Drleenarts.com

1.767 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.524 reviews in totaal

Drleenarts.com

De reviews voor Drleenarts.com zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de producten dankzij de duidelijke verbetering van hun huidconditie, waaronder minder droogheid, jeuk, schilfers en eczeem. De producten worden geprezen om hun geschiktheid voor gevoelige, allergische en eczeemgevoelige huiden. Ook waarderen klanten dat de producten parfumvrij, hypoallergeen, zonder onnodige toevoegingen en vaak duurzaam zijn. De meeste klanten vinden de producten makkelijk in gebruik, fijn smeerbaar, snel intrekkend en handig verpakt. Producten met SPF en zonbescherming vallen in de smaak vanwege hun prettige textuur, goede bescherming en het ontbreken van een witte waas. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en klanten waarderen het deskundige advies, de klantenservice en het gemak van bestellen. Er zijn enkele opmerkingen over onhandige verpakkingen en suggesties voor uitbreiding van het assortiment en verbetering van verpakkingen.

Reviews voor drleenarts.com

Huidtest is top!

Door de test weet ik welk huidtype ik heb en welke producten hierbij passen. Ik merk direct dat dit prettig is op mijn gezicht.
Goede en duidelijke website, beschrijving van producten duidelijk en producten zelf echt geweldig
de zonnebrand creme in spray flacon is top , makkelijk aan te brengen , plakt niet en beschermt erg goed
Wat begin met een betere lippenbalsem dan die bekende is uitgelopen naar dag- en zonnecreme, haarverzorging, oliën en druppels. Hier een groot fan!

Een aanrader voor de gevoelige huid.

De producten van Dr Leenarts zijn prettig in gebruik. Ze doen echt iets voor mijn droge huid. Geen schilfers meer of trekkerig gevoel en geen jeuk, ( vooral na het douchen). Ik merk dat mijn huid is verbeterd veel meer gehydrateerd en het beschermd ook goed tegen de zon. Daarbij zit er in de crèmes goede ingrediënten en is de verpakking van gerecycled materiaal. Dat geeft mij een goed gevoel. Al met al een goede keuze voor mijn huid, maar ook voor mijn portemonnee. Ik kan het iedereen aanraden die een gevoelig huid heeft.
Smeert fijn uit en is onder mijn foundation goede beschermer , werd door mijn dermatoloog aanbevolen !

Zeer droge huid en voeten

Ik kocht de producten voor een zeer droge huid en het pakket voor de voeten. Zeer snel resultaat!
Erg fijn 50 protectie en toch mooi dunne zonnebrand fluid die snel intrekt zonder witte vlekken. Erg prettig!
Fijn dat het parfum vrij is. De gekleurde lippen balsem is ook fijn. Mag nog een tikje donkerder van mij.

Dagcrème

Hele fijne dagcrème die de hele dag goed blijft zitten en hydratatie geeft!! Echt een aanrader
Ik ben als sinds het begin fan van dr leenarts. Het begon met producten voor mijn kindje die eczeem heeft en nu heb ik de volledige lijn voor het hele gezin in huis. De voorraadkast staat er mee vol. Ik raad iedereen dr leenarts aan. Ze is geweldig!

Handcrème en handzeep

De goede producten die ook nog eens doen wat ze moeten doen. Vooral de handzeep en handcrème zijn super

Perfect!

Hele fijne verzorgings producten. Doet echt wat voor je huid. Ik blijf dit gebruiken.

Fijne shampoo

De shampoo van d'r. Leenarts gebruik ik al langere tijd. Mijn gevoelige hoofdhuid reageerd goed op de shampoo!
Op de foto mijn eerste bestelling. Ik ben zo blij met deze producten. Ze voelen allemaal heerlijk aan. Geen strakke huid meer. Hier heb ik nu twee jaar naar gezocht en gelukkig nu gevonden😊
KK
Klaas K.

perfect product!!!

product trekt snel in en doet waar het voor staat.bij juist gebruik geen verbranding van de huid
Fijne producten. Heb hele droge huid en zowel de douche gel shampoo zijn heel fijn geel last meer van jeukende hoofdhuid en zelfs mijn kapper zag het verschil hoe gezond mijn haar er uit zag ook mede door de conditioner. De dagcrème met spf gebruik ik al langer wil geen andere meer. Ook de voet verzorgingslijn heb ik nu in gebruik. Heerlijke zachte voeten! Het enige minpunt, maar dat heeft niets met de producten te maken zijn de verpakkingen waarin ze worden verstuurd, in hele grote dozen in verhouding tot producten,zoveel verspilling van papier.
Zonnebrandcrème smeert fijn en de eczeem op de mijn zoontjes lijf wordt er niet erger van, wat wel het geval is bij andere Zonnebrandcrème
Ik heb de gekleurde lip balsem besteld Ik vind hem persoonlijk echt niet geweldig Geeft bijna geen kleur en is snel van je lippen af Ik vind hem ook akelig droog op mijn lippen Ik krijg er eerder droge lippen van Verder de huid lijn voor de droge huid vind ik in de winter fijn en de andere voor de zomer voor normale huid vind ik ook fantastisch En ben vooral blij met de spf Groetjes Silvia
Heel fijn product, mooi grote verpakking en door het hele gezin te gebruiken