Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering, de duidelijke en tijdige communicatie, en het vriendelijke personeel, waaronder chauffeurs en klantenservice. Het bestelproces wordt als eenvoudig en soepel ervaren, zowel online als telefonisch, en de kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed beoordeeld. Problemen en klachten worden snel en professioneel opgelost, wat bijdraagt aan de klanttevredenheid. Enkele klanten noemen vertragingen of logistieke uitdagingen bij de levering. Ook zijn er incidenteel teleurstellingen over specifieke producten of onvolkomenheden in de kwaliteit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsamagard.com Nederland
Alles wordt in overleg op de juiste plaats afgeleverd en voorafgaand aan de levering wordt zowel per mail als telefonisch de tijd van levering gemeld en wordt er gevraagd naar eventuele obstakels waarmee de chauffeur rekening moet houden
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank u wel voor deze mooie review, hier zijn we heel blij mee. We proberen alles zo helder mogelijk te houden. We wensen u veel plezier van de bestelling!
Super geregeld, snel besteld, snel geleverd en goede communicatie met de transporteur. Het grind ligt er prachtig bij, blij mee!
Antwoord van amagard.com Nederland
Wauw, uw tuin ligt er echt supermooi bij! We wensen u heel veel plezier van de tuin!
Super!
Wij hebben grind besteld. Heel blij met het producten! Alles verliep heel soepel van bestellen tot levering. Kan niet anders zeggen!
Antwoord van amagard.com Nederland
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om deze mooie feedback te schrijven, super om te lezen dat alles zo goed en vlot is verlopen! Veel plezier van uw bestelling.
De informatie tussendoor over de bestelling tot en met aflevering was uitstekend.
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank uw wel voor deze prachtige feedback, hier zijn we heel blij mee!
Snelle levering in smalle steile straat. Prima chauffeur. Mooie stenen
Antwoord van amagard.com Nederland
We zijn heel blij om te lezen dat alles goed is gegaan in de smalle straat. De chauffeurs kunnen gelukkig goed sturen en hebben veel ervaring. Veel plezier van uw bestelling!
Alles prima verlopen van bestelling tot en met de aflevering. Top.
Antwoord van amagard.com Nederland
We zijn heel blij om te lezen dat u zo tevreden bent, dank u wel voor deze mooie feedback!
Snelle levering en hulde aan vrachtwagen chauffeur die door smalle weg toch de spullen aan huis kon afleveren!
Antwoord van amagard.com Nederland
Wat fijn om te lezen dat de chauffeur zo kundig was om de spullen netjes bij u af te leveren! Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Scherpe prijs, prima product en snelle levering
Antwoord van amagard.com Nederland
Heel vriendelijk bedankt voor deze mooie review!
De levering was conform mijn verwachting. Product prima, gemakkelijk te monteren en goed ingepakt.
5 grote zakken ardennersplit , netjes afgeleverd tegen een scherpe prijs !!!
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank u wel voor deze mooie 5 sterren review! Veel plezier van uw split!
Snelle afhandeling.
Alles volgwns afspraak.
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank u wel voor deze mooie 5 sterren review!
Alles perfect.
Afspraak is afspraak !!
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank u wel voor deze mooie feedback, we wensen u veel plezier van de bestelling.
Tuinaarde, prima kwaliteit, snelle levering en duidelijke track en trace. Bestel volgend jaar zeker weer
Antwoord van amagard.com Nederland
We zijn heel blij om te lezen dat alles naar wens is gegaan en dat u volgend jaar weer zal gaan bestellen!
Goede en snelle levering. Spijt van de bestelde kruiwagen hobbymarkt kwaliteit, een onstabiel bouwpakket, had betere kwaliteit verwacht.
Antwoord van amagard.com Nederland
Als u niet tevreden bent over de kruiwagen, laat het ons weten, we staan voor onze producten en als u niet tevreden bent, dan lossen we dit graag met u op.
Super makkelijk te bestellen. En gebeld door de bezorger om alles te regelen wat erg fijn was.
Antwoord van amagard.com Nederland
We zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent, veel plezier van uw bestelling!
Makkelijk via internet te bestellen, na een paar dgn al geleverd en het bestelde was van uitstekende kwaliteit.
Antwoord van amagard.com Nederland
Bedankt voor deze mooie 5 sterren. Wij wensen u veel plezier toe met de bestelde materialen.
lekker nuchter bedrijf wat afspraken nakomt en kwaliteit levert
Antwoord van amagard.com Nederland
We zijn heel blij om te lezen dat alles goed is gegaan en u tevreden bent!
Duurde erg lang voor ik mijn bestelde gietijzeren roosters binnen had, bleek achteraf een storing te zijn, alleen jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan om dit uit te vinden
Antwoord van amagard.com Nederland
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd. Helaas is deze communicatie ook niet goed bij ons terecht gekomen waardoor het vanaf onze kant ook niet goed is doorgegeven aan u. Onze excuses hiervoor. We wensen u wel veel plezier van het fijne gietijzeren rooster.
Uitstekende winkel die doet wat het moet!
Antwoord van amagard.com Nederland
Dank u wel voor deze mooie review, we zijn erg blij te lezen dat u zo tevreden bent!
Gewoon goed
Netjes en op tijd geleverd, aardige chauffeur
was niet op pallet geleverd zo als in beschrijving ,maar keurig op de juiste plaats neer gezet. Bigbag 2x
Antwoord van amagard.com Nederland
Bedankt voor deze mooi review! Bigbags worden niet op een pallet geleverd als het totale gewicht meer dan 990 kilo is.