Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Mijn tienerdochter heeft een rustigere huid…

Mijn tienerdochter heeft een rustigere en mooiere huid dankzij de set verzorgingsprodukten.
Fijn merk zonder microplastics
BS
Blanca S.
Zoals je kunt zien ben ik fan van de producten van Drs. Leenarts, vooral de Tanning Drops en de Suncare Fluïde SPF 50 vind ik geweldig, prachtig bruin kleurtje en super bescherming voor mijn gezicht en hals ik ben er blij mee en ga het het hele jaar door gebruiken. Stella S.
De lipbalsem met lichte kleur bevalt mij goed. Zacht. Subtiele kleur. Verzorgend.

Heel fijn bij gevoelige huid

Snel verzonden en hele fijne producten, ook voor de extreem gevoelige huid van mijn dochter, de kan bijna niets verdragen maar met de producten van dr. Leenarts heeft ze nooit last.

Heel goed

Via sproetonline gezocht naar een dag (met spf) en nachtcrème zonder “troep” en met de juiste ingrediënten tegen huidveroudering en voor de huid te voeden. Toen kwam ik op dr leenarts uit. Meteen besteld en gebruikt en mijn huid reageert er heel goed op!
Producten zijn fantastisch!

De dag/nacht crème is top!!!

De dag/nacht crème is heerlijk, smeert goed uit en geeft voldoende hydratatie aan de droge uit. Wij vinden hem fijn!
Ik ben al jaren fan van jouw producten zoals ook mijn familieleden die op Mijn aanraden zij overgestapt.
MS
Mieke S.
Het was een sinterklaas cadeau.Hij was er erg blij mee.
De zalf/crème werkt heel goed op me kleindochter de huid
Het is heel huidvriendelijk
Heerlijke producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wel jammer dat er in de dagcrème voor een extra droge huid geen spf factor zit.
Fijne producten en ik had problemen met een pompje van de douchecreme en dat wordt gelijk netjes opgelost .