De Scooter Shop

3.467 reviews in totaal

3.467 reviews since 30 mei 2024

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2024
scooterproducten.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en vlotte levering van bestellingen. De scherpe en eerlijke prijzen van de producten worden vaak geprezen. Veel klanten waarderen de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Ook wordt de kwaliteit van de producten over het algemeen als goed beoordeeld. Verder wordt de website als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, en het bestelproces verloopt meestal eenvoudig. Klanten stellen de duidelijke instructievideo's op prijs, die ondersteuning bieden bij montage of reparatie. Enkele klanten wijzen op tegenvallende of niet passende onderdelen. De ervaringen met retourneren of het afhandelen van fouten zijn wisselend: soms verloopt dit snel en probleemloos, maar er zijn ook gevallen waarin het proces traag of omslachtig is. Daarnaast uiten veel klanten kritiek op de bezorgdienst GLS, die regelmatig voor vertragingen en frustraties zorgt, waar de webshop zelf weinig invloed op heeft.

ReviewsDe Scooter Shop

Top service

Zoals altijd goed advies en snelle levering. Onderdeel speciaal voor ons gezocht en gekocht. T is goed werken met deze mannen
You can't do anything better! Perfect solution in very short time- thanks a lot (and this horn is' fuc***** loud !!!)....! Best whishes & greetings from your neighbour in the east...!
Had al bericht gestuurd maar ben zeer tevreden over jullie maar misschien voor de klanten die een account hebben om bestelling vanaf 10 euro gratis verzend kosten te overwegen. Bedankt alvast groetjes en tot snel tot de volgende bestelling. Mvgr Hans Houdijk

Wat een leuke scootershop!

Wat een leuke scootershop met leuke prijsjes! Ik heb een BTC Grande Retro Scooter en heb deze mede dankzij onderdelen vanuit de ScooterShop compleet kunnen reviseren! Compleet werkend! Wat super handig is zijn de mooie installatie video's op YouTube! Ik zeg: alle scooter liefhebbers kopen bij de ScooterShop!
In dit geval had in klepspietjes besteld en deze moesten extern worden besteld. ik heb nu gebruik gemaakt vvan WhatsApp en dit ging wat minder omdat ik zelf initiatief moest nemen omdat iik géén info. kreeg. Kennelijk zijn er meerdere personen die WhatsApp bedienen. Verder ging het weer voortreffelijk.
Moeilijk om een correct onderdeel te vinden van een ander merk dan van een Vespa. Ik had een vacuum benzinekraan nodig voor een Honda x8r en ben toch een uur zoet geweest om deze te vinden. En dan nog was het hopen dat ze paste.

Snelle levering. Foutje bij bezorgen.

Snelle levering. Alles voldoet. Ik had aangegeven een dag later een levering te willen ontvangen. Extra voor betaald maar werd toch geleverd op de dag dat ik niet thuis was. Foutje bij GLS. Beetje jammer.
Dobra cena szybka dostawa ale zapakowany dramatycznie zamiast twardego pudełka zwykły worek i podczas transportu się uszkodził bo to delikatne aluminium i został poobijany odkształcony od zucania podczas transportu oprawców to bo byłem w szoku jak kurier wręczył mi paczkę taka delikatna zecz szok
Goede filmpjes ik raad aan om erbij te zetten hoe moeilijk/makkelijk het is die angel eye was echt veel moeilijker dan dat het op het filmpje leek uiteindelijk wel gelukt maar wel met veel moeite

Een zeer tevreden klant

Bestelling is super snel en keurig verpakt thuis bezorgd. Wij zijn erg tevreden en indien nodig zullen zeker weer een bestelling doen.....De Scooter shop is wat ons betreft een aanrader
Eerlijke en goedkope scooter onderdelen, heb als amateur mijn scooter gefixt. Onderdelen waren goedkoopste te verkrijgen en doen het perfect

Bestelde artikelen zonder gezeur terug sturen.

Dat ik de bestelde artikelen gewoon zonder problemen terug kon sturen omdat ze niet op mijn nieuwe scooter passen, daar komen in de toekomst nieuwe artikelen voor. En het geld werd ook direct teruggestort.
Goede service en duidelijke uitleg via video's om onderdelen te vervangen en snelle levering.
Ik vind het een beetje jammer dat er getwijfeld wordt aan het feit dat als ik aangeef dat er een verkeerd onderdeel geleverd is ,en het echt niet past, ik niet gelooft wordt. Ik moest best wel moeite doen om het artikel te geretourneerd te krijgen dmv foto's die duidelijk laten zien dat het artikel niet past. Waarna toch werd aangegeven dat het wel moest passen. (artikel was trouwens niet gemonteerd) Ik bleef volhouden na diverse mails dat het toch echt niet paste,waarna ik uiteindelijk toch mijn geld terug kreeg, overigens zonder de door mij betaalde verzendkosten. Zie op bijgevoegde foto's het verschil tussen oud en nieuw onderdeel.

Antwoord van De Scooter Shop

Beste heer Staalduinen, wij zijn er van uit gegaan dat je het artikel graag op je scooter wilde hebben, vandaar de vraag om foto's van de scooter. Zodat we het probleem voor je op konden lossen! Die hebben we nooit gehad. We verkopen dit stuurslot al jaren en weten 100% zeker dat die moet passen op een Piaggio Zip. Na ontvangst retourzending hebben we de bout nog vergeleken met andere stuursloten uit onze voorraad en dat was identiek. Dus je hebt wel degelijk het goede artikel ontvangen. Nergens hebben we gezegd dat het artikel niet retour mocht. Enkel als je het artikel had gemonteerd. Maar dat was niet het geval. Dus onze mails waren met goede bedoelingen, om het artikel werkend op je scooter te krijgen. Vriendelijke groeten, De Scooter Shop B.V.
Angel Eye voor Piaggo Zip besteld. YouTube video was erg handig voor inbouwen van deze lamp. Scooter shop spreekt zichzelf wel tegen in de video. Er wordt aangegeven dat je de lamp houder kan bewaren om de Zip terug naar origineel te maken maar even later wordt wel de spiegel in de lamp zwart gespoten. Ik geloof niet dat de RDW dit goed gaat vinden ;) Wij hebben de binnen kant van de spiegel gewrapt met mat-zwarte wrap-folie. Zo kan de spiegel altijd weer gebruikt worden indien nodig. De hoeveelheid licht die er vanaf komt is geweldig.
In de avond na zessen besteld, tweede dag keurig netjes alles binnen. Op m'n gemak aan de service van de scooter begonnen. Toppy.
Bijzonder tevreden over de levering mooi op tijd geleverd originele onderdelen en wat me opviel dat alles perfect verpakt was echt super. Thanks

Snel geleverd

Alles is duidelijk op de site. Het wordt heel snel geleverd en de spullen zijn zoals ze moeten zijn top dank je wel.
De scooter shop acted very fast during the weekend unfortunately GLS was quite slow missing two time the delivery to their automaat , finally after 5 working day they show up at my address without notice.
Een mooie koffer makkelijk te monteren en een snelle levering kom hier zeker terug voor een nieuwe bestelling

Goedkope accessoires en onderdelen voor scooters. Snelle levering, lage prijzen en uitstekende service. We leveren alle onderdelen uit eigen voorraad en doorgaans heb je jouw bestelling de volgende da...