30 etc helemaal geen huidklachten meer. Voor mij geen ander merk meer .
Fijne producten, gebruik ze al een langere tijd elke dag!
De producten van dr. Leenarts zijn perfect voor zeer droge en eczeem gevoelige huid.
WD
Wilma D.
Geen luchtjes eraan, zuiver gevoel
Te weinig ervaring nog!
Door de quiz duidelijk welke producten geschikt zouden kunnen zijn. De handcreme verzorgt heel goed en trekt snel in.
Dag/ nachtcrème bevalt goed, trekt goed in. Niet vet en toch voldoende verzorging.
Heerlijke producten die echt werken en je huid niet irriteren maar voeden en kalmeren. Uitbreiden met make-up producten zou fantastisch zijn.
Snelle levering en service. Hele fijne producten!
Fijne producten! Lekker smeerbaar. Mis wel een hydraterende gekleurde dagcrème met spf 30 of 50. De druppels met kleur werken niet zo voor mij.

Topmerk

Producten makkelijk te vinden