Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke en warme personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Het deskundige en eerlijke advies, vooral bij speciale gelegenheden, wordt gewaardeerd. Veel klanten geven aan snel geholpen te zijn of hun bestelling snel ontvangen te hebben. De persoonlijke aandacht en het actieve meedenken van de medewerkers dragen bij aan een positieve beleving. Daarnaast is men tevreden over het brede assortiment en de mogelijkheden om passende sieraden te vinden. Enkele klanten ervaren wachttijd door drukte, maar geven aan dat het personeel desondanks hun best doet om iedereen goed te helpen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Amersfoort
Goede service
Ik kocht een leuk ringetje voor mijn kleindochter haar verjaardag. We geven dat op vakantie dus als het niet past kan het niet op tijd geruild worden. Dat was geen probleem, er werd gewoon op de kassabon gezet dat het later mocht! 😁 Blij mee!
Wauw! Prachtige gouden creolen
Ik heb mooie grote creolen gekocht van 14 karaat goud tegen een schappelijke prijs. Ik ben erg blij mee, ze staan vrouwelijk en sierlijk. Fijn dat je voor gouden sieraden tegen een redelijke prijs bij Lucardi terecht kunt 😃
We werden door de winkeldame heel netjes geholpen en ze kon ons van goed advies voorzien. Ook heeft ze heel snel de ketting op maat gemaakt. Bedankt. Ik geniet ervan.
Ik vroeg speciaal naar iets aan de verkoopster en ze liet de dingen zien die ze hadden. Werd goed geholpen en vriendelijk was zei.
Mooie collectie en uitstekende kwaliteit
Alles ziet er prachtig uit en de accessoires maken het helemaal af. Geweldige kwaliteit en oog voor detail!
Fijne medewerkers goede winkel!
De directe hulp, meezoeken en kijken wat het beste bij elkaar past. Als iets er niet is kijken of er een oplossing is of iets wat er op lijkt,
Heel fijn geholpen voor een cadeau voor mijn zus, lieve medewerkers, snelle service!
Zeker aan te raden!!!
Goed geholpen, beter dan bij een andere juwelier. Veel keuze en veel maten op voorraad
Op maandag een horloge gekocht,moest ingekort worden wat niet lukte ,er zou een nieuwe besteld worden waar we drie dagen tot een week op moesten wachten ,De volgende dag werden we al gebeld dat het gelukt was ,heb toen ook een ringetje gekocht voor mijn vrouw goud met drie smaragdjes voor ons 55 jarig smaragden huwelijk,wist geen maat maar mocht het ruilen super service en aardig personeel in Amersfoort.mijn vrouw is er super blij mee ‼️dank jullie wel ‼️
Ik ben heel te vreden met me aankoop
Top!
Ik werd snel geholpen, product werd netjes verpakt.
Goede service
Vriendelijke en behulpzame personeel
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ook heel snel geholpen.
Altijd een warme en professionele service bij Lucardi!
Elke keer als ik deze winkel bezoek, word ik geholpen met oprechte vriendelijkheid en enthousiasme. De medewerkers staan écht voor je klaar – niet alleen met raad en daad, maar ook met liefde voor hun werk. Je voelt je als klant gewaardeerd, en dat maakt het winkelen bij Lucardi telkens weer een fijne ervaring. Ik ben dankbaar voor de service die ik telkens opnieuw mag ontvangen. Dankjewel Lucardi Amersfoort, voor jullie betrokkenheid en warmte!
Werd goed geholpen vriendelijk personeel
Vriendelijke personeel
Geweldige service!
Gelijk bij binnenkomst werden wij netjes begroet door de 2 medewerkers. Toen wij een vraag hadden kwam 1 van de dames erbij en zij heeft ons het gehele winkel bezoek netjes en vriendelijk geholpen zonder dat wij het gevoel kregen dat ze ons iets aan probeerde te smeren.
Het was een prettige ervaring en we zijn een mooie set sieraden rijker!
Vriendelijk, lief; eerste gaatjes
Lieve benadering van mijn dochter. Haar eerste gaatjes en ze vond het heel erg spannend. De medewerkster op zaterdag 25 okt (Renate?) was heel geduldig en rustig. Servicegericht en klantvriendelijk. Zoals altijd kwaliteit voor je geld.
Antwoord van Lucardi Juwelier Amersfoort
Wat een mooie terugkoppeling, dankjewel! We waarderen het enorm dat je dit even hebt laten weten. 💜