Wenz.nl- Logo - Beoordelingen

Wenz.nlReviews

: 2.207Goed

4,32

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Wenz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wenz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Wenz.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Wenz.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Wenz.nl

560 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.207 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 jan. 2022 
van C V.
Leuke eigentijdse mode,jammer dat sommige artikelen,zoals die oranje broek die ik laatst had besteld,er niet in mt.52 was z’n mooie kleur oranje die mooi bij het shirt paste wat ik ook had besteld,vond ik heel jammer,van boven heb ik mt. 50,maar van onderen wil het weleens lukken,maar daar heb ik mt. 52 voor
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


7 jun. 2022
Bestelling gedaan en betaald , stond na 2 dagen op verzonden . Aangemeld bij DHL. Na een week wachten en telkens kijken, stond de bestelling plotseling op geannuleerd, geen reden vermeld. De jurk was nog wel te bestellen in mijn maat volgens de site… Geld is teruggestort en ik heb nog steeds geen idee waarom de bestelling is geannuleerd. Mail naar wens verzonden en hierop ook geen reactie/antwoord. Dus mijn eerste ervaring met Wenz is bijzonder slecht!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Wenz.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
Blij verrast merkte ik in het begin van het jaar dat maat 50 weer was opgenomen bij diverse mode merken! Jaren niets besteld omdat de collectie tot 48 ging. Gelukkig kan ik weer stralen in jullie mooie kleding. Bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
12 sep. 2022
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Fijn dat wij u weer van dienst kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
De juiste producten in de juiste staat verzenden. Snellere retourbetaling. Dit was mijn eerste bestelling dus misschien dat ik net pech heb gehad.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
10 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Producten zijn zoals ze staan afgebeeld, snelle levering en pas betalen wanneer je besluit het te houden.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
31 aug. 2022
Top beoordeling, hartelijk dank! Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
Ik had een shirt besteld, stond in het boekje. Kleur wit, maar bleek ecru te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
12 sep. 2022
Dank u wel voor uw beoordeling. Wat jammer dat de kleur niet overeen kwam. Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden 
van C V.
De retouren eerder doorgeven dat ze zijn aan gekomen,en zo ook met de betalingen
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
10 dagen geleden
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wellsana
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Iets besteld en verkeerd artikel gekregen en vervolgens niets meer horen.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
6 sep. 2022
Dank u wel voor uw beoordeling. Allereerst onze welgemeende excuses dat u een ander artikel had ontvangen dta is zeker niet onze bedoeling. Wilt u alstublieft contact opnemen met ons via service@wenz.nl. Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Mooie shoes, goed leer, zitten lekker en zijn heel vrolijk om te zien
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
31 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Goede omschrijving van de artikelen Snelle levering Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
2 dagen geleden
Dank u wel voor uw complimenten! Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
De kwaliteit is goed en alles verloopt zoals beloofd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
2 sep. 2022
Dank u wel voor uw score en uw complimenten! Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Heel fijne laarsjes besteld en zitten heerlijk!
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
3 dagen geleden
Super dat de laarsjes naar wens zijn! Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden 
van C w.
Alles was perfect geleverd en goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
Goed artikel volgens afspraak snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
13 sep. 2022
Hartstikke mooi! Dank u wel voor uw compliment! Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
klant vriendelijkheid-goede materialen
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
15 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden 
heel tevreden over mijn aankopen
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet. Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022 
kopen vanaf 50 euro is lastig
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
5 sep. 2022
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Mooie kwaliteit van kleding
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
9 sep. 2022
Dank u wel voor uw beoordeling en score! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden 
Model en kwaliteit prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw vijf sterren! Met vriendelijke groet, Team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Is goed zo als het is
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
9 dagen geleden
Heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
alles netjes op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
9 sep. 2022
Dank u wel voor uw beoordeling en score! Veel plezier gewenst met uw bestelling. Met vriendelijke groet, team Wenz
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022 
van Jan T.
Zeer tevreden over
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
12 sep. 2022
Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent, hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Team Wenz