23 reviews in totaal   23 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

23 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 26 mei 2026

naaimachines.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Reviewsnaaimachines.nl

T H
Theuna H.
Boek nog steeds niet onrvangen. PostNl laat elke dag weten dat het weer een dag later komt!

Antwoord van naaimachines.nl

Beste mevrouw/meneer, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling door vertraging bij PostNL later is bezorgd dan verwacht. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Gelukkig zien we dat uw bestelling inmiddels is afgeleverd. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u inmiddels tevreden zijn over uw aankoop, dan waarderen wij het enorm als u uw review eventueel wilt aanpassen. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Van Keekem Naaimachines.nl

naaimachines.nl

Van Keekem Naaimachines.nl is een familiebedrijf uit Gorinchem met een geschiedenis die teruggaat tot 1870. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de 5e en 6e generatie van de familie Van Keekem. Va...