Drleenarts.com

1.763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.528 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

Trekt goed in de huid
AR
Anke R.
Fijne shampoo voor een gevoelige huid

Superolie.

Het product, jojoba-olie is perfect voor mijn gevoelige oogleden. Het irriteert totaal niet, is puur, dus parfumvrij. Eindelijk een product gevonden waar ik tegen kan.

Fijne producten!

Bestelling wordt altijd snel geleverd. Producten zijn erg fijn. Zowel voor mezelf, maar ook voor onze puberdochters.

Hele fijne producten.

Eindelijk heb ik van jullie producten gevonden waar ik ik niet allergisch op reageer! Ook mooie en goede dag crème’s en jojoba olie is erg om mijn make-up te verwijderen bij mijn ogen.
Barrière crème is geweldig kocht ik bij Etos is daar helaas niet meer te koop Ik raad het ook vriendinnen aan
De dag-/nachtcrème veroorzaakt nachtcrème het aanbrengen een lichte jeuk. En dat is precies wat ik niet wil. Ik mis sowieso algemene informatie over de supergevoelige huid met jeukklachten.
ik hebhetpas1xgebruikthoe vaak moetdat pervdag
Super fijn
Eindelijk browning drops zonder dat vervelende zelfbruiner luchtje en ook nog eens geschikt voor de gevoelige huid, ik ben om!
Snelle verzending, supergoed verpakt!
Handcrème; eindelijk een heerlijk produkt dat gewoon werkt. Zachtere handen, minder droge nagelriemen en snel ingetrokken.

Fijne producten

Ik gebruik veel van de producten van dr. Leenarts al jaren, het is betaalbaar en werkt fijn. ontzettend blij mee!
Makkelijke en duidelijke webshop in gebruik, jammer dat soms de kortingsacties zo snel uitverkocht zijn.
SG
Sylvia G.
Ik vind de producten echt super goed ik heb echt alles alleen wat ik ook nog zou willen is gezicht masker en gezicht Scrub en oog crème ik hoop dat ook nog in collectie komt 🙏

…Tanning drops

De tanning drops is super spul wat een lekker kleurtje krijg je hier van