Drleenarts.com

1.765 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.526 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Gewoon goed.

Fijne producten voor mij, maar ook voor mijn pubers!

Sun care fluid 50

Sinds kort gebruik ik de Sun care fluid 50 Lang op zoek geweest naar een product voor mijn vette huid wat mijn huid goed beschermt, licht is van structuur en niet plakt. De fluid laat geen witte waas achter. Ik van fan!
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen Hierover e-mail gestuurd maar niets terug gehoord

Wat een fijne producten!

Met mijn droge en gevoelige huid ben ik heel blij met álle producten van Drs. Leenarts! Mijn huid is eindelijk rustig en goed verzorgd. En dat voor hele schappelijke prijzen!
TK
Truus K.
Overzichtelijke website en de producten waren keurig verpakt en snel geleverd. De face wash is heerlijk en de dag- en nachtcrème voelt erg fijn op mijn gezicht.
Fijne goed smeerbare en niet vette crème.
De producten van dr. Leenarts zijn heel fijn. Na wat testers te hebben ontvangen heb ik ook die producten besteld. Bestellen en bezorgen gaat altijd goed en snel.
Met name de droge voeten crème vind ik erg fijn.

De dag en nachtcrème droge huid

De dag en nachtcrème

Tevreden klant

Fijne webshop, snelle levering en fantastische producten (want er zitten alleen nuttige ingrediënten in). Blij mee dus!
Goede producten, snel bezorgd

Producten bevallen goed.

Ik gebruik de producten sinds kort en ze bevallen prima. Het enige nadeel is dat ik de crèmes niet voor mijn ogen kan gebruiken. Bijvoorbeeld de dagcrème met SPF30 mag wel, maar irriteert mijn ogen. Verder fijne producten die ik voorlopig blijf gebruiken.
Prima dag en nachtcreme
Bijzonder goede producten voor mijn gevoelige huid. Heel erg tevreden.
Na al mijn dure cremes over gegaan na leenarts producten en het bevalt mij top
Goede producten, duidelijke website, levering altijd correct.