Drleenarts.com

1.763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.528 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die doen wat ze beloven en zorgen voor zichtbare verbetering van huid- en haarproblemen. De producten sluiten goed aan bij verschillende huidtypes, waaronder gevoelige, droge, eczeem- en allergiegevoelige huiden. Het bestelproces wordt als makkelijk ervaren, met snelle levering en praktische verpakking. De zonnecrèmes worden gewaardeerd om hun beschermende werking, makkelijke smeerbaarheid, het ontbreken van een witte waas en geschiktheid voor de gevoelige huid. Daarnaast waarderen klanten dat de producten parfumvrij zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en wetenschappelijk onderbouwd zijn. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed en eerlijk gezien. Het deskundige advies, de snelle hulp en duidelijke productinformatie via de klantenservice en online worden eveneens positief beoordeeld. Enkele klanten noemen dat bepaalde verpakkingen verbeterd kunnen worden. Daarnaast wordt de prijs door sommige klanten als aan de hoge kant ervaren.

Reviews voor drleenarts.com

Het zijn fijne producten, smeert goed uit en trekt snel in.

Ik heb een bestelling gedaan op…24-10-1025

Ik heb een bestelling gedaan op vrijdag. Maar op dinsdag nog geen track en trace. Op donderdag 30 oktober heb ik maar een mail gestuurd waar m’n bestelling bleef. Ik kreeg een mailtje terug dat iets niet op voorraad was, maar het zou die dag binnenkomen en dan werd de bestelling zsm verstuurd. Dat er iets niet op voorraad is, kan voor komen, maar stuur dan in ieder geval een berichtje, waarom de bestelling uitblijft! Ik hoop dat u dat voortaan zult doen!
De tanner drops bevallen zeer goed. Je krijgt een mooie egale bruine kleur. Veel beter dan andere bruinings crèmes of mousse. Ik ben zeer tevreden
Het plakt niet,trekt goed in de huid en geen witte waas. Ben zeer tevreden. SUN CARE FLUID SPF 50 SUN CARE NORMALE HUID SPF 50 EN DIERPROEFVRIJ.

Suncare SPF30

Smeert makkelijk uit en plakt niet.
Kwaliteit/prijs verhouding is mooi Kortingen bieden, 25% korting, 2 hoor 1, erg aantrekkelijk
Ik heb er een fijne ervaring mee , werkt snel .
De levertijd het product en de prijs
Fijne dag/nacht creme niet te vet. Trekt daardoor goed in.
Niet zoveel e-mails sturen. Zeer irritant
De acne wordt minder

Perfecte tanning drops

Practisch de enige tanning drops die werken, tegen een goede prijs zonder onranje gloed. Aanrader!
Fijne webshop, snelle en goede levering.
Net gestart. Tot dusver fijne crèmes, smeert goed uit en voelt goed. Reden van het proberen van de producten is mijn zoektocht naar gezondere producten.
De onrustige huid van zowel dochter als zoon verdween als sneeuw voor de zon!
ER
Ellen R.
Gebruik dit al jaren. Dat zegt toch genoeg.
De producten zijn niet geparfumeerd, waardoor er geen irritatie is. En toch ruiken de producten neutraal. Het smeert goed.
Zonnebrandcreme word niet zo snel opgenomen in de huid