Reviews voor drleenarts.com
Heel fijn product, mooi grote verpakking en door het hele gezin te gebruiken
Werkende huidproducten op maat voor de droge huid
Heerlijke, werkende producten voor mijn droge huid. Precies wat ik nodig had. Mijn dagelijkse rituelen bestaan nu uit het gebruik van de handzeep en creme, de droge voeten creme, de body creme, en de gezichtscreme. mijn huid is er zeer blij mee, en ik heb nu minder en minder last van schilfering, jeuk, of trekkende huid. Man, 70 jaar, en ik begrijp nu dat met de jaren de huid sowieso droger wordt.
Fan van de producten - niet van de verpakking.
Hele fijne producten! Mijn huid reageert er super op. Ik ben alleen geen fan van de tubes omdat die zo lang bijna leeg zijn en zo moeilijk echt goed leeg te krijgen zijn.
Top producten!Net begonnen met de scrub- en de…
Net begonnen met de scrub- en de eeltcreme en nu al heel goed resultaat. Heel tevreden.
Geweldig!!!
Jaren gebruik ik de dure producten van mijn schoonheidsspecialist. Heel toevallig kwam ik jullie site tegen via Instagram van Jel_nl en ik bestel de producten na huidanalyse wat ik heb en advies gekregen van jullie. Ik heb de producten ontvangen, Tages creme LSF 30, Day & Night Cream (voor 's-avonds) en Foaming fase wash. Wow, wat een heerlijke producten, mijn gezicht voelt heerlijk zacht aan. Straks heb ik vakantie, en ga de Suncare SPF 50 en Lip Care Sun SPF 25 gebruiken en heb reeds gekocht bij jullie. Komende tijd ga ik zeker meerdere producten bij jullie bestellen.
Prima zonnebrandcrème, laat geen witte waas achter, trekt snel en goed in. Zeer tevreden mee.
Fijne producten
Producten die direct na het eerste gebruik resultaat geven. Heel tevreden.
Hoera, weer iets noieuws!
Gebruik al jaren de producten van Dokter Leenaerts. Het bevalt mij heel goed.
Ook leuk om nieuwe producten te proberen. Wat kan er beter? Ga a.u.b. zo door.
Top-producten
Het zijn echt top-producten.
Ook een snelle levering.
Inmiddels gebruik ik veel producten. Ook de Suncare bevalt heel goed. De bodycrème vind ik persoonlijk wat te dik.
Alles eigenlijk,alleen mis ik iets om mijn witte en wat vergeelde haren weer wit te krijgen verder ben ik blij hoor met jullie producten vriendelijke groet
Body Creme voor droge huid. Smeert fijn uit, blijft goed zitten als ik de volgende ochtend douche voelt het nog zacht.
Prachtig product
Ik ben heel erg tevreden over de tanning drops. Mijn gezicht ziet er echt sunkissed uit en dat al na 1x. Het product is vrijwel geurloos en je krijgt niet die typische chemische geur op je gezicht of lijf. Ik ben heel aangenaam verrast.
Gebruik verschillende producten voor mijn droge huid.
Shower Gel,jojoba olie,dag en nacht crème, bodycreme.
Producten doen wat ze moeten doen,heerlijk...geen droog en trekkerig gevoel meer.Verzorgend.Top
Zeer tevreden!
Sinds ik deze producten gebruik ( dag en nachtcrème, handcrème droge handen, showergel, bodycrème) geen last meer van een jeukerige huid.
Dus zeer tevreden! Tevens blij dat er geen parfum etc in zit.
Prima handcrème voor onrustige handen.
Door medicijnen gebruik lange tijd last gehad van droge handen, met wondjes en kloven. Nu, na 1 week gebruik van de handcrème komt de huid op mijn handen tot rust. Prima product voor een schappelijke prijs!
Mooie producten.
Mooie en lekkere producten ,wat goed is voor je huid en lichaam 😀
En levering super 😉
Zo blij met de druppels voor een natuurlijke kleur op mijn gezicht!
Veel producten uitslag maar bij deze geen last !
Ik had nog nooit van deze producten gehoord maar ben er heel erg blij mee
Mijn huid reageerd heel goed op deze spullen,heb de schapoo,douche,voor eczeem en bodycream,ben er zeer tevreden over.
Snelle bezorging en fijn product
Goede aanbieding, snelle bezorging. Kinderen zijn helemaal fan van droge huid zalf in pot. Zij vinden dit toch het fijnste voor hun zeer droge huid.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews