Drleenarts.com

1.763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.528 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

Ik wil geen ander merk huidverzorging, dr Leenarts produkten zijn heel goed voor mijn huid.
Prima eerlijke producten , vaak ook betaalbaar voor de kleinere portemonnee. En heel belangrijk niet getest op dieren. En respect voor onze aarde.

Fijne producten

Ik gebruik graag de producten van dr Leenarts. Alleen jammer dat het product dat ik gratis kreeg een oude smoezelige tube was!
Voelt goed aan,de crème.
We gebruiken het nu een paar dagen en het lijkt allemaal wat tot rust te komen haar gezicht
Prima creme voor een goede prijs. Kan niet beter :)
Fijn in het gebruik en goed voor mijn huid
Ik had gelijk profijt ervan. Had zo’n extreem droge huid, schilfers op meerdere plekken. Tot in mijn kleding toe. Na de douche, de eerste dag erna, geen schilfers te zien. Zo blij mee. Super producten.
Blij verrast! Het is een zeer fijn product en geeft een hele mooie tint! Daarbij is het de helft goedkoper als het merk wat ik hiervóór heb gebruikt én er zit het dubbele in het flesje. Ik ben helemaal om .
de shampoo bevalt uitstekend. eindelijk geen jeuk meer en mijn haren zien er goed en verzorgd uit.

voetencreme

eindelijk een crème waarvan ik geen uitslag krijg
Ik vind alle producten fijn. Mijn gezicht is echt opgeknapt sinds ik de sensitive crèmes gebruik. Het enige wat nog beter kan is de verpakking. Ik wil graag klik-doppen op de crèmes ipv schroefdoppen.

UV bescherming in je dag crème...🖕

UV bescherming in je dag crème...🖕 Lekker smeerbaar. Goed betaalbaar. Bij ons in het dorp bij de Kruitvat is het assortiment mager.
De creme dag&nacht en de 30 sph smeren fijn, voelt niet plakkerig en trekt snel in. Ook de gezicht was voelt fijn en schoon. Ik krijg hier geen irritatie van.