Drleenarts.com

1.763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.528 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

Mijn huid is erg gevoelig en kwetsbaar en voel me mede door jullie product beter beschermd en veiliger bedankt hiervoor
De producten zijn super!
Graag beter informeren richting klanten als een product niet voorradig is en het meer dan een week duurt voordat de bestelling wordt verzonden
Aan de acties geen extra onduidelijke voorwaarden verbinden zodat je toch het volle pond betaald. Bah.
Hele fijne smeerbare zonnecrème, wordt goed opgenomen door de huid en beschermd uitstekend.
Fijne producten!! De eeltcreme helpt erg goed om.de kloven in de voet van mijn dochter te herstellen!!
RK
Rita K.
Probleem met pompje maar kreeg keurig mail terug en opgelost. Alle producten zijn heerlijk zeker de droge huid zalf.

Dag en nachtcrème

De crème trekt zeer snel in. Zou iets vettiger fijner vinden. Weet niet of die bestaat bij u. Ik heb namelijk een zeer droge huid.

Top Shampoo en Conditioner

Helemaal fan van de Shampoo en Conditioner! Gebruik ik al jaren en blijft goed, haar zacht en toch volume en minder snel vet haar.
Lange levertijd Het heeft een week geduurd voordat het binnen was, dus nog maar 1 dag gebruikt
Fijn uit te smeren zonnebrand, die geen vettige laag of witte waas achterlaat
MV
Marlies v.
Geweldig !
Ik heb de droge voetencreme nu een paar dagen gebruikt en ik merk al veel verschil. Ook de eeltcreme is prettig in gebruik