Klanten waarderen de vriendelijke benadering en warme ontvangst door het personeel. Ook wordt de persoonlijke aandacht en hulp op maat zeer op prijs gesteld. De service wordt vaak als goed, snel en klantgericht ervaren, met oog voor extra wensen. Daarnaast wordt het geduld van de medewerkers, vooral bij extra uitleg of in bijzondere situaties, als positief benoemd. Het deskundige en persoonlijke advies bij aankoop en de snelle afhandeling van de service worden eveneens regelmatig genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Rotterdam Keizerswaard
Heel vriendelijk geholpen dit keer bij het filliaal in Rotterdam Zuid keizerswaard
Altijd leuk en prettig geholpen
Keizerswaard 91, 3078 AT Rotterdam
vriendelijkheid, service🥰
Heel goed geholpen.
De dame heeft mij goed advies gegeven en nam de tijd voor me
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Het assortiment vind ik mooi en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Wat ik wel jammer vond is, ik had zilveren oorbelletjes (knopjes) met een steentje erin. Van 1 oorbelletjes steentje eruit. Was net buiten de 3 mnd garantie. Heb nieuwe gekocht, want het was een. Kado. Verder leuke winkel en ik kom er graag.
De medewerkster was heel klantvriendelijk en gaf op al mijn vragen een eerlijk antwoord
Klant vriendelijkheid
Zijn geweldig geholpen door de dame.
Was heel vriendelijk en behulpzaam ik zit namelijk in een rolstoel
Vragen of je zo'n cadeaudoosje wil en mooi inpakken.
Vriendelijk personeel,goede uitleg over sieraden
Goede service, mooie artikelen, goede prijzen. Ga zo door!
Klantvriendelijk
Goed geholpen erg vriendelijk personeel en ruime keuze in de zaak zelf en lekker overzichtelijk
Ben heel klantvriendelijk geholpen en de winkelmedewerker nam ook echt haar tijd voor onze aankoop
Goed geholpen, snelle afhandeling en blij met onze aankoop
Goed en duidelijke hulp bij de artikelen. Zeer prettig ervaren.
Vriendelijk en geduldig geholpen.
Heel goed geholpen in de winnkel op Keizerswaard. Blijf a.u.b. zo werken, altijd fijn om te komen.
Vriendelijke verkoopster.Heeft mij goed geholpen, Ik heb mooie oorbellen gekocht.Ik ben heel tevreden.Voor mij is het prima.🌞
Leuke artikelen voor een goed prijsje!