Gecertificeerd sinds: 14 apr 2026
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsNorth Outdoor NL
Beste Karla,
dank je wel voor je vijf sterren. 💛
Een review bijna een jaar na de bestelling zegt eigenlijk meer dan de meeste – het betekent dat het stuk echt een plekje heeft gekregen in je leven. Dat doet ons goed.
Hartelijke groet,
Het North Outdoor Team
Nog steeds geen levering ontvangen.
Beste Rosemarie,
Excuses dat de levering langer duurde dan verwacht. Goed nieuws: we hebben de status zojuist gecontroleerd – het pakket is vandaag in bezorging.
Bij bezorging op een GLS-afhaalpunt ontvang je een melding via sms of e-mail zodra het pakket klaarligt. Soms komen die berichten in de spam – wil je dat ook even checken?
Mocht het pakket onverhoopt vandaag niet aankomen, stuur ons dan een bericht op shop@northoutdoor.com, dan zoeken we contact met GLS en zorgen we voor een passende oplossing.
North Outdoor team
Het pakket is niet geleverd, “ stored in the parcel center” . Weer niet waar dit aan ligt, maar feit is dat mijn bestelling niet geleverd is
Beste Marion,
We zagen dat je pakket de dag erna alsnog is aangekomen — fijn dat het toch nog goed gekomen is, ook al heeft het te lang bij het afhaalpunt gelegen.
Een soepele bezorging en een goede ervaring, elke keer weer, is precies waar we naar streven, dus dit is voor ons uitzonderlijk en verdient een nadere blik van onze kant, zodat we je in het vervolg nog beter kunnen helpen. Laat het ons weten via shop@northoutdoor.com, dan zoeken we het graag met je uit.
Hartelijke groet,
Het North Outdoor Team
Dear Rebecca,
Thank you so much for taking the time to leave us a review. 💛
Even just a few stars mean a great deal to us, and we truly appreciate you sharing your experience. We hope your North Outdoor pieces will bring you comfort and joy for a long time to come.
Warm regards,
The North Outdoor Team
Beste Liesbeth,
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zien dat je ons één ster hebt gegeven, en dat raakt ons – we willen graag begrijpen wat er is misgegaan.
We zien dat je onlangs onze Lily merino jurk hebt ontvangen. Als er iets mis is met het product, de pasvorm of de levering, horen we het graag, zodat we het kunnen oplossen.
Stuur ons gerust een bericht via shop@northoutdoor.com – we lezen elke mail persoonlijk en helpen je verder.
North Outdoor team
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
North Outdoor NL
Bezoek websiteOver
North Outdoor NL
North Outdoor is a Finnish brand producing merino wool clothing. Every garment, detail, and intended use is designed in Finland for the variable northern conditions. North Outdoor originates from Oul...