Wenz.nl- Logo - Beoordelingen

Wenz.nl
Beoordelingen:

270 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.703 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke, aparte kleding, van een goede kwaliteit. Ik heb meerdere kledingstukken bij Wenz gekocht en alles voelt en draagt fijn. Heerlijk. Ik vind de 3 termijn betalingsregeling een uitkomst! Vaak betaal ik ineens, maar als ik wat minder te besteden heb, maak ik gebruik van deze regeling. Ik heb zelf nooit geen betalingsproblemen, maar door deze vaste 3 maanden termijnen regeling, kun je ook geen torenhoge schulden opbouwen, mocht je hier wél gevoelig voor zijn. Dus ook perfect, voor als je iets speciaals nodig hebt, maar niét ineens zoveel te besteden hebt. I love Wenz !!!

de meest kritische beoordeling

31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ingevuld in 3 maandelijkse termijnen te betalen. Bezorgen ze de bestelling op n verkeerd, niet door mij opgegeven afhaalpunt en zit er n bon bij betalen binnen 14 dagen. Klantenservice gebeld, dat doen wij niet meer. Ja mevrouw, maar t staat er wel dat t mogelijk is. Nee, wij willen ermee stoppen met in termijnen betalen. Waarom heeft u dat niet aangepast? Tja, dat gaat niet zo gemakkelijk. Maar u kunt alles terugsturen...nou ja, wat n service!!
MH
Marga H.
Roosendaal
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Wenz.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Koop al vele jaren bij Wenz tot volle tevredenheid. Groot assortiment en helemaal mijn smaak. Heel erg jammer dat ze weggaan en ik opnieuw moet gaan zoeken naar een soortgelijke winkel. Kleine hoop op een herstart !
Beoordeling melden
PB
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bedrijf met goede service, maar ik geef geen 5 sterren omdat de kwaliteit van de kleding vaak minder is dan verwacht.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
29 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wenz
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Soms leuke spullen maar ook oudbollig

Jammer dat je niet meer kunt betalen in 3 mnd termijnen. Spullen vaak te duur tov de kwaliteit. Mode wat oudbollig
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
22 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Met vriendelijke groet, Team Wenz
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik vind het helemaal goed

Ik ben over de bestelling, betaling en de bezorging heel tevreden. Ik denk niet dat het nog beter zou kunnen,
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw bericht. Met vriendelijke groet, Team Wenz
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb blij bij Wenz kleren beste, goed kwaliteit en optijd bezorgen. Met vriendelijke, groetjes Hanh Dang
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
22 jan. 2024
Dank u wel voor de vijf sterren! Met vriendelijke groet, Team Wenz
LM
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

trage bezorging

duurt vrij lang voor er bezorgd wordt, ook terugbetaling van niet meer te leveren artikelen.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wenz is altijd snel en goed geregeld, voor mij een betrouwbare zaak met mooie mode
Beoordeling melden
MB
Martha B.
Barendrecht
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, snelle levering, retour werd altijd netjes afgehandeld
Beoordeling melden
VA
V. A.
Nijmegen
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie mode, groote keuze, alle maaten, jammer dat Wenz stopt.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super gordijnen

Gordijnen snel geleverd ,mooie prijs en hangen super mooi
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en kleding is van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor de vijf sterren. Met vriendelijke groet, Team Wenz
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit kleding en redelijk snel geleverd
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen goede afwerking, bezorging ed.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
leuke goed passende voordelige kleding.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed aanbod, leuke aanbiedingen!
Beoordeling melden
LJ
Letitia J.
Amsterdam
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd tevreden met de aankopen.
Beoordeling melden
AV
Alice V.
Hendrik Ido Ambacht
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en leuke kleding
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie kleding
Beoordeling melden
MI
M I.
Schiedam
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets het gaat altijd goed
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
29 jan. 2024
Hartelijk dank voor de vijf sterren.Met vriendelijke groet, Team Wenz
GL
gerda l.
hellevoet
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie kleding goed service
Beoordeling melden
Antwoord van Wenz.nl
29 jan. 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Wenz