hoesjemaken.nl

11.440 reviews in totaal   537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van de hoesjes en de bedrukking, het eenvoudige ontwerpproces, en de mogelijkheid om eigen ontwerpen te gebruiken. De snelheid van levering wordt vaak geprezen en de klantenservice wordt gewaardeerd vanwege snelle, oplossingsgerichte hulp. Daarnaast wordt het bestelproces en de website als gebruiksvriendelijk ervaren en vinden veel klanten de prijs-kwaliteitverhouding goed. De meeste klanten zijn tevreden over de pasvorm van het hoesje. Er zijn enkele klachten over materiaal, geur of snelle slijtage van de hoesjes. Sommige klanten ervaren vertraging bij de levering, hoewel dit meestal goed wordt opgelost. Er zijn wensen voor meer terugkoppeling van de klantenservice en opmerkingen over onduidelijkheden of beperkte opties op de site. Daarnaast vinden enkelen het product duur en zijn er incidenteel klachten over de pasvorm of magneetsluiting bij specifieke modellen.

Reviewshoesjemaken.nl

Foto duidelijk maar net of er kreukels in zitten. Pas goed.
Snelle levering. Foto was iets donkerder dan de originele. Maar niet storend.
Bestelproces makkelijk. Resultaat redelijk niet meer dan dat. Goedkope kwaliteit van het hoesje en erg duur betaald daarom. Geen waarschuwing dat de foto eigenlijk een te slechte kwaliteit had om een mooie afdruk te krijgen. Jammer.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste Ja, bedankt voor je review. Het spijt ons dat het hoesje niet aan je verwachtingen voldoet en dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit van de afdruk en het product. We nemen per e-mail contact met je op om samen naar een passende oplossing te kijken.
Ben heel blij met mijn hoesje was iets moeilijk om de foto's op maat te krijgen maar hij is heel mooi geworden

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo blij bent met uw hoesje en dat het eindresultaat zo mooi is geworden. We wensen u veel plezier met uw hoesje!
Ondanks mijn eigen fout, toch keurig geholpen . En tegen verzendkosten toch een nieuw hoesje gekregen. TOP!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw mooie review, Adrie! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en dat we u hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw nieuwe hoesje en vertel het gerust verder!
Fijn dat er nog een extra plaats is binnenin de hoes waar je je ID en bankkaart in kan steken zonder het risico dat het eruit kan vallen.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je leuke review, Melanie! Wat fijn om te horen dat de extra ruimte in de hoes zo handig is voor je ID en bankkaart. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je hoesje!
De inkt die jullie gebruiken ruikt heel erg. Het hoesje stink nu na 6 dagen nog het is echt verschrikkelijk. De afbeelding beschadigd al terwijl het hoesje amper gebruikt word. Er zitten allemaal witte spikkels overheen. Dit ben ik niet gewend van jullie.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste klant, Wat vervelend om te horen dat het hoesje een sterke geur heeft en dat de afbeelding al beschadigingen en witte spikkels vertoont. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We nemen per e-mail contact met je op en zorgen graag voor een gratis vervanging.
Hoesje is prachtig bedrukt en werd op tijd geleverd. Ik bestelde een hardcase rondom bedrukt voor de iPhone 17. Helaas blijkt bij dit type case de boven en onderrand alleen in de hoeken beschermd, de gehele boven- en onderrand liggen open, zo ook de het randgedeelte rondom de knoppen aan de zijkant. Het is duidelijk te zien op de afbeeldingen bij dit type case. Ik kreeg keurig wat ik bestelde, maar voor mij helaas absoluut niet bruikbaar. Let goed op welk type u bestelt.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bedrukking en levering, al vinden we het jammer dat het gekozen type hoesje uiteindelijk niet aan je verwachtingen voldeed. We waarderen je feedback en hopen dat deze ook andere klanten helpt bij het maken van de juiste keuze.
Mijn hoesjes is precies zo geworden als ik had gehoopt, prachtig. Snel geleverd.

Mooi afgedrukt. Maar meer dan 1 pasje past er niet in.

Mooi afgedrukt. Maar met pasjes erin is het hoesje te dik en sluit het magneetsysteempje het ‘boekje’ niet.
Goede kwaliteit. Normaal snelle levering. Deze keer niet maar dat kan een keer gebeuren. Toen ik melde dat ik het niet had ontvangen kreeg ik gelijk een bericht dat ze gingen uitzoeken waarom ik het niet had ontvangen en ze zouden meteen een nieuwe gaan maken. Dezelfde dag kreeg ik het alsnog binnen dus dit netjes gemeld. Ben zeer tevreden over de producten en de service. Heb twee hoesjes, een hardcover en een leder hoesje

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. 😊

Makkelijk een eigen hoesje

Fijn om een persoonlijk hoesje te kunnen maken. Heel blij met het resultaat
De foto aan de voorkant is prachtig, heel helder en goed van kleur! De magneetsluiting had van mij wat groter gemogen!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste M.C., Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat de foto aan de voorkant zo mooi en helder is geworden. Dank ook voor je feedback over de magneetsluiting, die nemen we mee. We hopen dat je veel plezier hebt van je hoesje!
Was perfect gemaakt! Met een plaatje van Portugees Voetbal Club! Van FCPorto de Campeões van Portugal! Bedankt!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat het hoesje perfect is geworden met het ontwerp van FC Porto. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer!
Snel en mooie kwaliteit met mooie afdruk. Alleen jammer dat je geen verzendgegevens krijgt

Antwoord van hoesjemaken.nl

Beste S, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit en de afdruk. Dank ook voor je feedback over de verzendgegevens; die nemen we mee ter verbetering. We hopen dat je veel plezier hebt van je hoesje!
Goed hoesje, foto goed/mooi erop geprint. Werd niet de volgende dag geleverd, maar later.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het hoesje en de afdrukkwaliteit van de foto. Jammer dat de levering iets langer duurde dan verwacht; we wensen je veel plezier met je hoesje!
Positief verrast Had er eerlijk gezegd niet te veel van verwacht, maar ben echt tevreden over het resultaat (transparant hoesje, zwarte achterkant met eigen logo). Ik kon in het programma alleen niet centreren, maar valt niet tegen :)

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je positief verrast bent en tevreden bent met je hoesje met eigen logo. We hopen dat je er lang plezier van hebt!

Opdruk is mooi, kwaliteit hoesje matig

Opdruk is mooi, ontwerptool werkt goed, maar na een paar dagen al scheurtjes in het hoesje.
Alles super goed , hoesje ook mooi , goede kwaliteit en snel geleverd.

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met het hoesje, de kwaliteit en de snelle levering. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u weer eens terug te zien.
Heel mooi hoesje, super goede kwaliteit en mega snel geleverd. Leuke opties qua vormgeving. Heel blij mee!

Antwoord van hoesjemaken.nl

Bedankt voor je enthousiaste review, Celine! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit, de snelle levering en de ontwerpmogelijkheden. Veel plezier met je hoesje!