Drleenarts.com

1.763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.528 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

JV
Jantine v.
Hengelo
Ik gebruik meerdere producten en ben er zeer tevreden over
Ik vind het prettig dat de dagcreme parfum vrij, het goed uitsmeert en lang doet met een tube.
HV
Hanneke v.
Ik zie totaal niet dat ik er bruiner van ben geworden. Echt weggegooid geld. Zo zonde van mijn geld zeker dat ik er achteraf meer voor heb betaald dan de concurrent .
EH
Els H.
De bodycreme is super fijn. Ik had altijd, vooral zomers, hele droge benen. Gebruik al tijdje de crème van Marjolein en mijn benen voelen goed aan.
DV
Diana V.
Hele fijne producten van de voetverzorgingslijn. Direct resultaat. Ga ook zeker andere producten van Dr. Leenarts proberen.
Fijne no nonsense producten, goede snelle levering. Top!
Dat de creme werkt boor de uitslag , nu mindet jeuk
Fijn product. Smeert goed uit en is niet vettig.
De producten voor huidverzorging en zonnebrandcrèmes (30 en 50) zijn echt geweldig. Ik heb een gevoelige huid en deze producten verdraag ik heel goed
MP
M. P.
MP
M. P.

Had dit al eerder en fijn in genruik

Had dit al eerder en fijn in gebruik

Fan!

Ik ben fan van de producten. Heerlijk zacht en voedend en m’n huid is er echt van opgeknapt!

Goed spul

Body crème is gewoon een "lekkere-geen-gezeur-crème"
Fijne producten voor mijn gevoelige en droge huid
Hele fijne no-nonsens producten die gewoon werken!

Blij met dr Leenarts producten

Veel producten werken echt en zowel ik als mijn dochter hebben er baat bij. De handzeep, de dry skin vette crème super fijn!