Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke en warme personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Het deskundige en eerlijke advies, vooral bij speciale gelegenheden, wordt gewaardeerd. Veel klanten geven aan snel geholpen te zijn of hun bestelling snel ontvangen te hebben. De persoonlijke aandacht en het actieve meedenken van de medewerkers dragen bij aan een positieve beleving. Daarnaast is men tevreden over het brede assortiment en de mogelijkheden om passende sieraden te vinden. Enkele klanten ervaren wachttijd door drukte, maar geven aan dat het personeel desondanks hun best doet om iedereen goed te helpen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Amersfoort
Caissière stond alleen in de winkel. Voor een donderdagavond (koopavond) misschien iets te druk voor haar. Het duurde lang voor ik geholpen werd. Verder tevreden over mijn aankopen.
Antwoord van Lucardi Juwelier Amersfoort
Bedankt voor het onder de aandacht brengen. Wij gaan hiermee aan de slag en hopen je toch weer snel te mogen ontvangen!
Vandaag oorbellen gekocht. Ik kreeg de indruk dat de verkoopster het te druk had om me te helpen. Er werd me geen hulp aangeboden, dus uiteindelijk zelf achteraan gegaan.
Snelle service
Snel geholpen ondanks dat het druk was in de winkel. Snel geslaagd.
Wilde wat gegraveerd hebben, dat was de volgende dag al klaar om opgehaald te worden.
Betrokken, deskundig, geduldig en leuk👍
Een bijzonder betrokken, geduldige, deskundige en leuke mevrouw die me heeft geholpen. Het was druk in de winkel ,zij bewaarde haar rust en bleef met aandacht bij de klant die ze op dat moment hielp.
Volgens mij werden we geholpen door een nieuwe medewerker. Ze probeerde het zo goed en vriendelijk mogelijk. De ervaren verkoopster gaf haar ook de ruimte
Best even moeten wachten op hulp, dames liepen langs zonder gedag te zeggen terwijl er geen andere klant in de winkel was.
Kwam om mijn eerste gaatjes te laten schieten..
Kwam om mijn eerste gaatjes te laten schieten, erg fijn geholpen, goed advies gekregen en blij de deur uit gegaan! Goede ervaring met Lucardi Amersfoort.
Ondanks de grote drukte op het moment dat we er waren, gingen we toch naar huis met een geweldige aanzoek ring. We werden echt geweldig goed en hartelijk geholpen.
Geholpen door 2 aardige medewerkers.
Ik ben geholpen door 2 hele aardige medewerkers, ze waren heel behulpzaam.
Super service Mooie ring gekocht
Buitengewoon attent en behulpzaam!
Vriendelijke en behulpzame service
Fijne winkel met ruime assortiment.
Een rustige, overzichtelijke winkel. Grote verscheidenheid aan sieraden voor jong en oud.
Ik kon er ook goed terecht toen ik sieraden nodig had voor een sollicitatie gesprek. Ik werd er goed geadviseerd.
Mijn dochter kreeg gaatjes in haar oren en dat werd vakkundig gedaan.
Sigarettenrooklucht in de winke
Ik kwam de winkel binnen en er hangt een enorme rooklucht. Het is duidelijk dat de medewerkers achter aan het roken zijn. Ik denk zelfs zonder de deur open, zo erg was de rooklucht. Tijdens het afrekenen zag ik andere klanten ook reageren op de heftige sigarettenrook.
Antwoord van Lucardi Juwelier Amersfoort
Hi Ilse,
Jammer dat je ervaring zo tegenviel. We nemen dit serieus en zullen het intern met het team bespreken.
Goed geholpen ondanks dat het druk was
We zijn goed geholpen.
Door een zeer vriendelijk dame geholpen! Erg blij mee😊