amagard.com Nederland

2.250 reviews in totaal

2.250 reviews since 19 sep 2018

Gecertificeerd sinds: 9 nov 2018
amagard.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, het soepele bestelproces en de duidelijke stappen en opties. De klantenservice wordt geprezen om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichte houding, evenals de snelle reacties en goede nazorg. Ook de bereikbaarheid van medewerkers en transparantie in communicatie worden gewaardeerd. Klanten waarderen daarnaast het gegeven advies en de mogelijkheid om monsters te bestellen, wat het maken van een goede keuze vergemakkelijkt. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en ook chauffeurs en medewerkers worden als vriendelijk en meedenkend ervaren. Ondanks de overwegend positieve ervaringen zijn er soms vertragingen en incidentele fouten bij de levering. Daarnaast vinden enkele klanten de communicatie over bezorging soms verwarrend of onvolledig. Er zijn ook incidentele opmerkingen over tegenvallende productspecificaties of materiaal.

Reviewsamagard.com Nederland

Prima geregeld, bezorging uitstekend. Binnenkort gaan we grind bestellen.

Antwoord van amagard.com Nederland

Wat fijn dat u tevreden bent over de bezorging! Succes met het plaatsen van de afboording.
Prima ervaring gehad, goede communicatie en chauffeur was exact op de aangegeven tijd ter plaatse. Volgende keer weer.

Antwoord van amagard.com Nederland

Wat een fijne beoordeling, en wij vinden het leuk om te lezen dat u de volgende keer weer voor ons kiest!

Samples halfverharding

We hebben een paar monsters van halfverharing opgevraagd en gekregen. Hiermee kunnen we een gedegen keuze maken in wat we willen gaan toepassen

Antwoord van amagard.com Nederland

Heel erg bedankt dat u de tijd nam voor het schrijven van deze beoordeling, we zijn blij dat u nu een goede keuze heeft kunnen maken!
Goede kwaliteit, snelle en goede levering. Chauffeur vraagt waar het gelost moet worden in plaats van lossen en weer weg.

Antwoord van amagard.com Nederland

Bedankt voor deze mooie feedback. Wat fijn om te lezen dat de chauffeur zo met u meegedacht heeft. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop.

Alles in één keer goed

Alles verliep in één keer goed, het bestellen, de levering en het resultaat was zo mooi, super!!

Antwoord van amagard.com Nederland

Wauw zeg, dat ziet er echt fantastisch uit! Wat een plaatje van een tuin heeft u! Bedankt voor deze review en wat fijn dat alles zo naar tevredenheid is gegaan! We wensen u veel plezier van uw tuin!
Even het contact van te voren waar de big bags gelost moesten worden.

Antwoord van amagard.com Nederland

Dank u wel voor deze mooie review!
Prima service, netjes en snel. Alleen moest er voor getekend worden en dat stond niet omschreven. Er stond dat je er niet thuis voor hoefde te zijn. Ik was er niet, gelukkig was er wel een ander familie lid thuis.

Antwoord van amagard.com Nederland

Dank u wel voor het doorgeven. Het zou inderdaad niet hoeven, ik ga dit verder uitzoeken en bespreken met de transporteur. Het is namelijk inderdaad niet nodig om thuis te zijn. Onze excuses, wij zoeken dit zeker verder uit.
Zeer behulpzame cantoormedewerkers. Zeer snel bezorgd en op een plek gezet dichtbij de poort. De aarde zit niet echt uit als potgrond. Zitten vele grove stukken hout en kattebakvulling in. Gelukkig heb ik het besteld voor de tuin. Ik zou het niet voor binnenplanten gebruiken.
Proefsetjes besteld van grind. Snel in huis ter beoordeling. Ik weet nu wat ik moet bestellen

Antwoord van amagard.com Nederland

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling!
Geleverd volgens afspraak. En materialen geleverd volgens verwachting.

Antwoord van amagard.com Nederland

Dank u wel voor de beoordeling! We zijn erg blij dat u zo tevreden bent!
Het bestelproces en afleveringmelding werkt uitstekend. Je kunt zien waar de vrachtwagen live op kaart zich bevind. Heb eerst een proefmonster besteld en daarna de berg stenen

Antwoord van amagard.com Nederland

We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en ook de tracking. Wij blijven ons best doen! Bedankt voor het delen.
Goede voorlichting, vriendelijk en denkt mee, ook over wat het beste voor de klant is, tegenwoordig mag dat wel vermeld worden, zouden veel andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen hemen

Antwoord van amagard.com Nederland

Dank u wel voor deze mooie review, we zijn heel blij om te lezen dat we meedenken en dat u dat zo waardeert. We doen ons uiterste best om iedereen het beste te helpen!
Prima service en levering van 8 bigbags split. Alleen is het handig te vragen of de zakken wel?/niet op pallets moeten worden geplaatst. Dit in verband met de machines die het gaan verplaatsen.

Antwoord van amagard.com Nederland

Bedankt voor uw beoordeling. Wijzelf komen dit niet op pallets brengen omdat een m1 te zwaar is op een pallet én omdat onze stenentrailer de bigbags optilt aan de hengsels. Uiteraard kunt u wel zelf pallets neerzetten, de chauffeur kan de bigbag dan op uw pallet plaatsen en zo kunt u het zelf verplaatsen. Let er wel op dat de pallet stevig genoeg is.
J H
J.P.M. H.
goede levering, goed product (borderafscheiding) en vriendelijke klantenservice.

Antwoord van amagard.com Nederland

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de levering, producten en klantenservice! Veel plezier van uw bestelling!
Supersnel bezorgd Zeer tevreden

Antwoord van amagard.com Nederland

Dank u wel voor deze fijne review! We wensen u veel plezier van uw bestelling.

Toppie super tevreden

Voortuin flamingo tuin achter Rosa Milano

Antwoord van amagard.com Nederland

Wat leuk dat u deze foto's heeft gedeeld! Het is altijd zo leuk om te zien hoe het is geworden. Uw voortuin en achtertuin ziet er echt geweldig uit! Wat een mooie plekjes heeft u gemaakt. We wensen u veel plezier van uw tuin!
Bestellen bij Amagard ging soepel en snel. Helaas ging er wat mis met de levering van mijn verzending, deze kwam 5 dagen later dan gepland en ik heb hiervoor 2 verschillende dagen helaas onnodig een aantal uren vrij genomen. Hier kan Amagard echter niet heel veel aan doen, dit lag aan de vervoerder. Het belangrijkste: de Kamado staat inmiddels! Keurig geleverd, zonder mankementen. Ik raadt Amagard dan ook aan. Klein minpuntje: ik vind het jammer dat wanneer ik een rooster los wil kopen, ik hier nog 15 euro verzendkosten voor moet betalen.

Antwoord van amagard.com Nederland

Bedankt voor uw review en het meesturen van de foto's.. Uw kamado is inderdaad met vertraging geleverd, onze excuses daarvoor. Gelukkig is de kamado goed bij u afgeleverd en kunt u deze gaan gebruiken. Wij bieden nog enkele accessoires los aan voor de verkoop zoals losse roosters. Deze worden met een pakketdienst geleverd, deze rekenen voor dat transport verzendkosten. Wij wensen u veel plezier met uw kamado, op naar vele mooie recepten!
M G
Marianne G.
Mooie monsters ontvangen ! Een goede manier om tot de juiste keuze te kunnen komen. TOP

Antwoord van amagard.com Nederland

Bedankt voor deze mooie review. En daar zijn de monsters inderdaad voor bedoeld, fijn dat u zo positief vindt.

Top leverancier

Goede service en goed proactief meegedacht - daarnaast ook een mooie kwaliteit van de geleverde goederen die perfect werden neergezet waar we wilden.

Antwoord van amagard.com Nederland

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Levering op snelle en goede service ontvangen

Antwoord van amagard.com Nederland

Heel vriendelijk bedankt voor deze fijne review!