De Scooter Shop

3.251 reviews in totaal   1.578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.578 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2024

scooterproducten.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle levering, de scherpe en voordelige prijzen en het ruime, goed gesorteerde assortiment aan onderdelen en producten. Ook de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. De website wordt duidelijk en gebruiksvriendelijk gevonden, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Retourzendingen verlopen in de meeste gevallen snel en probleemloos. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed beoordeeld en het contact met medewerkers via telefoon, app of mail verloopt meestal prettig. Er zijn echter klachten over vertragingen bij de bezorging, met name wanneer gebruik wordt gemaakt van GLS. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met niet passende of defecte onderdelen en verloopt het retourproces niet altijd soepel. Sommige klanten geven ook aan dat het contact met medewerkers in bepaalde gevallen minder positief is.

ReviewsDe Scooter Shop

Bijzonder tevreden over de levering mooi op tijd geleverd originele onderdelen en wat me opviel dat alles perfect verpakt was echt super. Thanks
De scooter shop acted very fast during the weekend unfortunately GLS was quite slow missing two time the delivery to their automaat , finally after 5 working day they show up at my address without notice.
Alles is goed gegaan qua bestelling Alleen jammer als je de standaard bestelt er niet bij wordt vermeld om deze mee te bestellen ? Deze bus is wel nodig als je de standaard monteert Persoonlijk zou ik hem bij de set standaard erbij doen als 1 gehele set
Originele onderdelen voor een prima prijs. Pakket door scootershop op tijd ingepakt en overgedragen aan GLS daar gaat het mis. Geen levering de volgende dag (zaterdag) maar maandag ergens einde dag. Ik zou een andere vervoerder kiezen.

Goede scooterzaak!

Aardige eigenaar. Mooie en goede scooter gekocht. Eerlijk en komt zijn afspraken na. Heel erg tevreden en mijn zoon is erg blij met zijn scooter.
Hetgeen wat ik besteld heb zou geschikt zijn voor mijn scooter volgens de site. Dit bleek niet het geval te zijn. Retourneren was een drama, daarom ligt het nu ongebruikt in de kast. Dat is de rede dat ik nooit meer iets zal bestellen bij u. En ook nooit iemand zou adviseren om te beste ik deze site. Mvg gerard van der kerk
Goede service ondanks dat producten door koeriers te laat werden afgeleverd toch netjes afgehandeld. Vriendelijke mensen die niets te verwijten valt. Volgende keer zou ik weer gewoon bestellen bij deze mensen

Top bedrijf

Goede en snelle bezorging prima prijzen voor de producten en zijn betrouwbaar heb hier vaker besteld en nooit problemen gehad
Shop is duidelijk en verzenden snel. Jammer dat ze zaken doen met GLS want dat is echt de slechtste pakketverstuurder die er is. Ze hebben het pakket al 4 keer niet bezorgd, hopelijk komt hij morgen binnen.

Aanrader

Bestelling 1 dag later binnen gekregen dan vermeld. Los van dat me dat niet zo veel uitmaakt omdat het nog steeds 2 dagen na bestellen binnen kwam, hebben ze ook nog eens een briefje met sorry en wat kleinigheidjes bij de bestelling gedaan. Super service en blij met de producten!

Antwoord van De Scooter Shop

Bedankt voor je mooie review, Dimitri! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Onze excuses dat de levering een dag later was dan vermeld, maar goed om te lezen dat het alsnog netjes is opgelost. We doen ons best om dit soort dingen te voorkomen en waarderen je begrip. Graag tot een volgende keer
Ben K.
Ridderkerk
De bestelling was goed en stevig verpakt en was bij aflevering onbeschadigd. Neem een andere bezorgdienst, er valt van elke wel wat te zeggen maar die hier kwam, of juist niet, die schaadt ook jullie reputatie en vertrouwen.

Snel herstel na foute levering

Na een foutje bij het inpakken van mijn order werd er gelijk actie ondernomen en had ik snel de juist bestelde spullen alsnog binnen.

Uitermate goede Service en kwaliteit onderdelen

Uitermate goede service Eindelijk een webshop wat zn belofte na komt goedkoper dan in een scooter winkel en snel bezorgd Ik kan iedereen deze webshop aanraden

Goede degelijke shop

Makkelijk navigeren op de site. De scherpste prijs die ik kon vinden. Binnen en paar dagen geleverd. Één duidelijke correspondentie.
een organisatie met de 3 D''s! discipline, drive en doorzetting. dit merk je aan de netheid en snelle handeling aan de telefoon.

Het pakketje was enige tijd onderweg....

Het pakketje was enige tijd onderweg vanwege vertraging GLS. Na over en weer communicatie is het toch gelukt en heb ik mijn pakketje ontvangen! Klantenservice een 10!
De eerste bestelling ging goed,maar de tweede was vreemd bezorgd, volgens afspraak bezorgen bij DHLshop ,een dag te laat en dan bezorgd worden bij de buren 3 huizen verder ,?

Een gevecht met de scooter band

Erg blij met de nieuwe scooter band rijdt erg lekker goeie grip wel erg lastig op de band om de velg te krijgen Maar dat was mijn probleem was een goede sportschool oefeningen …….
Alles ging goed via whatsapp had ik een vraag en er werd meteen op geantwoord zeer vriendelijk geholpen de levering was binnen een paar dagen afgeleverd daarom geef ik vijf sterren.
Perfect opde afgesproken tijd geleverd en netjes verpakt mijn oprechte dank . M v.g Reiner webster

De Scooter Shop

Goedkope accessoires en onderdelen voor scooters. Snelle levering, lage prijzen en uitstekende service. We leveren alle onderdelen uit eigen voorraad en doorgaans heb je jouw bestelling de volgende da...